&
LINE UP:
7JK( UK/PL)
AIT! (IT)
DDAA (F)
THE JUGGERNAUTS (B)
KLINIK (BE)
LA NOMENKLATUR (F)
NONSTATE (PL)
PORTION CONTROL (UK)
ROME (LUX)
SARDH (D)
SCATTERED ORDER (AUS)
SECTION 25 (UK)
TZOLK'IN (B/F)
WINTERKÄLTE (D)
WIELORYB (PL)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
LINE UP:
7JK( UK/PL)
AIT! (IT)
DDAA (F)
THE JUGGERNAUTS (B)
KLINIK (BE)
LA NOMENKLATUR (F)
NONSTATE (PL)
PORTION CONTROL (UK)
ROME (LUX)
SARDH (D)
SCATTERED ORDER (AUS)
SECTION 25 (UK)
TZOLK'IN (B/F)
WINTERKÄLTE (D)
WIELORYB (PL)
Jak będę jechał to będzie.kregozmyk pisze:Jakieś auto?
Nie masz czego, jeden z najgorszych występów na jakich w ogóle byłem, w chuj czekania a samego występu może z 30 minet. Mam wrażenie, że Boyd w ogóle był na maska "wstawiony" i działał na autopilocie. Publika była w chuj rozczarowana, oczywiście poleciało kilka klasyków wraz z przegenialnym "Total War", ale samego klimatu praktycznie zero. Generalnie, zawiodłem się srodze. Podobnie sprawa z AIT!. Obiecywałem sobie wiele, a okazało się, że za foliową płachtą dźwięki na maksa rozmyte, bez tego patologicznego charaketru z "Romanticismo Oltranzista". DDAA na plus, bez jakiejś śmiesznej otoczki, jak miało to miejsce w przypadku chujowego SARDTH (włożyli sobie maski kosmitów i sami nie wiedzieli po co). The Jurggernauts całkiem spoko w strojach motocyklowych;] To tak w wielkim skrócie. Merch niezły, ale bez wielkiej ekscytacji, płyty Rice'a 50 zł sztuka.Riven pisze:Na NON nikt nie był?? Ponoć Boyd robi nieporównywalne z niczym widowisko. Ja nie miałem cienia szansy jechać z niezależnych powodów i bardzo żałuję.