duży klub, całkiem spoko, bączki 9% browaru tylko 3e, można było palić na sali (znaczy nie można było, ale wszyscy mieli wyjebane, mnie raz tylko ochrona upomniała, tylko nie kumam dlaczego ta ochrona składała się w 80% z nygusów. ludzi właściwie masa, już od początku drugiego dnia pełny klub.Silent_Sea pisze:Duży, zajebisty klub ? Sporo ludzi ? Tak z ciekawości pytam w czym Belgia jest lepsza od np: pięknego, katolickiego kraju nad Wisłą ;)
NIDROSIAN BLACK MASS IV
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Scaarph
- zahartowany metalizator
Re: NIDROSIAN BLACK MASS IV
- Sova
- rasowy masterfulowicz
Scaarph w sumie tak to opowiada, że czasami sie zastanawiam czy nie ja to pisałem, heh.Góral pisze:Scaarph pisze:urfaust... eh, urfaust rozkurwił. doskonały występ, aż się chciało drzeć mordę do akompaniamentu. pełny emocji i szaleństwa. styl gry perkusisty to jest rzecz, od której nie sposób oderwać wzroku, naciera w te gary jakby mu matkę zabiły. ciekawe ile średnio mu naciągi wytrzymują, nie daję więcej jak dwie próby hehehe. poezja. do tej pory chodzi mi otwierający die kalte teufelfaust po głowie. znakomity występ i tyle.
Zazdroszcze hehe
czemu Jupiter? kto był na Urfaust ten wie !

- choronzon14
- postuje jak opętany!
Jupiler klasa. Urfaust faktycznie rozdał, zajebisty gig. Mnie też jeden nigga opierdolil, zebym nie palil przy barze ;).
Sova, ile dales za te precjoza?
Sova, ile dales za te precjoza?
I will burn alright