Vader - Back To The Black Tour 2012
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Vader - Back To The Black Tour 2012
Najlepsze jest to BUST'N'CRUSH.
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Ten Hypnos to nie u nas:Adrian696 pisze:nie znasz Hypnos??Headcrab pisze:A tak na poważnie, te supporty to same badziewia, czy jest tam coś godnego uwagi?
BACK TO THE BLACK TOUR 2012
VADER
HYPNOS (12.12-16.12)
VEDONIST (27.11-9.12 i 22.12)
ADIMIRON (12.12-22.12)
DUST'N'BRUSH (5-9.12)
NORTHERN PLAGUE (21.11-2.12 i 20-21.12) plus goście
27.11. (POL) Kwidzyn / Piano Art.
28.11. (POL) Elblag / Eden
29.11. (POL) Gdynia / Ucho
30.11. (POL) Słupsk / Motor Rock Pub
01.12. (POL) Koszalin / Inferno
02.12. (POL) Szczecin / Słowianin
04.12. (POL) Zielona Góra / 4 Róże Dla Lucienne
05.12. (POL) Opole / K60
06.12. (POL) Sosnowiec / 2 Doors
07.12. (POL) Gliwice / Rocka
08.12. (POL) Bielsko-Biała / Rudeboy
09.12. (POL) Częstochowa / Stacherczak
11.12. (POL) Legnica / Spiżarnia
12.12. (CZ) Pilsen / Pod Lampou
13.12. (CZ) Prague / Nova Chmelnice
14.12. (CZ) Cesky Krumlov / Fabricka
15.12. (CZ) Uherske Hradiste / Klub Mir
16.12. (CZ) Banska Bystrica / Klub 77
18.12. (POL) Stalowa Wola / Labirynt
19.12. (POL) Krosno / Iron Klub
20.12. (POL) Radom / G2
21.12. (POL) Czarna Białostocka / Dom Kultury
22.12. (POL) Warszawa / Progresja
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Headcrap,
JAk jesteś vader maniac kommando to do cze pojedziesz!!!:-)
JAk jesteś vader maniac kommando to do cze pojedziesz!!!:-)
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Lykantrop
Bez jaj, na Hypnos bym się z chęcią wybrał, gdybym tylko miał bliżej do czeskiej granicy niż 450 km. Kogo "The Revenge Ride" nie pomiotło ten buc i hipster.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- ultravox
- zahartowany metalizator
Widziałem Hypnos dwa lata temu, nie było to fajne. Nie znam ich z płyt, ale na żywo strasznie mnie zmęczyli.
- zawlekacz
- w mackach Zła
maryjo przenajświętsza... armagiedon!manieczki pisze:Vedonist lepsze
nie ma to tamto
- Self
- rasowy masterfulowicz
Manieczki jest ich groupie, więc co się dziwić.
-
ultravox pisze:Widziałem Hypnos dwa lata temu, nie było to fajne. Nie znam ich z płyt, ale na żywo strasznie mnie zmęczyli.
Z płyt też mnie jakoś niespecjalnie przekonują, taka biedniejsza wersja Krabathora. Szczerze powiedziawszy to nawet nie wiedziałem że oni nadal działają, myślałem że albo zawiesili działalność albo poszli w rozsypkę.
- Self
- rasowy masterfulowicz
Bo się reaktywowali chyba stosunkowo niedawno, no chyba że z kimś innym mi się wieści mylą. Tak czy siak 2 lata temu jak na Brutalu grali to ustałem chyba z dwa kawałki i poszedłem, kompletnie nie moje bambosze. Chociaż The Revenge Ride nie jest wcale takie złe, ale wracać mi się do niej kompletnie nie chce.
-
Chyba rzeczywiście ostatnio się reaktywowali, ale to także zupełnie nie moja bajka, więc wieść o tym kompletnie pozostała mi obojętna. Z rzeczy które nagrali wspólnie pasuje mi tylko "Orthodox" Krabathora, Hypnos jakoś nigdy nie wzbudził mojego zachwytu.
- Lykantrop
Jak wy możecie, takie "Evil Awaken" z "The Revenge Ride" spokojnie dorównuje dokonaniom Krabathor.
- te szarpane riffy na wstępie i obłąkany refren "IWOOOOLL - OUR CONDEMNATION - IWOOOOOOOOOOOOOOL". Nie patrzcie przez pryzmat poprzednich kapel, w których udzielał się Bruno, tylko weźcie się jeszcze raz za uważny odsłuch tej płyty. Jak dla mnie jedna z lepszych płyt nagranych przez pepików.
- te szarpane riffy na wstępie i obłąkany refren "IWOOOOLL - OUR CONDEMNATION - IWOOOOOOOOOOOOOOL". Nie patrzcie przez pryzmat poprzednich kapel, w których udzielał się Bruno, tylko weźcie się jeszcze raz za uważny odsłuch tej płyty. Jak dla mnie jedna z lepszych płyt nagranych przez pepików.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
- rasowy masterfulowicz
Jestem nakręcony na grudniowy koncert, ponizszy klip sugeruje Chaos w setliscie ;) Jeszcze bardziej stwardnialem.
Przekazuje kilka słów od Petera:
VADER - Back To The Black Tour 2012
Pełnym gniewu rykiem niczym błyskawicą rozcinam Niebiosa i otwieram czeluście Piekieł !!!! WZYWAM głodnych stalowej Mocy na bitwę śmiertelną \m/ \m/
18 miast w Polsce, 4 w Czeskiej Republice oraz 1 na Słowackiej ziemi. BRACIA i SIOSTRY !!!! Niech "Sothis" i "Black to the Blind" w rozmiarze do tej pory nie poznanym rozpali Wasze Dusze do czerwoności !!!! DO ZOBACZENIA W PIEKLE !!!!! (Peter/ Vader)
Przekazuje kilka słów od Petera:
VADER - Back To The Black Tour 2012
Pełnym gniewu rykiem niczym błyskawicą rozcinam Niebiosa i otwieram czeluście Piekieł !!!! WZYWAM głodnych stalowej Mocy na bitwę śmiertelną \m/ \m/
18 miast w Polsce, 4 w Czeskiej Republice oraz 1 na Słowackiej ziemi. BRACIA i SIOSTRY !!!! Niech "Sothis" i "Black to the Blind" w rozmiarze do tej pory nie poznanym rozpali Wasze Dusze do czerwoności !!!! DO ZOBACZENIA W PIEKLE !!!!! (Peter/ Vader)
I AM MORBID
Nie ma się co oszukiwać. Najbliżej mam do ... Sosnowca.
-
- rasowy masterfulowicz
o to to! riff evil awaken to chyba jeden z moich ulubionych riffow w ogole. Genialny kawalekLykantrop pisze:Jak wy możecie, takie "Evil Awaken" z "The Revenge Ride" spokojnie dorównuje dokonaniom Krabathor.
KVLT lizania CZASZKI
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Lol, otworzyli mi knajpę pod samym nosem praktycznie a ja nic o tym nie wiem :D Poszedłbym, ale znając życie zanim sie zabiore do kupienia biletu to już będą sprzedane.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- empir
Jeśli będzie grane całe Sothis to warto się wybrać. Jeszcze jakby instrumentalne były w setliście.Mort pisze:Niech "Sothis" i "Black to the Blind" w rozmiarze do tej pory nie poznanym rozpali Wasze Dusze do czerwoności !!!!
- zawlekacz
- w mackach Zła
- pr0metheus
Ja tez sie stawie w koszalinie. Tym bardziej ze sobota. Sothis i black to the blind bardzo ok, a vader ostatnio widzialem chyba po wydaniu revelation.
niech to miejsce niebawem zniknie
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Dziś wykorzystałem życiową szansę i kupiłem w empiku bilet na gdyński koncert. Jakieś sarny, jelenie itp. z tego forum też się wybierają?
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
-
- rasowy masterfulowicz
Okrutnie się napaliłem na ten koncert, czekam jak na Wigilię. W Warszawie zatańczę tak stylowo, że będą grali dłużej niż 70 minut.Peter/VADER pisze:VADERmaniax !!!
Już za tydzień rozpoczynamy w Polsce długo oczekiwaną również przez nas trasę BACK TO THE BLACK !!! We Wrocławskiej Akademii "Rock&Heavy Metal" od soboty ruszamy ze zgraniem całego programu w zespole. Spodziewajcie się ok. 70 minutowego seta - lub więcej, o ile będzie taka Wasza wola ;) Na trasie towarzyszyć będzie nam kilka zespołów, głównie nowych i bardzo energicznych. Na niektórych koncertach mogą też pojawić się niespodzianki. Przygotowaliśmy również kilka zupełnie nowych wzorów koszulek jak i kilka innych bardzo oryginalnych gadżetów jak np,. tour-booki, plakaty czy wyjątkowe ręcznie robione w Nepalu szkatułki. Mamy także niespodziankę dla tych oddanych Fanów VADER, którzy do dziś posiadają oryginalne, stare koszulki "Sothis" lub "Black to the Blind"! Pierwsza osoba w każdym mieście ubrana w jeden z tych szirtów otrzyma darmowy bilet na koncert oraz plakat trasowy z autografami. Wszystkim Fanom natomiast obiecujemy możliwość podpisania płyt, zdjęcie czy pogadanie zaraz PO koncercie. ZAPRASZAMY !!!!! (Peter/VADER)
I AM MORBID