Ojciec kiedyś poznał osobiście Jaruzelskiego. Ocenił po spotkaniu twarzą w twarz, a nie jakimś wywiadzie, czy stanowojennym gaworzeniu. Sprawił wrażenie miłego, sympatycznego i otwartego na ludzi starszego pana, być może ktoś ma inne doświadczenia. On miał takie.535 pisze:Nie wiem jak inni, ale ja tych panów oceniam po spotkaniu twarzą w twarz, a nie jakimś wywiadzie, czy internetowym gaworzeniu. Sprawiają wrażenie miłych, sympatycznych i otwartych ludzi, być może ktoś ma inne doświadczenia. Ja mam takie. Tyle na ten temat.
Vader, Infernal War, Insidius - Imperium Poloniae 2016
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: Vader, Infernal War, Insidius - Imperium Poloniae 2016
Świetnie. Bywasz na koncertach, to weź podejdź do chłopaków i zapytaj, czy oni z ty holocaustem tak na poważnie, czy jaja se robili, jeżeli faktycznie jesteś tak żywo tym zainteresowany. Jaki masz problem? Może akurat odwołają i dasz znać na forum. Ludzie się ucieszą, ciśnienie opadnie.Karkasonne pisze:Ojciec kiedyś poznał osobiście Jaruzelskiego. Ocenił po spotkaniu twarzą w twarz, a nie jakimś wywiadzie, czy stanowojennym gaworzeniu. Sprawił wrażenie miłego, sympatycznego i otwartego na ludzi starszego pana, być może ktoś ma inne doświadczenia. On miał takie.535 pisze:Nie wiem jak inni, ale ja tych panów oceniam po spotkaniu twarzą w twarz, a nie jakimś wywiadzie, czy internetowym gaworzeniu. Sprawiają wrażenie miłych, sympatycznych i otwartych ludzi, być może ktoś ma inne doświadczenia. Ja mam takie. Tyle na ten temat.
Wiem co myśli, nie potrzebuję robić cyrku. To żaden mój idol bym miał tracić głowę z tego powodu.
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Nie, no luzik, przecież nikt się nie spina. Jak mówiłem - już po mordach widać, co to za "inteligencja" jest, więc jeśli jeden z drugim pieprzy głupoty, to nikogo to tak naprawdę chyba nie dziwi? Tempr głosu, holocaust to mit, ot standardowe dowody na intelektualnego skilla polskiej sceny bm, nic nowego.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
nie chce wyjsc na grammar nazi, ale juz ktorys raz piszesz to blednie - tembr, a nie tempr ;-)Plastek pisze:Tempr głosu,
Guilty of being right
- Plastek
- Kontakt:
Nie śledzisz forum? Przecież ja to robię celowo, stąd kursywa, żeby wyśmiać jednego czy dwóch abderytów, dla których właśnie napisanie tak skomplikowanego słowa było problemem. Polish bm po prostu.uglak pisze:nie chce wyjsc na grammar nazi, ale juz ktorys raz piszesz to blednie - tembr, a nie tempr ;-)Plastek pisze:Tempr głosu,
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- uglak
jak widac za malo uwaznie ;-)
Guilty of being right
- Plastek
- Kontakt:
A powinieneś, można naprawdę się pośmiać jak stado małp grzebie sobie w dupach i w zachwycie komentuje wyciągniętą zawartość:)
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
proste. ale najlepiej ocenić kogoś na podstawie jakiegoś jednego zdania wyrwanego z kontekstu, powiedzianego chuj wie gdzie i kiedy. ech internetyCOFFIN pisze:To tez. Ale przecież Warcrimer był na tym forum jednym z najlepiej i najciekawiej piszących użytkowników. Później nastał czas debili i różnych innych wynalazków, co myślą, że rozumy zjedli. I to widać na każdym kroku.
i niech się lepiej każdy zastanowi ile sam napierdolił w życiu różnych idiotyzmów :)
- nagrobek
moderatorów na tym forum prawie tylu co aktywnych użytkowników ale o potrafiących czytać ze zrozumieniem raczej cieżko
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
Głupie chuje przeczytajcie temat a nie pierdolicie od rzeczy. Niektórym przydałaby się lobotomia i lewatywa. Forum zdechło i nikt nie kontroluje co tu się wypisuje
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- Plastek
- Kontakt:
Tak niestety jest.nagrobek pisze:moderatorów na tym forum prawie tylu co aktywnych użytkowników ale o potrafiących czytać ze zrozumieniem raczej cieżko
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
To bzdura na resorach, którą próbujecie wcisnąć.Heretyk pisze: proste. ale najlepiej ocenić kogoś na podstawie jakiegoś jednego zdania wyrwanego z kontekstu, powiedzianego chuj wie gdzie i kiedy. ech internety
Nie znam typa osobiście, ale na tych samych forach różnych co on pisałem przez jakieś 10 lat. Czytałem wiele różnych dyskusji z jego udziałem również, politycznych, światopoglądowych, muzycznych. Tworzyli zresztą czasem z innymi łysymi kolegami takie kliki, w których byli jeszcze bardziej udani koledzy. I o rzeczach typu holokaust, Żydzi, Hitler i te sprawy wypowiadał się wielokrotnie i jednoznacznie. Do tego granie na Hot Shower, te powiązania z Honorem o których była mowa - a wy mówicie ciągle o tym, jakby to była jakaś jedna głupotka którą powiedział raz po pijaku i teraz się tego wypierał z całych sił. Od paru lat tu nie pisze - może coś się zmieniło, ale patrząc po dalszych poczynaniach, to chyba nie. I to był cały - na swój sposób spójny światopogląd, którego wielokrotnie bronił - często zresztą całkiem nieźle. Nie chce mi się wieszać psów, nie moja bajka, uważam je za bzdurne, muzykę lubię, to jak on sam pisze o muzyce też - ale nie piszcie, że białe jest czarne tylko dlatego że też lubiliście jak pisał.
- COFFIN
Jedna zasadnicza kwestia - poglądów osobiście nie oceniałem, bo zasadniczo mnie nie interesują. Jest różnica? Chodziło de facto o porównanie stylu i merytoryki piszącego kiedyś tutaj ww. Nie jeden wafel tutaj próbujący coś tam w swoim mniemaniu 'pisać' o metalu tak na dobrą sprawę większego pojęcia o nim nie ma i daleko mu do ludzi, z których toczy bekę (przed monitorem oczywiście). I nie wyskakuj z mhouse, bo tutaj niestety wiele przypadków gorszych po zamknięciu tamtego trafiło.
'Come the Blessed Madness'
W ogóle nie o Tobie mowa
- Ołówkiiiii
- w mackach Zła
Ok, ustalone. Infernal War to NSBM, a jego twórcy to neonaziści. A ja siedzę na Księżycu i dalej będę ich słuchać, bo są jak pieprzony PzKpfw Tiger z działkiem kaliber 88.
The fate of all mankind I see Is in the hands of fools.
Ołówkiiiii pisze:Ok, ustalone. Infernal War to NSBM, a jego twórcy to neonaziści. A ja siedzę na Księżycu i dalej będę ich słuchać, bo są jak pieprzony PzKpfw Tiger z działkiem kaliber 88.
Sorry, nie umiesz czytać.Karkasonne pisze: Infernal War NSBM nigdy nie było.
- COFFIN
Mnie bawi jedno. Że generalnie w takim, a nie innym miejscu pojawiają się ludzie, którzy chcieliby chyba przed sądem postawić co niektórych za takie, a nie inne treści, jednocześnie nie mając problemu słuchając innych kapel DM / BM. Żenada w chuj.(*)
* nie dotyczy fanów zjebanego od zawsze panka.
* nie dotyczy fanów zjebanego od zawsze panka.
COFFIN pisze:Mnie bawi jedno. Że generalnie w takim, a nie innym miejscu pojawiają się ludzie, którzy chcieliby chyba przed sądem postawić co niektórych za takie, a nie inne treści, jednocześnie nie mając problemu słuchając innych kapel DM / BM. Żenada w chuj.(*)
*nie dotyczy fanów zjebanego id zawsze panka.
Karkasonne pisze:Nie chce mi się wieszać psów, nie moja bajka, uważam je za bzdurne, muzykę lubię, to jak on sam pisze o muzyce też - ale nie piszcie, że białe jest czarne tylko dlatego że też lubiliście jak pisał.
- COFFIN
Wiesz co? Po latach myślę, że wolę bardziej zdecydowane podejście w różnych kwestiach od chorągiewkowego entuzjazmu w zależności od sezonu.