zareklamuj koncert / wrazenia z koncertow...
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
mistrzsardu
- rasowy masterfulowicz
08-06-2017, 07:53
Najprzewielebniejszy pisze:HSVV pisze:trup w ogóle jest
czy trup jest botem?
He, he dokładnie to samo chciałem napisać w wątku Politykowanie. Ktoś go ustawił na wkurwianie ludzi, ale został rozpracowany.
Sztuczna inteligencja musi się bardziej postarać, nie ma co wchodzić z automatem w dyskusje ;)
Celem życia nie jest przeżycie.
-
tomaszm
- mistrz forumowej ceremonii
08-06-2017, 23:25
Bambi pisze:Taka prawda jebane nieczule miesowpierdalacze. Gardzę wami :)
Ja z kolei chyba jem za dużo mięsa. Właściwie jak zjem rybę po godzinie jestem głodny(i chodzę wkurwiony) i tak się na mięsie kończy. To, że mięso lubię to mało powiedziane. Mógłbym właściwie tylko żywić się mięsem. Tłumaczę sobie to moja grupą krwi, podobnież my z grupą b+ jesteśmy z natury mięsożercami co ma genezę w ludach pierwotnych.
Jest grill - wszyscy zapychają się chlebkami z masełkiem, sałatkami a ja z kolei jestem tylko zainteresowany mięsem.
-
Bambi
- rasowy masterfulowicz
09-06-2017, 00:13
Tomek nie usprawiedliwiaj sie! Jesteś miłym chłopcem, ale jednocześnie złym, okrutnym, bezwzględnym i wyrachowanym mordercą. Zasługujesz niestety na pełną pogardę.
HAILSA!!!!!
-
Self
- rasowy masterfulowicz
09-06-2017, 00:44
2 tygodnie temu byłem na imprezie branżowej w Mikołajkach. Jednym z serwowanych specjałów była sarna w sosie pieczarkowym, więc nie fikaj, Bambosz, bo złożę zamówienie na więcej.
-
est
09-06-2017, 06:36
tomaszm pisze:Bambi pisze:Taka prawda jebane nieczule miesowpierdalacze. Gardzę wami :)
Ja z kolei chyba jem za dużo mięsa. Właściwie jak zjem rybę po godzinie jestem głodny(i chodzę wkurwiony) i tak się na mięsie kończy. To, że mięso lubię to mało powiedziane. Mógłbym właściwie tylko żywić się mięsem. Tłumaczę sobie to moja grupą krwi, podobnież
my z grupą b+ jesteśmy z natury mięsożercami co ma genezę w ludach pierwotnych.
Jest grill - wszyscy zapychają się chlebkami z masełkiem, sałatkami a ja z kolei jestem tylko zainteresowany mięsem.
To chyba jakieś bzdury, mam tę samą grupę krwi a mięso jadam raczej rzadko, szczególnie w okresie wiosenno-letnim. Za to mam ogromny pociąg do alkoholu. Czy to też przez grupę krwi?
-
Plastek
- zahartowany metalizator
-
Kontakt:
09-06-2017, 07:00
Oczywiście, że bzdura; Trofim Łysenko chyba aż zatańczył w zaświatach z radości. Tomasz jednak to tomasz - on gra w swojej lidze.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
-
Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
09-06-2017, 09:55
tomaszm pisze:Bambi pisze:Taka prawda jebane nieczule miesowpierdalacze. Gardzę wami :)
Ja z kolei chyba jem za dużo mięsa. Właściwie jak zjem rybę po godzinie jestem głodny(i chodzę wkurwiony) i tak się na mięsie kończy. To, że mięso lubię to mało powiedziane. Mógłbym właściwie tylko żywić się mięsem. Tłumaczę sobie to moja grupą krwi, podobnież my z grupą b+ jesteśmy z natury mięsożercami co ma genezę w ludach pierwotnych.
I slusznie. Mieso i wino bylo dla wojownikow, zolnierz mial byc silny i agresywny. Rosliny byly dla niewolnikow, zeby byli wytrzymali, glupi i posluszni. Po takim grillu zieloni sprzataja a wojownik udaje sie na warte palac papierosa.
woodpecker from space
-
byrgh
- zahartowany metalizator
-
Triceratops
09-06-2017, 10:36
Karkasonne pisze:Żołnierz miał być bardziej głupi i posłuszny.
Znowu zaczynasz swoje bajania i fantazje. Zolnierz nie moze byc glupi, bo musi podejmowac decyzje, czesto decydujace o jego zyciu lub smierci, niewolnik nie. #Takbylo
woodpecker from space
-
tomaszm
09-06-2017, 10:39
Self pisze:2 tygodnie temu byłem na imprezie branżowej w Mikołajkach. Jednym z serwowanych specjałów była sarna w sosie pieczarkowym, więc nie fikaj, Bambosz, bo złożę zamówienie na więcej.
Czytałem na stronie Rzecznika Finansowego i Gazety Ubezpieczeniowej,że mieliście ogólnopolski kongres. Ile osób zawitało łącznie?
-
Karkasonne
09-06-2017, 10:52
Triceratops pisze:Karkasonne pisze:Żołnierz miał być bardziej głupi i posłuszny.
Znowu zaczynasz swoje bajania i fantazje. Zolnierz nie moze byc glupi, bo musi podejmowac decyzje, czesto decydujace o jego zyciu lub smierci, niewolnik nie. #Takbylo
Decyzje podejmują oficerowie i dowódcy, nie pojedynczy żołnierze. Na przykład:
https://pl.wikipedia.org/wiki/Bushid%C5%8D
-
tomaszm
09-06-2017, 10:55
Bambi pisze:Tomek nie usprawiedliwiaj sie! Jesteś miłym chłopcem, ale jednocześnie złym, okrutnym, bezwzględnym i wyrachowanym mordercą. Zasługujesz niestety na pełną pogardę.
Nawet Jezus jadł baraninę podczas święta Paschy. Na pewno nie pogardziłby takim prawdziwym kebabem.
-
Triceratops
09-06-2017, 10:58
Dzielenie wlosa na czworo. Samuraje i ich kodeks to jednak specyficzny przypadek jak i drobny wycinek calosci, tak drobny, ze nieistotny. Poza tym w Japonii niewolnictwo praktycznie nie istnialo z racji feudalizmu, wiec w zasadzie czepiasz sie szczegolow. Ja mowie o ogolach.
woodpecker from space
-
Karkasonne
09-06-2017, 10:59
Triceratops pisze:Dzielenie wlosa na czworo. Samuraje i ich kodeks to jednak specyficzny przypadek jak i drobny wycinek calosci, tak drobny, ze nieistotny. Poza tym w Japonii niewolnictwo praktycznie nie istnialo z racji feudalizmu, wiec w zasadzie czepiasz sie szczegolow. Ja mowie o ogolach.
Ja tez, ale dałem przykład konkretny. Nie zgadzasz się zatem z twierdzeniem, ze to oficerowie i dowódcy decydują, a twierdzisz, ze decyzje zależały od prostego żołnierza?
-
Karkasonne
09-06-2017, 11:00
tomaszm pisze:Bambi pisze:Tomek nie usprawiedliwiaj sie! Jesteś miłym chłopcem, ale jednocześnie złym, okrutnym, bezwzględnym i wyrachowanym mordercą. Zasługujesz niestety na pełną pogardę.
Nawet Jezus jadł baraninę podczas święta Paschy. Na pewno nie pogardziłby takim prawdziwym kebabem.
To Ty trochę jak Jezus jesteś
-
Triceratops
09-06-2017, 11:31
Karkasonne pisze:Triceratops pisze:Dzielenie wlosa na czworo. Samuraje i ich kodeks to jednak specyficzny przypadek jak i drobny wycinek calosci, tak drobny, ze nieistotny. Poza tym w Japonii niewolnictwo praktycznie nie istnialo z racji feudalizmu, wiec w zasadzie czepiasz sie szczegolow. Ja mowie o ogolach.
Ja tez, ale dałem przykład konkretny. Nie zgadzasz się zatem z twierdzeniem, ze to oficerowie i dowódcy decydują, a twierdzisz, ze decyzje zależały od prostego żołnierza?
Kolejne dzielnie wlosa na czworo ;) Owszem, zawsze byli dowodcy i ich przyboczni i oni tez inaczej sie zywili, tak jak kasta kaplanow, tych najmadrzejszych. Ale decyzja na polu walki zalezy tylko i wylacznie od zolnierza. Uwazasz, ze w czasie walki nie trzeba myslec? Czy np gladiator byl glupi? Jednak pozywienie zolnierzy i niewolnikow sie roznilo. Mozna powiedziec, ze nikt nie wymagal od wojownika intelektu ale glupi i posluszny mial byc niewolnik i dla niego byla roslinna papka.
woodpecker from space
-
est
09-06-2017, 12:00
A czym żywiły się kobiety, które po zgwałceniu ich przez mięsożernych żołnierzy zachodziły w ciąże?
-
uglak
09-06-2017, 12:03
zalezy od tego czy byly niewolnicami - to oczywiste...
Guilty of being right
-
est
09-06-2017, 12:06
Ciekawe w ogóle co ci biedni niewolnicy robili zimą, kiedy nie było świeżych warzyw z Lidla. Pewnie przez parę miesięcy ssali sople.