Slayer - Lodz, 27.11.2018
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Slayer - Lodz, 27.11.2018
nic czego by nie robili przy okazji wczesniejszych koncertow.
mam takie samo podejscie jak 535 - ode mnie te kurwy nie dostana juz ani zlotowki.
mam takie samo podejscie jak 535 - ode mnie te kurwy nie dostana juz ani zlotowki.
Guilty of being right
I na tym zakończmy, bo nie chcę nikomu psuć humoru tylko dlatego, że kupił sobie bilet na koncert ulubionych kapel.ramonoth pisze: Tylko..... masowy bojkot imprez organizowanych przez tych cyganów może coś zmienić. Tylko i wyłącznie.
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
z całym szacunkiem Panowie, ale wasza postawa przypomina gówniarskie "na złość odmrożę sobie uszy"
też mnie wkurza działanie tych chujków, ale trudno, płaczę i płacę - wolę teraz płakać i płacić niż za kilka lat żałować że w "w imię zasad" przegapiłem ostatnią szansę zobaczenia Slayera.
Rok temu byłem w Spodku na koncercie Dream Theater. Grali całe "Images...". Koncert niestety organizowali ci bandyci z LN - ceny z dupy, miejsca siedzące na płycie i tym podobne fanaberie. Byłem bliski olania tego "w imię zasad" właśnie. Ale zapłaciłem, pojechałem...... i nie żałuję ani złotówki. Koncert był bajeczny, wynagrodził mi wszystko. plułbym sobie w brodę przez lata że to opuściłem gdybym nie pojechał.
wierzę że w Łodzi będzie podobnie.
też mnie wkurza działanie tych chujków, ale trudno, płaczę i płacę - wolę teraz płakać i płacić niż za kilka lat żałować że w "w imię zasad" przegapiłem ostatnią szansę zobaczenia Slayera.
Rok temu byłem w Spodku na koncercie Dream Theater. Grali całe "Images...". Koncert niestety organizowali ci bandyci z LN - ceny z dupy, miejsca siedzące na płycie i tym podobne fanaberie. Byłem bliski olania tego "w imię zasad" właśnie. Ale zapłaciłem, pojechałem...... i nie żałuję ani złotówki. Koncert był bajeczny, wynagrodził mi wszystko. plułbym sobie w brodę przez lata że to opuściłem gdybym nie pojechał.
wierzę że w Łodzi będzie podobnie.
- uglak
czeski oddzial jest mniej pejsaty - jak mi bedzie bardzo zalezalo to pojade do Pragi ;-)
Guilty of being right
Z całym szacunkiem, ale ostatnią już przegapiłeś.Stoigniew pisze:z całym szacunkiem Panowie, ale wasza postawa przypomina gówniarskie "na złość odmrożę sobie uszy"
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Bardzo ładnie sobie to racjonalizujesz. Wszystko, czego się nauczyłem z psychologii, znajduje u Ciebie potwierdzenie w praktyce :)uglak pisze:czeski oddzial jest mniej pejsaty - jak mi bedzie bardzo zalezalo to pojade do Pragi ;-)
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Hahah, też prawda.535 pisze:Z całym szacunkiem, ale ostatnią już przegapiłeś.Stoigniew pisze:z całym szacunkiem Panowie, ale wasza postawa przypomina gówniarskie "na złość odmrożę sobie uszy"
- uglak
jesli jakas uczelnia chcialaby ze mnie zrobic egzemplarz badawczy to jestem zainteresowany, ale moja stawka jest wyzsza niz standardowe "wybierz sobie jakas ksiazke z tamtej kupki" ;-)ramonoth pisze:Bardzo ładnie sobie to racjonalizujesz. Wszystko, czego się nauczyłem z psychologii, znajduje u Ciebie potwierdzenie w praktyce :)uglak pisze:czeski oddzial jest mniej pejsaty - jak mi bedzie bardzo zalezalo to pojade do Pragi ;-)
Guilty of being right
- Stoigniew
aaaa tam, póki jest Kerry i Tomek to od biedy można mówić że jadę na Sleja :)ramonoth pisze:Hahah, też prawda.535 pisze:Z całym szacunkiem, ale ostatnią już przegapiłeś.Stoigniew pisze:z całym szacunkiem Panowie, ale wasza postawa przypomina gówniarskie "na złość odmrożę sobie uszy"
- nagrobek
wbijam na płytę a tam na moim miejscu Stoi gniew
- Medard
Myślę, że większość malkontentów już widziała Slayera i to pewnie niejeden raz.
Jest urząd ochrony konsumentów, mamy prawników na forum i znawców rzeczy wszelakich (bez urazy). Ktoś z nich może znalazłby chwilę, trzeba porobić zrzuty z takich sytuacji, gdy bilety nie były dostępne, a potem nagle się pojawiły
i napisać skargę gdzie trzeba. Może skończą się takie działania.
Jest urząd ochrony konsumentów, mamy prawników na forum i znawców rzeczy wszelakich (bez urazy). Ktoś z nich może znalazłby chwilę, trzeba porobić zrzuty z takich sytuacji, gdy bilety nie były dostępne, a potem nagle się pojawiły
i napisać skargę gdzie trzeba. Może skończą się takie działania.
Co znaczy malkontenci? Firma przycina w chuja seryjnie i na chama. Mam udawać, że tego nie widzę?
- Medard
To są różne instytucje ochrony bliźniego, tylko trzeba im temat do działań podsunąć. Ja się nie znam i zarobiony jestem..... i się nie wybieram na ten koncert.535 pisze:Co znaczy malkontenci? Firma przycina w chuja seryjnie i na chama. Mam udawać, że tego nie widzę?
Zamiast tego czytam setny post na organizatora.
Należy zacząć od tego, że bliźni powinien mieć świadomość z kim robi interesy i myślę, że ten temat doskonale opisuje zagadnienie.Medard pisze:To są różne instytucje ochrony bliźniego, tylko trzeba im temat do działań podsunąć. Ja się nie znam i zarobiony jestem..... i się nie wybieram na ten koncert.535 pisze:Co znaczy malkontenci? Firma przycina w chuja seryjnie i na chama. Mam udawać, że tego nie widzę?
Zamiast tego czytam setny post na organizatora.
- Gore_Obsessed
Żadne tam "na złość". Ta kapela nie ma już nic do zaoferowania. Dobrze, że kończą.Stoigniew pisze:z całym szacunkiem Panowie, ale wasza postawa przypomina gówniarskie "na złość odmrożę sobie uszy"
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- martyrdoom
- postuje jak opętany!
Pełna zgoda.Gore_Obsessed pisze:Ta kapela nie ma już nic do zaoferowania. Dobrze, że kończą.
Na koncert oczywiście pójdę, ale mam nadzieję, że po trasie już faktycznie dadzą sobie spokój.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
są gdzieś jeszcze te bilety? miały być za 149 zł.. na e-bilet już nie ma.. a na innych stronach po jakieś 400 zł zostały? to jak to tak. Oni myślą, że kurwa każdy jest bankowcem co pieniędzy jak lodu?? po ile kupowaliście bilety?
Raz się zje, raz się nie zje.
- Drone
A potrzebujesz jeden czy więcej? Babka jedzie?
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
podobno ze stadionu rabinów z gorszej części Łodzi jest dobra słyszalność, wejdziesz za darmo, spijesz browarka, odetchniesz świeżym polskim jesiennym powietrzem a kasę zaoszczędzisz na nowe części do traktoraMariusz Wędliniarz pisze:są gdzieś jeszcze te bilety? miały być za 149 zł.. na e-bilet już nie ma.. a na innych stronach po jakieś 400 zł zostały? to jak to tak. Oni myślą, że kurwa każdy jest bankowcem co pieniędzy jak lodu?? po ile kupowaliście bilety?
In a world of compromise...some don't
-
- świeżak
Jak ktoś się wybiera i ma na zbyciu dodatkowe 2 tysiaki, może pobębnić przed koncertem z Bostaphem http://www.infodrum.pl/artykul/50287,pe ... em-w-lodzi" onclick="window.open(this.href);return false;?