Sram na to ;)koper pisze:Kiedyś po podobnej wypowiedzi monitor się tydzień zoviraxem czyściło.Conflagrator pisze:Dobrze to ująłeś. Pewnie dlatego jak co roku nie pojadę na ten spęd kudłatych brudasów :DFENIKS pisze:bydła
Brutal Assault XVI 2011
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: Brutal Assault XVI 2011
- panthyme
- w mackach Zła
Wiem. :)Deathless King pisze:Miało być błota. ;)panthyme pisze:Brudnych od młota? :) Muszę to zapisać... jak ktoś będzie we krwi po bójce, to będzie teraz brudny od młota. :)
011011000110010101110000011100100110100101100011011011110110010001100101
http://www.myspace.com/bloodfeastpl
http://www.facebook.com/bloodfeastpl
http://www.myspace.com/bloodfeastpl
http://www.facebook.com/bloodfeastpl
- FENIKS
- w mackach Zła
Dla wyjaśnienia BYDŁEM nazwę każdego bez względu czy z włosami czy bez. Chciałbym zobaczyć czy jak wy się schlejecie to różnicie się jakkolwiek od bydła. Albo napierdalacie w młynie na jakimś koncercie.
-
- zaczyna szaleć
Oj tam, oj tam szkoda czasu na robienie w ogóle smrodu wokół bydła. ;)Conflagrator pisze:Sram na to. ;)
- Deathless King
- weteran forumowych bitew
Tak. Nawet jak się najebię albo napierdalam w młynie.FENIKS pisze:Dla wyjaśnienia BYDŁEM nazwę każdego bez względu czy z włosami czy bez. Chciałbym zobaczyć czy jak wy się schlejecie to różnicie się jakkolwiek od bydła. Albo napierdalacie w młynie na jakimś koncercie.
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
- Self
- rasowy masterfulowicz
Bydło wpierdala trawę, a nie alkohol. Zresztą co za problem? Jak ktoś nie lubi najebanych metaloffcuf to ich omija, tyle. W moim przypadku działało.
- Deathless King
Wiadomo, ale cenię sobie możliwość prysznica bez towarzystwa bandy metalowcow obok ;)
Ostatnio zmieniony 30-04-2011, 12:14 przez Deathless King, łącznie zmieniany 1 raz.
- Block69
- zahartowany metalizator
Brutal jest o tyle fajny, że nie ma aż takiego nadmiaru bydła i jest sporo placu kaj w spokoju idzie oglądać koncert/kimać/spożywać alkohol czy kloca pod drzewem strzelić :) Na Wacken jest kurewne przepełnienie.
PENIS METAL
- YNKE
- w mackach Zła
Jestem w takim wieku, że już muszę wybierać pomiędzy leżeniem na golasa w krzakach i błocie, a oglądaniem kapel na które niekiedy czekałem wiele latek. Już nie muszę nikomu udowadniać jaki to jestem zajebisty kozak na namiotowisku rycząc jak nasterydowane prosię na namiotowisku. To tyle, dziękuję za uwagę.FENIKS pisze:Dla wyjaśnienia BYDŁEM nazwę każdego bez względu czy z włosami czy bez. Chciałbym zobaczyć czy jak wy się schlejecie to różnicie się jakkolwiek od bydła. Albo napierdalacie w młynie na jakimś koncercie.
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
- FENIKS
- w mackach Zła
kazdy kiedys dorasta .. mieknie mu rura i już zapomina jak sie piło flaszke w parku... potem tak juz nie mozna 'bo co ludzie powiedza' tak nie wypada bo to bo tamto. wyjazd pod namiot nazywa sie spedem bydla itp itd. najlepiej swoja ksiażęcą dupę wozic karetą i sypiac w wynajmowanych apartamentach...
Więc to Ty?? :DYNKE pisze: Jestem w takim wieku, że już muszę wybierać pomiędzy leżeniem na golasa w krzakach i błocie, a oglądaniem kapel na które niekiedy czekałem wiele latek.
Chyba nigdy nie dorosnę:))FENIKS pisze:kazdy kiedys dorasta .. mieknie mu rura i już zapomina jak sie piło flaszke w parku... potem tak juz nie mozna 'bo co ludzie powiedza' tak nie wypada bo to bo tamto. wyjazd pod namiot nazywa sie spedem bydla itp itd. najlepiej swoja ksiażęcą dupę wozic karetą i sypiac w wynajmowanych apartamentach...
- Deathless King
Tak kazdy kiedys dorasta i nie kazdy ma ochote w wieku 30 lat spac pod namiotami w blocie, a jak Tobie sie nie podoba to spij caly festiwal pod drzewem ale chuj Ci do tego gdzie woze swoja ksiazeca dupe i gdzie sypiam, niedorozwoju.FENIKS pisze:kazdy kiedys dorasta .. mieknie mu rura i już zapomina jak sie piło flaszke w parku... potem tak juz nie mozna 'bo co ludzie powiedza' tak nie wypada bo to bo tamto. wyjazd pod namiot nazywa sie spedem bydla itp itd. najlepiej swoja ksiażęcą dupę wozic karetą i sypiac w wynajmowanych apartamentach...
- YNKE
- w mackach Zła
No właśnie pisałem że nie :) No ale jeśli niektórych bawi łażenie z obsraną dupą po namiotowisku to droga wolna, a swoją drogą to jakiś żal bije z waszych postów, wy pewnie będziecie tarzać się w błocie do 50-tki :).Karkasonne pisze:Więc to Ty?? :DYNKE pisze: Jestem w takim wieku, że już muszę wybierać pomiędzy leżeniem na golasa w krzakach i błocie, a oglądaniem kapel na które niekiedy czekałem wiele latek.
Ja tym czasem znalazłem sobie inne miejsce pod namiot i nie będę zapierdalał jak co roku pod tą jebaną górkę.
Panowie, po co te nerwy? Każdy zrobi jak mu wygodnie i to na co będzie go stać, nie ma co psuć miłej przecież dyskusji:))
"towarzystwo pod prysznicem" - he, he... dobre...:)
"towarzystwo pod prysznicem" - he, he... dobre...:)
- Deathless King
Po prostu wkurwia mnie takie gadanie "o, rura zmiekla" bo pewnie mowi to koles ktory zatrzymal sie w rozwoju kilkanascie lat temu (o ile nie ma aktualnie 15 lat) i po 50-tce tez bedzie lazil w tych samych spranych koszulkach Iron Maiden z wielkim bebzonem piwnym, mieszkal z mamusia i narzekal ze reszta to wygodniccy i ze rura miekla bo juz picie jaboli w parku ich nie rajcuje.
Żal? W życiu nie byłem na takim spędzie, więcej koncertów zaliczyłem w kościołach niż w klubach :D Może wybiorę się kiedyś na coś takiego, chociaż pewnie będę czuł się jak w zoo.YNKE pisze:No właśnie pisałem że nie :) No ale jeśli niektórych bawi łażenie z obsraną dupą po namiotowisku to droga wolna, a swoją drogą to jakiś żal bije z waszych postów, wy pewnie będziecie tarzać się w błocie do 50-tki :).Karkasonne pisze:Więc to Ty?? :DYNKE pisze: Jestem w takim wieku, że już muszę wybierać pomiędzy leżeniem na golasa w krzakach i błocie, a oglądaniem kapel na które niekiedy czekałem wiele latek.
Ja tym czasem znalazłem sobie inne miejsce pod namiot i nie będę zapierdalał jak co roku pod tą jebaną górkę.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Proszę się odjebać od spranych koszulek Iron Maiden!;)
- YNKE
- w mackach Zła
Pewnie? Po koncertach w kościele to z pewnością :). Wracając do tematu ta akurat ciebie nie miałem na myśli.Karkasonne pisze:
Żal? W życiu nie byłem na takim spędzie, więcej koncertów zaliczyłem w kościołach niż w klubach :D Może wybiorę się kiedyś na coś takiego, chociaż pewnie będę czuł się jak w zoo.
- FENIKS
- w mackach Zła
A mnie wkurwia jak jakiś matoł się wywyższa, bo nie śpi w namiocie albo gdzieś indziej itd. A jeszcze bardziej mnie wkurwiają palanty co wyrośli z takich rzeczy. Jednoznacznie mogą powiedzieć że wyrośli z ciężkiej muzyki. Dla mnie osobiście porażka i niezależnie od wieku tak samo będę podchodzić do sprawy. Ale niektórzy idą tropem że po 30tce trzeba trzymać fason i nie wypada wiele rzeczy, co gorsza niektórzy nawet nie mają jaj przyznać się do swoich poglądów.Deathless King pisze:Po prostu wkurwia mnie takie gadanie "o, rura zmiekla" bo pewnie mowi to koles ktory zatrzymal sie w rozwoju kilkanascie lat temu (o ile nie ma aktualnie 15 lat) i po 50-tce tez bedzie lazil w tych samych spranych koszulkach Iron Maiden z wielkim bebzonem piwnym, mieszkal z mamusia i narzekal ze reszta to wygodniccy i ze rura miekla bo juz picie jaboli w parku ich nie rajcuje.
Jest taki fest i takie warunki i co tu biadolić. Mi nie przeszkadza, a impreza jest świetna mimo paru mankamentów i w tym roku też zamierzam od rana do rana pić w tych namiotach i zobaczyć masę kapel.