AUTOPSY/ASPHYX i MORGOTH Katowice Mega Club - 19 Listopada
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
Re: AUTOPSY/ASPHYX i MORGOTH Katowice Mega Club - 19 Listopa
Z Vader to była komercja, więc się nie liczyło.
Stwierdzenie "omijam szerokim łukiem" nie jest wyrazem wrogości, uprzedzenia , czy złego nastawienia , raczej ma wskazywać na brak zainteresowania i moją kompletną ignorancję (przynajmniej przez ostatnich dwadzieścia lat) w stosunku do tego zespołu. Nie powiem kiedyś bywały momenty (w końcu parę ładnych płyt nagrali:))))))), gdy po JP:) sięgałem-"nóżka chodziła":).Alsvartr pisze:No to ja mam podobnie z Autopsy. ;) No, może oprócz "omijam szerokim łukiem".
Może nie dorosłem do ich twórczości, może za mało miałem chęci, może za mało pieniędzy, może jeszcze kiedyś?, a może nie...życie się dzisiaj nie kończy (mam nadzieję:))
- FENIKS
- w mackach Zła
W poznaniu spoglądałem na 'pierwsze piętro' mając 3promile. I nie liczę tych 20minut dla legendy death metalu. Żenada dać tyle kapeli na koncert.Bloodcult pisze:a jak trzy lata temu Incantation supportowało Vader na Blitzkriegu to gdzie wtedy byłeś ? :DFENIKS pisze:Każdego kręci coś innego.
Ja czekałem parę lat na incantation , prawie jak na zbawienie haha. W zeszłym roku pojechaliśmy dz hradec kralove a w tym przyjechali do polski i to było wydarzenie. A co do tego składu to tak sobie.
Widzisz jednak nie wszyscy muszą podzielać fascynację innych.Adrian696 pisze:jebłem :DFENIKS pisze: A co do tego składu to tak sobie.
- Morbid Marcin
- weteran forumowych bitew
a ja w wawie, dla odmiany, zauwazam sporo nowych adeptow. i to cieszy. poza tym z duzym sentymentem obserwuje coraz bardziej prezna grupe thrashowcow, ktorzy byli np. na voivod. tak sie nikt nie ubieral od co najmniej dekady ;)FENIKS pisze:Po za tym jak chodzę na koncerty we wrocławiu to jest biedą, te same mordy i niewiele ludzi.
http://www.discogs.com/seller/morbidmarcin?limit=50 NOWE RARY SIĘ CZAJĄ....
- MinT
- Kontakt:
Potwierdzam. Wrocław przyjechał już totalnie najebany. :)FENIKS pisze:W poznaniu spoglądałem na 'pierwsze piętro' mając 3promile. I nie liczę tych 20minut dla legendy death metalu. Żenada dać tyle kapeli na koncert..Bloodcult pisze:
a jak trzy lata temu Incantation supportowało Vader na Blitzkriegu to gdzie wtedy byłeś ? :D
*poznański Goldman Sachsman metalu*
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
-
- zaczyna szaleć
W chuj miast tam musi być ;DMorbid Marcin pisze:a ja w wawie, dla odmiany, zauwazam sporo nowych adeptow. i to cieszy. poza tym z duzym sentymentem obserwuje coraz bardziej prezna grupe thrashowcow, ktorzy byli np. na voivod. tak sie nikt nie ubieral od co najmniej dekady ;)FENIKS pisze:Po za tym jak chodzę na koncerty we wrocławiu to jest biedą, te same mordy i niewiele ludzi.
- kocurejro
- postuje jak opętany!
calkiem niemala ta grupa mlodziezy, juz od jakiegos czasu laza na co tylko sie daMorbid Marcin pisze:a ja w wawie, dla odmiany, zauwazam sporo nowych adeptow. i to cieszy. poza tym z duzym sentymentem obserwuje coraz bardziej prezna grupe thrashowcow, ktorzy byli np. na voivod. tak sie nikt nie ubieral od co najmniej dekady ;)FENIKS pisze:Po za tym jak chodzę na koncerty we wrocławiu to jest biedą, te same mordy i niewiele ludzi.
i o to chodzi !

I jedzeniówkoper pisze:W chuj miast tam musi być ;DMorbid Marcin pisze:a ja w wawie, dla odmiany, zauwazam sporo nowych adeptow. i to cieszy. poza tym z duzym sentymentem obserwuje coraz bardziej prezna grupe thrashowcow, ktorzy byli np. na voivod. tak sie nikt nie ubieral od co najmniej dekady ;)FENIKS pisze:Po za tym jak chodzę na koncerty we wrocławiu to jest biedą, te same mordy i niewiele ludzi.
- Grindead
- postuje jak opętany!
W Londynie na death metalowych gigach od lat te same przepite nosy, za to na thrash'owych jak wyzej, masa nastoletnich wariatow w odpowiednim obuwiu i przeglad katan. Na Overkill sie troche przyszokowalem.Morbid Marcin pisze:a ja w wawie, dla odmiany, zauwazam sporo nowych adeptow. i to cieszy. poza tym z duzym sentymentem obserwuje coraz bardziej prezna grupe thrashowcow, ktorzy byli np. na voivod. tak sie nikt nie ubieral od co najmniej dekady ;)FENIKS pisze:Po za tym jak chodzę na koncerty we wrocławiu to jest biedą, te same mordy i niewiele ludzi.
some additional disfigurement... some additional disfigurement... some additional disfigurement...
-
Można nie lubić, ale mówić że taki koncert to tak sobie to nie rozumiem. Też nie słucham wielu kapel, ale pewne rzeczy są wydarzeniem i lubienie/nie lubienie danej kapeli nie odejmuje rangi takim koncertom. A kto nie lubi Autopsy ten cipa, he he.FENIKS pisze:Każdego kręci coś innego.
Ja czekałem parę lat na incantation , prawie jak na zbawienie haha. W zeszłym roku pojechaliśmy dz hradec kralove a w tym przyjechali do polski i to było wydarzenie. A co do tego składu to tak sobie.
http://soundterrorshots.blogspot.com/ - koncertowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
Poproszę o informację kiedy i gdzie można zakupić bilet na ten koncert! Żeby nie było, że dla mnie zabraknie i siłą będę musiał wchodzić :))
-
- rasowy masterfulowicz
Niestety podobno koncert już wyprzedany.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
w ogole jakies chujowe te czasy
this is a land of wolves now
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Kurwa, ale wy z tym składem A/A/M to tak na poważnie? Jeśli to się ziści to będzie raczej fizyczna manifestacja wspólnej astralnej, podświadomej woli.
- empir
- zahartowany metalizator
Przy takim składzie to nawet nie wiadomo kto będzie headlinerem. Istotna sprawa jeśli od tego ma zależeć czas na koncert, nagłośnienie itp.
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
To mogła by być jedna z bardziej kultowych tras po Europie w ciągu ostatnich lat... kilkunastu.
-
- rasowy masterfulowicz
Wiadomo, bedzie nim Autopsy.empir pisze:Przy takim składzie to nawet nie wiadomo kto będzie headlinerem.
I AM MORBID
Ciekaw jestem czy MORGOTH na koncertach gra też kawałki z Feel Sorry for the Fanatic ?
To wszystko jest złudne i primitywne pierdolenie. Ja się WAS zapytam inaczej. Wyobrażamy sobie taką sytuację, iż kawałki o następujących tytułach grane są przez ich twórców, w ciągu około trzech godzin w tym samym miejscu , jeszcze w Polsce wymieniam: Gasping For Air, Pages In Blood, Selected Killing - coś łączy te numery nieświadomy Kolego ?- Tak Kurwa łączy je fanatyczne zawizięcie i przede wszystkim ŚMIERĆ KURWA ŚMIERĆ...
PS
Najbardziej w tym temacie bawi mnie to, iż połowa będzie miała dobrą wymówkę, a druga połowa ręce na temblakach, kurwa jakie to śmieszne, do zobaczenia przy GASPING FOR AIR poczujemy własne płyny ustrojowe?
PS
Najbardziej w tym temacie bawi mnie to, iż połowa będzie miała dobrą wymówkę, a druga połowa ręce na temblakach, kurwa jakie to śmieszne, do zobaczenia przy GASPING FOR AIR poczujemy własne płyny ustrojowe?
Ostatnio zmieniony 22-05-2011, 02:41 przez 535, łącznie zmieniany 1 raz.
- Edinazzu
dobre pytankoIRONMIL pisze:Ciekaw jestem czy MORGOTH na koncertach gra też kawałki z Feel Sorry for the Fanatic ?
"Volenti non fit iniuria" - Chcącemu nie dzieje się krzywda