DHG/Gehenna - 12.XI Katowice, Mega Club
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- LiveArt
- rozkręca się
Re: DHG/Gehenna - 12.XI Katowice, Mega Club
Tak. Za koncert Ulver+ Virus odpowiada Live art
Ostatnio zmieniony 16-11-2011, 15:59 przez LiveArt, łącznie zmieniany 1 raz.
- aginsiak
- w mackach Zła
Nie wiem na chuj sie trzęsiesz do mnie.Serio.Nie obrzucam nikogo gównem tylko pisze zwyczajna prawde.Live Art to min Piona i zmiana nazwy agencji nie powoduje zmiany działania.Transparentności trochę...tak ciężko kurwa??? I nie życze im wcale źle tylko popełniaja te same błędy i chuj wyłazi. Kuniec.
- LiveArt
- rozkręca się
Jakie błędy? Które nasze dotychczasowe koncerty uważasz za błednie zorganizowane? Aura noir, Artillery, Negura bunget a może Blood ceremony? Ogólniki sa domeną takich dyskusji, a Ja pytam o konkrety w tym układzie.
Kwestia DHG to jak na razie tylko spekulacje i produkowanie bezpodstawnych zarzutów pod naszym adresem.
Kwestia DHG to jak na razie tylko spekulacje i produkowanie bezpodstawnych zarzutów pod naszym adresem.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Pytanie do LiveArt - czy mieliście jakieś zabezpieczenie prawne przed wycofaniem się klubu z koncertu (niezłe skurwysyństwo zrobić to 2 tygodnie przed imprezą) i czy będziecie dalej współpracowali z takimi ludźmi, bo ja nie widzę sensu? Mam nadzieję, że koncert uda się zorganizować, napisz tylko jakie miasta bierzecie pod uwagę. Pozdro.
all the monsters will break your heart
- LiveArt
- rozkręca się
Na chwilę obecną Warszawa ma największe szanse...nicram pisze:Pytanie do LiveArt - czy mieliście jakieś zabezpieczenie prawne przed wycofaniem się klubu z koncertu (niezłe skurwysyństwo zrobić to 2 tygodnie przed imprezą) i czy będziecie dalej współpracowali z takimi ludźmi, bo ja nie widzę sensu? Mam nadzieję, że koncert uda się zorganizować, napisz tylko jakie miasta bierzecie pod uwagę. Pozdro.
Ostatnio zmieniony 28-10-2011, 12:48 przez LiveArt, łącznie zmieniany 1 raz.
- nicram
Dzięki, byłoby pięknie! Powodzenia! :-)
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Że co?aginsiak pisze:Transparentności trochę...tak ciężko kurwa???
A poza tym, takie sformułowania o "pewnych metodach działania" to chyba można formułować po koncercie, kiedy ten miałby się nie odbyć ponieważ Live-art by nie zapłaciło artystom, nie sądzi kolega?
The madness and the damage done.
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
Admin potwierdza.LiveArt pisze:Ile razy jeszcze mam napisac, że z tego konta nie pisze ani Vlad ani żaden Piona!
-
- postuje jak opętany!
- Vlad
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
wysrackałeś?koreaniec pisze:srackowy
Nie mówiłem, że Warszawa?535 pisze:Tu jest jeden wolny
http://www.mieszkanie.pl/ad/258131,Wars ... 16,25,1,14
- Perversor
- zaczyna szaleć
w sumie ta warszawska Progresja nie wiele się różni od tego garażu na zdjęciu aby trochę większa ... ;) bez dobrego akustyka takie samo brzmienie hehe, tyle że w garażu tańsze rozwodnione piwo :>
- Sova
- rasowy masterfulowicz
obojetnie gdzie. jesli pojadę to bilet kupie na miejscu i to jak zobacze Vicotnika na własne oczy ;)
- nicram
Choć bardzo lubię DHG, to bardziej chcę zobaczyć na własne oczy Dolgara i Sanrabba :-)
ja tam bym wolał muzyki posłuchać ;)
- nicram
w sumie, to też :-)
- metalized
- weteran forumowych bitew
Sarcana chyba była ładniejsza od tych typów :Dnicram pisze:Choć bardzo lubię DHG, to bardziej chcę zobaczyć na własne oczy Dolgara i Sanrabba :-)
P.J.E.C.
Tak sobie pomyślałem, że w razie kompletnej awarii, to ja mam w garażu "siłę" i jakby co to PM. Wiele nie wezmę, i monopolowy oraz ochrona (milicja) blisko...
e
stacja kolejowa właściwie też blisko, wszystko blisko...idealne miejsce, niczym nie różniące się od Mega - przestrzenią też , i powierzchnia kibli niemal tożsama...
e
stacja kolejowa właściwie też blisko, wszystko blisko...idealne miejsce, niczym nie różniące się od Mega - przestrzenią też , i powierzchnia kibli niemal tożsama...
Myślę , że czas porozmawiać poważnie:LiveArt pisze:Jakie błędy? Które nasze dotychczasowe koncerty uważasz za błednie zorganizowane? Aura noir, Artillery, Negura bunget a może Blood ceremony? ogólniki sa domeną takich dyskusji a Ja pytam o konkrety w tym układzie.aginsiak pisze:Nie wiem na chuj sie trzęsiesz do mnie.Serio.Nie obrzucam nikogo gównem tylko pisze zwyczajna prawde.Live Art to min Piona i zmiana nazwy agencji nie powoduje zmiany działania.Transparentności trochę...tak ciężko kurwa??? I nie życze im wcale źle tylko popełniaja te same błędy i chuj wyłazi. Kuniec.
Kwestia DHG to jak na razie tylko spekulacje i produkowanie bezpodstawnych zarzutów pod naszym adresem
Poznajesz swój plakat PAJACU?

i wiesz że niektórzy wzięli to "na poważnie" i myśleli,że to odbędzie się w Katowicach , a nie w Supraślu?- z całym szacunkiem. Przypomnij sobie , że to my płacimy, a "wędrowny" koncert nazywa się bezpośrednio : CYRKIEM. Więc , albo grzecznie i pokornie przepraszaj i tłumacz , albo wypierdalaj ze swoją TRUPĄ.
- Sova
- rasowy masterfulowicz