SATYRICON - Raiding of Europe Tour 2013 | 29.11. Progresja
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Re: SATYRICON - Raiding of Europe Tour 2013 | 29.11. Progres
Niepojęte jest dla mnie, że ktoś może nie traktować nowego Satyricon jako pop metal.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
sa na swiecie takie rzeczy, ktore nie snily sie nawet mlodym klerykom, siid.
this is a land of wolves now
Z drugiej strony musisz przyznać, ze cały black metal brzmi, przy poniższym okazaniu, niczym ballada dla dwunastoletnich dziewczynek. Więc przy stopniowaniu pop metalu, podobnie jak w przypadku pedałów i chujowości, mimo wszystko byłbym ostrożny.So_It_Is_Done pisze:Niepojęte jest dla mnie, że ktoś może nie traktować nowego Satyricon jako pop metal.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Mi sie tam nowy satyricon podoba, a jak ktoś podchodzi do tego jak do Bm, a potem mówi, że chujowe to niech sie lepiej pierdolnie w łeb. To tak jakby iśc do Mcdonalda i oczekiwać kurwa wykwintnego dania z rybich jajeczek.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
I dodatkowo napierdalać obsługę, za to, że akurat tej pozycji nie mają w karcie dań. Czysta perwersja z elementami zachowań psychopatycznych.Only_True_Believers pisze:To tak jakby iśc do Mcdonalda i oczekiwać kurwa wykwintnego dania z rybich jajeczek.
- Riven
- Kontakt:
Przeciez Satyricon przy wiekszosci wspolczesnego blacku (zwlaszcza religijnego) jest jak restauracja z gwiazdka Michelin w porownaniu z kebabem na piotrkowskiej w lodzi :D
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
No to juz zależy jak kto ma wyrobiony smak, dla mnie nowy satyricon to tani hot dog, ale od czasu do czasu lubie zjeśc hot doga. Tak samo jak lubie ogladać głupie wulgarne komedie i filmy Larsa von Triera.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
Co do taniego żarcia, szczególnie na norweskich stacjach benzynowych, to ja dorzucę to. Dwa ostatnie wersy tego numeru są symboliczne w kontekscie całej dyskusji.
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
Pewnie, że jest zajebiście oryginalny, bo przy minimum środków osiąga maksimum treści i z pewnością nie kopiuje bezpośrednio innych zespołów jak Nergal z zespołem. A jeśli chodzi o kwestie pozamuzyczne, to mam to generalnie w dupie. Może nadal sprzedawać wino sygnowane swoim logo, może się ulizać, dupczyć Lady Gagę. Nie ma to absolutnie wpływu na doskonałą muzykę, którą tworzy od czterech płyt.pr0metheus pisze:A to wedlug Ciebie satyricon jest zajebiscie oryginalny? Chyba jedynie wokal satyra. A laczy te zespoly wiecej niz dzieli,plyna tym samym nurtem,ten sam sposob robiena kariery, te same kiczowate teledyski, oraz gwiazdorstwo do zarzyganiaSkaut pisze:źle Ci się nie wydaje. Powiedz od kogo Satyricon rżnie pomysły?pr0metheus pisze:nie wydaje mi sie
Coś tam było! Człowiek!
- Skaut
Tak. Bułka jak płyta. Tanie żarcie nie bierze miernych jeńców. Nie wiem jak statystyka, ale w tym przypadku to zupełnie nieistotne. Ważne są pedały.
Właśnie. Ty Skaut pedałujesz czasem? Bo ja z przyjemnością.
Właśnie. Ty Skaut pedałujesz czasem? Bo ja z przyjemnością.
- Skaut
Ja też pedałując, zawsze siedzę. Zapatrzyłem się w styl Jana Ullricha. Podobieństwo nazwisk, "wydające się".
- Riven
- Kontakt:
Tak samo, natomiast obiło mi się o uszy ze satyr ma winnice i jeździ jakimś wypasionym kabrioletem. Jeśli to prawda, to ten fakt może wzbudzać negatywne odczucia tylko u polaczków którzy muszą oszczędzać na biletach autobusowych i kupują ser na kilogramy.Skaut pisze:
A jeśli chodzi o kwestie pozamuzyczne, to mam to generalnie w dupie
-
no porsche ma. i to chyba nie jedno
-
hahaha,piękne,prawie rozlałem kawe na monitor z samego rana:DRiven pisze:Tak samo, natomiast obiło mi się o uszy ze satyr ma winnice i jeździ jakimś wypasionym kabrioletem. Jeśli to prawda, to ten fakt może wzbudzać negatywne odczucia tylko u polaczków którzy muszą oszczędzać na biletach autobusowych i kupują ser na kilogramy.Skaut pisze:
A jeśli chodzi o kwestie pozamuzyczne, to mam to generalnie w dupie
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Riven
- Kontakt:

prosze, tak sie gwiazdorzy, a nie opowiadajac o swojej bylej dziewczynie w tablodzie dla gospodyn domowych z trzeciego swiata.
porsche 2.8
handlujcie z tym, biedaki

...zas pierwsza symfonie napisal w wieku lat 4 i pierwszy raz ruchal majac 6.
nie dziwne, ze polacy typu siid czy plastek maja bol dupy
^^^i do tego ten numer w tle. Ha,Ha,Ha.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Nie mogę tego przyznać, ale wiem o co Ci biega.535 pisze:
Z drugiej strony musisz przyznać, ze cały black metal brzmi, przy poniższym okazaniu, niczym ballada dla dwunastoletnich dziewczynek. Więc przy stopniowaniu pop metalu, podobnie jak w przypadku pedałów i chujowości, mimo wszystko byłbym ostrożny.
Ma rację z tym hot dogiem, ale ten numer jest akurat w porządku. Tak czy inaczej, skoro dalej potrafią nagrywać takie przejmujące kawałki, to po chuj ta cala lanserka i pedaliada? To ich dyskredytuje.Skaut pisze::D :DOnly_True_Believers pisze:dla mnie nowy satyricon to tani hot dog
nie no, rzeczywiście tani hot dog :D
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.