Mgła / One Tail One Head / Svartidaudi - trasa III 2014
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- lucass
- weteran forumowych bitew
Re: Mgła / One Tail One Head / Svartidaudi - trasa III 2014
A czy to coś zmienia?
LEGALISE DRUGS & MURDER
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Tak, blek metyl ist krieg
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- lucass
No to chyba oczywiste :D
LEGALISE DRUGS & MURDER
- manieczki
Czyli mam rozumieć, że nie będzie częstowania ogórkiem ani przepytywania z dokonań kapel przypadkowych s-ów!!!!:-(((
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- manieczki
a nawet proponuję przyjezdnym zostać dwa dni dłużej i skusić się na:
http://www.lizardking-krakow.pl/events/ ... ustycznie/
!!!:-)))
http://www.lizardking-krakow.pl/events/ ... ustycznie/
!!!:-)))
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Nie, bo dla starych dziadów. Co gorsza mają tam sceny, światła i nagłośnienie ;(manieczki pisze:Lizard king - to ta sieć dla 'hipsterów' i 'studenciaków'? Tak tylko pytam, bo nie wiem
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
- postuje jak opętany!
o biletach tyż?Sova pisze:klub - Lizard King, potwierdzone.
w weekend będzie oficjalne info.
Hjertet mitt slår i mørket
- 29a
- zaczyna szaleć
Jest tam dosc miejsca na rzucanie plastikowymi butelkami? Bo moze trzeba w szklane wlac tym razem...
Jaram sie:

Jaram sie:

http://facebook.com/terrorcorepl - polski kurwa terror!
I niestety stoliki przy samej scenie. Obiecuję, że tym razem nie dam się sprowokować do tańca...Wszak to będzie blackowy spęd, więc prócz strojów wieczorowych, wymagane będą wyprostowana, napięta sylwetka, groźna mina oraz łypanie oczami.Nerwowy pisze:Nie, bo dla starych dziadów. Co gorsza mają tam sceny, światła i nagłośnienie ;(manieczki pisze:Lizard king - to ta sieć dla 'hipsterów' i 'studenciaków'? Tak tylko pytam, bo nie wiem
Nawiasem mówiąc to bardzo dobre miejsce na koncert. Trzeba tylko uważać, żeby się przy okazji wejścia na orbitę, nie połamać. No ale wszyscy przecież już jesteśmy dorośli i odpowiedzialni. Nieprawdaż?
- Sova
- rasowy masterfulowicz
z moich informacji wynika, ze będzie znacznie niższa cena biletów. info już wkrótce.atr pisze:U nas bym obstawiał przedział 75-90 złCOFFIN pisze:Possession w Paryżu. Bilety 16/17€.
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
- Silent_Sea
Cena TRUE może być tylko jedna : 66,60 zł, jeżeli będzie inna to postuluję o bojkot koncertu :xSova pisze:z moich informacji wynika, ze będzie znacznie niższa cena biletów. info już wkrótce.atr pisze:U nas bym obstawiał przedział 75-90 złCOFFIN pisze:Possession w Paryżu. Bilety 16/17€.
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
W Lizardzie byłem tylko raz (koncert BFF) i myślę że to całkiem fajna miejscówka, ale jakoś nie wyobrażam tam sobie koncertu black metalowego. W TRN stoliki były dość daleko od sceny, była także możliwość oglądania wszystkiego z balkonu u góry (to chyba znak rozpoznawalny LK?). Ceny alkoholu raczej niezachęcające, ale z drugiej strony oznacza to szansę na uczestniczenie w czarnej mszy z pełną świadomością do samego końca, a nie w stanie transcendentalnym.
Bilety obstawiam że nie przekroczą 66,60, to chyba jednak nie jest wielce istotne.
Bilety obstawiam że nie przekroczą 66,60, to chyba jednak nie jest wielce istotne.
Czesław no co Ty? Co prawda piwo to nie alkohol, ale 9 złotych za PÓŁLITROWE piwo w szklance, niemal w samym centrum miasta, to chyba nie jest przesada. Idąc tym tropem to w Hard Rock Caffe poszedłbyś pewnie tylko do kibla...Czesław pisze:Ceny alkoholu raczej niezachęcające
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
W "mojej" knajpie za 9 zł to ja mam prawdziwe piwo, a nie lekko gazowany napój o niskiej zawartości alkoholu :)
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
o ile dobrze pamietam za 9 to jest ksiazece czerwone/pszeniczne, za 8 zwykle... ale ja mialem nie o tym - knajpa jest bardzo malo black metalowa. przynajmniej dla osob, ktore uwazaja ze ma byc malo slychac i malo widac.lizard king to najlepsza - pod wzgledem naglosnienia i oswietlenia - knajpa sredniej wielkosci w krakowie. jedyny problem jest taki ze ich dzwiekowiec ni chuja nie potrafi sie dogadac po angielsku (co na degial/obliteration mozna bylo dodac do rozpiski jako wystep kabaretowy). cieszy mnie to ze koncert bedzie tam, a nie w rotundzie
Guilty of being right
- Nekromantheon
- postuje jak opętany!
Na Obliteration było zajebiste brzmienie.
Degial pod względem brzmienia tragedia.
Klub bardzo fajny. Z tego co wiem to stoliki spod sceny tez będą usunięte ;-)
Ja dzisiaj za niecałe osiem złotych kupiłem cztery niefiltrowane z Miłosławia, więc przebiciem nie masz co straszyć. Za dziesięć, do dwunastu, to można kupić litr czeskiego doskonałego z Rychnova, ale 9 w centrum wielkiego miasta w knajpie na imprezie, cokolwiek by tam lali, prócz słynnego Relakspolu oczywiście, to bdb:)))) cena. Jakby napisał nasz słynny kolega.Czesław pisze:W "mojej" knajpie za 9 zł to ja mam prawdziwe piwo, a nie lekko gazowany napój o niskiej zawartości alkoholu :)
- Sybir
Re: Odp: Mgła / One Tail One Head / Svartidaudi - trasa III
E tam, ja i na Degial dobrze się bawiłem :DNekromantheon pisze:Na Obliteration było zajebiste brzmienie.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Bloodcult
on już tu nie pisze, więc nawet jak będzie rzucał to nie wspomnimy tutaj o tym ani słowa...29a pisze:Jest tam dosc miejsca na rzucanie plastikowymi butelkami?
Tak jest. Nikt nie wie nawet gdzie jest jego grób, więc nawet jak zechce czymś rzucić, to nikt tego nie zauważy...Bloodcult pisze:on już tu nie pisze, więc nawet jak będzie rzucał to nie wspomnimy tutaj o tym ani słowa...29a pisze:Jest tam dosc miejsca na rzucanie plastikowymi butelkami?