Vader, Infernal War, Insidius - Imperium Poloniae 2016

zareklamuj koncert / wrazenia z koncertow...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Karkasonne

Re: Vader, Infernal War, Insidius - Imperium Poloniae 2016

06-12-2016, 22:39

COFFIN pisze:Wiesz co? Po latach myślę, że wolę bardziej zdecydowane podejście w różnych kwestiach od chorągiewkowego entuzjazmu w zależności od sezonu.
To powinieneś docenić Plastka, on jest konsekwentny w działaniach.

Wolę jak ktoś jest konsekwentny w działaniach w słuszny sposób, niż akurat w kwestii tego że Hitler był jednak spoko, ale co kto lubi.

Nie wiem ile razy jeszcze będę musiał to pisać, ale dawno się w to nie bawiłem, więc co mi szkodzi.
Nie mają dla mnie znaczenia jego poglądy, tylko nie rozumiem tego wybielania wbrew twardym faktom, że przecież 'he a good boy', tylko 'tak mu się powiedziało'.
Awatar użytkownika
COFFIN
mistrz forumowej ceremonii

06-12-2016, 22:50

Karkasonne pisze:
To powinieneś docenić Plastka, on jest konsekwentny w działaniach.
Sorry, ale szkoda mi piwa, żeby mi się przypadkiem nie parsknęło śmiechem. Hej.
'Come the Blessed Madness'
535

06-12-2016, 22:54

@ Karkasonne
Stary, ty weź pierdolnij tym z czego tam teraz płacisz rachunki i biografie pisz. Na pierwszy strzał Infernal War. Są chłopaki na fali, może wpadnie jakieś godne siano.

Potem kilka portretów psychologicznych na podstawie tego, kto co napisał i powiedział. Może spowiedź wywiad z Plastkiem? Talent i możliwości masz. Skasujesz Marię i Trockiego w dwa miesiące.
Karkasonne

06-12-2016, 22:57

Jestem zajęty monografią o Oriasie na razie, wstępny tytuł "Stojąc z aroganckim uśmiechem ponad tym wszystkim".
Karkasonne

06-12-2016, 23:00

Ja pierdolę, nie wierzę - sorry że offtop, ale z czaru wspomnień probowałem znaleźć ten tekst Oriasa i okazało się, że KelThuz zrobił z tego refren do jednego kawałka. Opsrałem się.

http://genius.com/Biaa-piesc-socjalisci ... wac-lyrics

"Socjaliści to ścierwo, które należy wyeliminować
Albowiem gdyby nie kapitalizm, prawdopodobnie zabiłbym się jakiś czas temu
Obiektywizm jest moją religią, jakkolwiek głupio by to nie zabrzmiało
A ja stoję ponad tym wszystkim z aroganckim uśmiechem na twarzy"

Dla tych, których ominął jakimś cudem ten tekst:
Witam serdecznie! Black Metal jest moją religią (jakkolwiek głupio to by nie zabrzmiało), tylko dzięki temu jeszcze chodzę po tej ziemi. Obchodzi mnie to tyle, że jest to jedyna rzecz której poświęciłem swoje życie. Poświęciłem rodzinę, szkołę, przyjaciół, pracę i inne rzeczy. Gdyby nie było tej muzyki to prawdopodobnie bym się zabił jakiś czas temu. Nie ma rzeczy, która by mnie mocniej trzymała przy życiu niż ona. Zwykle przyziemne ludzkie sprawy mnie nie dotyczą, stoję ponad tym wszystkim z aroganckim uśmiechem na twarzy. Muzyka jest jedyną rzeczą, która mnie nie zawiodła przez te dwadzieścia parę lat, a już na pewno nie tak jak ludzie. Ludzie to ścierwo, które trzeba wyeliminować.
Heretyk

07-12-2016, 10:33

Karkasonne pisze:
Heretyk pisze: proste. ale najlepiej ocenić kogoś na podstawie jakiegoś jednego zdania wyrwanego z kontekstu, powiedzianego chuj wie gdzie i kiedy. ech internety
To bzdura na resorach, którą próbujecie wcisnąć.

Nie znam typa osobiście, ale na tych samych forach różnych co on pisałem przez jakieś 10 lat. Czytałem wiele różnych dyskusji z jego udziałem również, politycznych, światopoglądowych, muzycznych. Tworzyli zresztą czasem z innymi łysymi kolegami takie kliki, w których byli jeszcze bardziej udani koledzy. I o rzeczach typu holokaust, Żydzi, Hitler i te sprawy wypowiadał się wielokrotnie i jednoznacznie. Do tego granie na Hot Shower, te powiązania z Honorem o których była mowa - a wy mówicie ciągle o tym, jakby to była jakaś jedna głupotka którą powiedział raz po pijaku i teraz się tego wypierał z całych sił. Od paru lat tu nie pisze - może coś się zmieniło, ale patrząc po dalszych poczynaniach, to chyba nie. I to był cały - na swój sposób spójny światopogląd, którego wielokrotnie bronił - często zresztą całkiem nieźle. Nie chce mi się wieszać psów, nie moja bajka, uważam je za bzdurne, muzykę lubię, to jak on sam pisze o muzyce też - ale nie piszcie, że białe jest czarne tylko dlatego że też lubiliście jak pisał.
dobra, nie czuję się absolutnie jego adwokatem, tak że w tym momencie odpuszczam. zdanie na temat faceta wyrobiłem sobie dość dawno i jest ono jednoznacznie pozytywne. jeśli ktoś ma inne, to płakał nie będę
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

07-12-2016, 17:51

Karkasonne pisze: Nie mają dla mnie znaczenia jego poglądy, tylko nie rozumiem tego wybielania wbrew twardym faktom, że przecież 'he a good boy', tylko 'tak mu się powiedziało'.
Wybielanie tych ćwierćinteligentów jest jeszcze śmieszniejsze niż samo ich niedorozwinięte pierdolenie:) Towarzystwo spod znaku tępego ryja trzyma się zawsze razem jak widać:)
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
[V]

07-12-2016, 17:55

Kiedyś chyba wkleiłeś tu jakieś jego prywatne zdjęcie.not cool.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

07-12-2016, 17:57

[V] pisze:Kiedyś chyba wkleiłeś tu jakieś jego prywatne zdjęcie.not cool.
Nie przypominam sobie czegoś takiego, to działanie nie w moim stylu.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
[V]

07-12-2016, 18:12

była taka akcja,może to nie Ty;)

zdjęcie ze ślubu czy coś w ten deseń.
Ostatnio zmieniony 07-12-2016, 18:13 przez [V], łącznie zmieniany 1 raz.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Awatar użytkownika
HSVV
w mackach Zła

07-12-2016, 18:13

Karkasonne pisze:Ja pierdolę, nie wierzę - sorry że offtop, ale z czaru wspomnień probowałem znaleźć ten tekst Oriasa i okazało się, że KelThuz zrobił z tego refren do jednego kawałka. Opsrałem się.

http://genius.com/Biaa-piesc-socjalisci ... wac-lyrics

"Socjaliści to ścierwo, które należy wyeliminować
Albowiem gdyby nie kapitalizm, prawdopodobnie zabiłbym się jakiś czas temu
Obiektywizm jest moją religią, jakkolwiek głupio by to nie zabrzmiało
A ja stoję ponad tym wszystkim z aroganckim uśmiechem na twarzy"

Dla tych, których ominął jakimś cudem ten tekst:
Witam serdecznie! Black Metal jest moją religią (jakkolwiek głupio to by nie zabrzmiało), tylko dzięki temu jeszcze chodzę po tej ziemi. Obchodzi mnie to tyle, że jest to jedyna rzecz której poświęciłem swoje życie. Poświęciłem rodzinę, szkołę, przyjaciół, pracę i inne rzeczy. Gdyby nie było tej muzyki to prawdopodobnie bym się zabił jakiś czas temu. Nie ma rzeczy, która by mnie mocniej trzymała przy życiu niż ona. Zwykle przyziemne ludzkie sprawy mnie nie dotyczą, stoję ponad tym wszystkim z aroganckim uśmiechem na twarzy. Muzyka jest jedyną rzeczą, która mnie nie zawiodła przez te dwadzieścia parę lat, a już na pewno nie tak jak ludzie. Ludzie to ścierwo, które trzeba wyeliminować.
szukałem tego legendarnego wywiadu z oriasem, ale do dzisiaj całości znaleźć nie mogę. dobrze, że chociaż kawałek się zachował, thx
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

07-12-2016, 18:15

[V] pisze:była taka akcja,może to nie Ty;)
Napewno nie ja. Mówisz, że to było prywatne zdjęcie, a ja nie mam w internecie kolegów, nie korzystam z portali społecznościowych więc nie ma bata, żebym miał dostęp do takich materiałów. Zresztą od śledzenia forumowiczów, tworzenia teczek i szukania haków są/byli tutaj inni.
Wolę kakaową dziurę!!
[V]

07-12-2016, 18:21

Plastek pisze:
Napewno nie ja. Mówisz, że to było prywatne zdjęcie, a ja nie mam w internecie kolegów, nie korzystam z portali społecznościowych więc nie ma bata, żebym miał dostęp do takich materiałów. Zresztą od śledzenia forumowiczów, tworzenia teczek i szukania haków są/byli tutaj inni.
ok,nie ważne w sumie.
Awatar użytkownika
COFFIN

07-12-2016, 18:21

yołsarian, jeśli dobrze pamiętam.
[V]

07-12-2016, 18:23

COFFIN pisze:

yołsarian.
A to gagatek;) A co wy macie ludzie do Warcrimmera? Nie lubię muzyki IW ale on wydaje się być bardziej niż w porządku chłop..
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

07-12-2016, 18:24

[V] pisze:
COFFIN pisze:

yołsarian.
A to gagatek;) A co wy macie ludzie do Warcrimmera? Nie lubię muzyki IW ale on wydaje się być bardziej niż w porządku chłop..
Nie uważał na historii w szkole.
Wolę kakaową dziurę!!
[V]

07-12-2016, 18:26

No czytałem,ale ludzie się zmieniają prawda? Kto nie chlapnął kiedyś jakiejś totalnej głupoty?
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

07-12-2016, 18:28

[V] pisze:No czytałem,ale ludzie się zmieniają prawda?
Zdecydowanie:

Obrazek
Wolę kakaową dziurę!!
[V]

07-12-2016, 18:30

ojtam, ojtam .
Awatar użytkownika
COFFIN

07-12-2016, 18:36

[V] pisze:
A to gagatek;)
Taka tam typowa, internetowa szczekaczka.
ODPOWIEDZ