MYSTIC FESTIVAL 2019
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Castor
- weteran forumowych bitew
Re: MYSTIC FESTIVAL 2019
Dla mnie liczą się fakty, a nie to co się komu kojarzy, wyobraża, wydaje. Szkoda, że inni tak nie mają.

Fakty są takie, że nie nazwę koncertu Testament rentą, ale pchać to do dużej drogiej hali, skoro promują swe ostatnie płyty w barach, klubach? Sam nie wiem.
-
- w mackach Zła
Ja np. będę, to znaczy nawet mam już bilet chociaż termin dla mnie wybitnie chujowy, trzy duże gigi z wyprawą do Krakowa w przeciągu dwóch tygodni (Impact, Kisss, Mystic) :/
-
- mistrz forumowej ceremonii
za Mercyful Fate dałbym każde pieniądze, na Diamonda natomiast nie mam jakoś ochotymaciek z klanu pisze:Nawet Król?Heretyk pisze:ten skład jest jakiś...dziwny. teoretycznie dla każdego coś miłego, a dla mnie kompletnie nic. trudno
- Anzhelmoo
Zwłaszcza, że ponoć nie będzie headlinerem. I na 90% nie będzie nim tez Slayer, jak wiele osób się łudziło (co nie zmienia faktu, że w kolejnej rozpisce europejskiej ponoć także Polska występuje).
MF marzy mi się od dawna i wiele byłbym skłonny zapłacić za ich koncert - czasu za wiele chłopaki nie mają, a są na tyle w komfortowej sytuacji, że nie są skłóceni, wszyscy żyją i wokal Diamonda jest dobry.
" onclick="window.open(this.href);return false;
MF marzy mi się od dawna i wiele byłbym skłonny zapłacić za ich koncert - czasu za wiele chłopaki nie mają, a są na tyle w komfortowej sytuacji, że nie są skłóceni, wszyscy żyją i wokal Diamonda jest dobry.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
-
- postuje jak opętany!
Napiszę tylko, że 27.11. raczej nie będzie ostatnim koncertem Slayera w Polsce...Anzhelmoo pisze:Zwłaszcza, że ponoć nie będzie headlinerem. I na 90% nie będzie nim tez Slayer, jak wiele osób się łudziło (co nie zmienia faktu, że w kolejnej rozpisce europejskiej ponoć także Polska występuje
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
Napiszę tylko że wcale mnie to nie zdziwi...mj. pisze:Napiszę tylko, że 27.11. raczej nie będzie ostatnim koncertem Slayera w Polsce...Anzhelmoo pisze:Zwłaszcza, że ponoć nie będzie headlinerem. I na 90% nie będzie nim tez Slayer, jak wiele osób się łudziło (co nie zmienia faktu, że w kolejnej rozpisce europejskiej ponoć także Polska występuje
-
- postuje jak opętany!
A mnie owszem.
Zawsze dziwią te huczne zapowiedzi "pożegnalnych tras"... a później przypominamy sobie, że warto jeszcze pojeździć, zarobić i zrobić ludzi w chuja.
Tak mocno skrótowo - po co pierdolić od rzeczy?
Zawsze dziwią te huczne zapowiedzi "pożegnalnych tras"... a później przypominamy sobie, że warto jeszcze pojeździć, zarobić i zrobić ludzi w chuja.
-
- rozkręca się
Pierdolą to osoby które nie rozumieją, że trasa to nie jest 25 koncertów, tylko 250. Milion tras nie zamyka się w 12 miesiącach, więc to normalne, że wpadną drugi raz do Europy.
- Medard
Marketing, co tu może dziwić, co najwyżej irytować trochę ta pazerność na kasę tych wszystkich buntowników. Mówią, że to ostatnia trasa, w domyśle fani powinni przyjść, bo to pożegnanie. I ludzie idą.mj. pisze:A mnie owszem.
Ale będą grać dopóki sił starczy i chęci ludzi.
Chociaż nie, Black Sabbath miał ostatnią trasę. I wiele bym dał, żeby to nie była ta ostatnia.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- maciek z klanu
Plus jeden do Black Sabbath
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
- postuje jak opętany!
Nie do końca się z tobą zgodzę. Skoro anonsują pożegnalną trasę wyrazem uczciwości byłoby na wstępie poinformować, jak cały proces będzie przebiegał.schizoid pisze:Pierdolą to osoby które nie rozumieją, że trasa to nie jest 25 koncertów, tylko 250. Milion tras nie zamyka się w 12 miesiącach, więc to normalne, że wpadną drugi raz do Europy.
A później mamy koszulki z napisem „Last tour vol. 7”
-
vide pierdolony Judas Priest grający Epitaph Tour ładnych parę lat temu i... nadal jeżdżą w najlepsze na kolejne trasy. w składzie, który z Judas Priest w zasadzie nie ma już nic wspólnego. litości
-
- w mackach Zła
Też macie problemy, jak dla mnie co roku mogą robić "pożegnalne trasy", póki grają fajne koncerty to czemu nie.
-
- rozkręca się
Heretyk pisze:vide pierdolony Judas Priest grający Epitaph Tour ładnych parę lat temu i... nadal jeżdżą w najlepsze na kolejne trasy. w składzie, który z Judas Priest w zasadzie nie ma już nic wspólnego. litości
Miałem wrażenie, że w obliczu niedawnych informacji, ta decyzja jest w pełni zrozumiała.
Goście nie mogli się dogadać (Downing na pieńku z menedżerką i Tiptonem miał jakoś od 1985 roku, różniły ich też wizje artystyczne), do tego jeden z muzyków właśnie dowiedział się, że jest chory na Parkinsona. No IMO kiepska wizja przyszłości. Halford też się coraz bardziej staczał.
Ale przyszedł Faulkner z nowymi pomysłami, Glennowi udało się na tyle skutecznie walczyć z chorobą, że pojechał w kolejną trasę, a Rob wrócił do formy z czasów Resurrection. Dość oczywiste, że przy takich warunkach nie ma co kończyć, zwłaszcza jeśli może się nagrać płytę pokroju Firepower.
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
KISS chyba od dwudziestu lat jeździ w pożegnalne trasy.... :)Heretyk pisze:vide pierdolony Judas Priest grający Epitaph Tour ładnych parę lat temu i...
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Rolling Stonesi też. Jak się ich kiedyś zapytano na konferencji prasowej, czy to prawda, że to już ich ostatnie tournee to jeden z nich odpowiedział : Oczywiście że tak. A potem będą jeszcze cztery.
-
- postuje jak opętany!
Ale ja w żadnym stopniu nie chce zakazać nikomu jeżdżenia w trasy. Ani Slayerowi ani Rolling Stones ani nikomu innemu.
Naprawdę dziwi mnie tylko gadanie o ostatnich, pożegnalnych trasach. Najczęściej nazewnictwem tym posługują się zespoły, które raczej o kasę i frekwencję nie musza się martwić.
Można jechać, grać, świetnie się bawić. I super. Tylko powtórzę się - po co pierdolić, ze to pożegnanie?
Naprawdę dziwi mnie tylko gadanie o ostatnich, pożegnalnych trasach. Najczęściej nazewnictwem tym posługują się zespoły, które raczej o kasę i frekwencję nie musza się martwić.
Można jechać, grać, świetnie się bawić. I super. Tylko powtórzę się - po co pierdolić, ze to pożegnanie?
- Medard
Żeby mieć frekwencję i większą kasę za występ.mj. pisze:Ale ja w żadnym stopniu nie chce zakazać nikomu jeżdżenia w trasy. Ani Slayerowi ani Rolling Stones ani nikomu innemu.
- Duban
Póki co zestaw jest żenujący. I nie ratuje tego ani King Diamond, ani Carcass, ani tym bardziej Testament czy Municipal Waste. W kuluarach mówi się jeszcze o tuzach pokroju Disturbed czy Within Temptation. Nie wiem, co musiałoby się stać, żeby dla mnie uratować ten line up. Ozzy z Judasami plus Slayer?
If you believe the western sun
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.