Philip H. Anselmo gra Panterę - Warszawa, 14.07.2019
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- postuje jak opętany!
Re: Philip H. Anselmo gra Panterę - Warszawa, 14.07.2019
Podłączam się do podziękowań bo również długo zabierałem się do zakupu porządnych zatyczek a to co napisałeś przekonało mnie ostatecznie.
I didn't hear voices. It was a conscious decision on my part.
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Kupiłem alpine classic, przetestowałem na razie srebrne i jest dobrze, tłumi natężenie głośności, ale nie tnie chamsko całego pasma, całkiem dobrze i selektywnie słychać.
Przy innej okazji sprawdzę złote.
Minus to wygląd, wystają dziwne szpile z uszu, klasyczne takie obudowane tworzywem wyglądają lepiej.
Przy innej okazji sprawdzę złote.
Minus to wygląd, wystają dziwne szpile z uszu, klasyczne takie obudowane tworzywem wyglądają lepiej.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Dragazes
- w mackach Zła
Też już mam, ale dopiero za dwa tygodnie wypróbuje. Teraz dylemat, osiołkowi w żłoby dano: który kolor wkładek do zatyczek wybrać na koncert :D
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
kolor tęczy ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist