Brutal Assault XVI 2011

zareklamuj koncert / wrazenia z koncertow...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Deathless King
weteran forumowych bitew

Re: Brutal Assault XVI 2011

30-04-2011, 18:15

Wyrosłeś to Ty chyba ze swojej czaszki i Ci na mózg uciska :D Czyli ze jak nie chce mi sie spac w namiocie to wyroslem z metalu? Czyil metal = spanie w namiocie? To forum to kopalnia złotych myśli ;) Na szczescie za metalowca sie nie uwazam bo nie chce byc utozsamiany z najebanymi kolesiami ktorzy w rozwoju zatrzymali sie w wieku 15 lat, zadowolony? Wiec jako niemetalowiec nie bede spal w namiocie, Ty jako metalowiec spij, pij, rzygaj i sraj gdzie chcesz.
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
Awatar użytkownika
FENIKS
w mackach Zła

30-04-2011, 18:35

ojoj straszne.
Dla mnie to była odpowiedź w kwestii wywyższania się co na tym cudownym forum jest rzeczą normalną.
Nie powiedziałem że to jest tożsame z metalem. Chodziło o pewien ciąg zachowania osoby tłumaczącej sobie że dorosła i coś nie przystoi na taki wiek.
Awatar użytkownika
white_pony
weteran forumowych bitew

30-04-2011, 18:36

FENIKS pisze:
Deathless King pisze:Po prostu wkurwia mnie takie gadanie "o, rura zmiekla" bo pewnie mowi to koles ktory zatrzymal sie w rozwoju kilkanascie lat temu (o ile nie ma aktualnie 15 lat) i po 50-tce tez bedzie lazil w tych samych spranych koszulkach Iron Maiden z wielkim bebzonem piwnym, mieszkal z mamusia i narzekal ze reszta to wygodniccy i ze rura miekla bo juz picie jaboli w parku ich nie rajcuje.
A mnie wkurwia jak jakiś matoł się wywyższa, bo nie śpi w namiocie albo gdzieś indziej itd. A jeszcze bardziej mnie wkurwiają palanty co wyrośli z takich rzeczy. Jednoznacznie mogą powiedzieć że wyrośli z ciężkiej muzyki. Dla mnie osobiście porażka i niezależnie od wieku tak samo będę podchodzić do sprawy. Ale niektórzy idą tropem że po 30tce trzeba trzymać fason i nie wypada wiele rzeczy, co gorsza niektórzy nawet nie mają jaj przyznać się do swoich poglądów.
Jest taki fest i takie warunki i co tu biadolić. Mi nie przeszkadza, a impreza jest świetna mimo paru mankamentów i w tym roku też zamierzam od rana do rana pić w tych namiotach i zobaczyć masę kapel.
mnie to sie widzi, ze zawsze warto trzymać fason. i przed i po 30. musialaby super hiper ekipa znajomków starych sie zebrać zeby namowic mnie znowu na 3 dniowe kiszenie brudnych jaj pod namiotem i mycia gir pod kranem na BP.
do not make equal what is unequal
Awatar użytkownika
YNKE
w mackach Zła

30-04-2011, 19:04

FENIKS pisze:ojoj straszne.
Dla mnie to była odpowiedź w kwestii wywyższania się co na tym cudownym forum jest rzeczą normalną.
Nie powiedziałem że to jest tożsame z metalem. Chodziło o pewien ciąg zachowania osoby tłumaczącej sobie że dorosła i coś nie przystoi na taki wiek.
Stary, ale to ty dojebałeś się, że ktokolwiek śmie szukać sobie innego miejsca niż koło rzeki. Dziecinada. Mnie na przykład chuj obchodzi gdzie kto śpi. Możesz nawet rozbić się na podwórku u tamtejszych cyganów. Z tym wywyższaniem się to masz chyba jakieś kompleksy kolego?
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
Karkasonne

30-04-2011, 19:09

FENIKS pisze:ojoj straszne.
Siema Feniks, co tam w fabryce margaryny? Dostaliście wolne na cały długi weekend? Puszczą was pod namiot na Brutal Assault na wyjebanie kilku co lepszych jaboli pod namiotem? Jebać tych doroślaków, oni nigdy nie zrozumieją, że bez wspólnego kiszenia pod namiotem i chlania nie ma metalu.
Ostatnio zmieniony 30-04-2011, 19:11 przez Karkasonne, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Alsvartr
rasowy masterfulowicz

30-04-2011, 19:09

white_pony pisze:
FENIKS pisze: A mnie wkurwia jak jakiś matoł się wywyższa, bo nie śpi w namiocie albo gdzieś indziej itd. A jeszcze bardziej mnie wkurwiają palanty co wyrośli z takich rzeczy. Jednoznacznie mogą powiedzieć że wyrośli z ciężkiej muzyki. Dla mnie osobiście porażka i niezależnie od wieku tak samo będę podchodzić do sprawy. Ale niektórzy idą tropem że po 30tce trzeba trzymać fason i nie wypada wiele rzeczy, co gorsza niektórzy nawet nie mają jaj przyznać się do swoich poglądów.
Jest taki fest i takie warunki i co tu biadolić. Mi nie przeszkadza, a impreza jest świetna mimo paru mankamentów i w tym roku też zamierzam od rana do rana pić w tych namiotach i zobaczyć masę kapel.
Mnie to się widzi, że zawsze warto trzymać fason - i przed i po 30.
To raz, a dwa, to skąd się wziął dziwny pomysł jakoby słuchacz metalu musiał byc chamskim, brudnym i wiecznie napierdolonym gościem, z wyrazem mordy za który grozi 10 lat pierdla? To jakies zobowiązanie jest? Jak słucham Slayer to nie mogę byc już kulturalny i korzystac z wygód które zapewnia nasza jakże rozwinieta cywilizacja ;)?
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
Awatar użytkownika
Husar
weteran forumowych bitew

30-04-2011, 19:13

Trzeba być nieźle zjebanym żeby płakać, że ktoś inny lubi chlać wina w krzakach albo z kumplami pod namiotem wóde chlać 3 dni i napierdalać na koncertach. snobizm i cweloza.
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
Awatar użytkownika
Alsvartr
rasowy masterfulowicz

30-04-2011, 19:16

Ale kto tu płacze? Ja staram się nadążyć za dziwnym tokiem rozumowania pana wyżej i załapać dlaczego słuchanie metalu i jebanie taniego wina w krzakach są ze sobą nierozerwalnie związane. ;)
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
Awatar użytkownika
Husar
weteran forumowych bitew

30-04-2011, 19:25

nie no nie jest. W metalu też są nudni ludzie czasem. Nikt wam się z wami nie każe zadawać ze sobą
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
Karkasonne

30-04-2011, 19:30

Husar pisze:Nikt wam się z wami nie każe zadawać ze sobą
Dokładnie - cokolwiek to znaczy ;)
Awatar użytkownika
YNKE
w mackach Zła

30-04-2011, 19:32

Husar pisze:nie no nie jest. W metalu też są nudni ludzie czasem. Nikt wam się z wami nie każe zadawać ze sobą
sęk w tym że dyskusja nie zaczęła się od krytyki chlania i napierdalania pod sceną, większości zwisa to luźnym kalafiorem
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
Awatar użytkownika
FENIKS
w mackach Zła

30-04-2011, 19:45

Niestety tłumaczenie teraz wychodzi na opak, a mi po prostu chodziło, że niektórym się zmienia z wiekiem i mięknie im rura zmieniają zachowania poglądy podejście itd. Nie nie ma to wspólnego z metalem kto gdzie pije. Więc już darujcie.
A ty karka-kakalaka sam masz wolne w fabryce. Musisz mieć jakiś kompleks z tym skoro wciąż o tym wspominasz czyżby staży całe życie jebali w fabryce, a ty nie miałeś tej margaryny w domu. Zastanów się co piszesz.
Awatar użytkownika
Deathless King
weteran forumowych bitew

30-04-2011, 19:49

Husar pisze:Trzeba być nieźle zjebanym żeby płakać, że ktoś inny lubi chlać wina w krzakach albo z kumplami pod namiotem wóde chlać 3 dni i napierdalać na koncertach. snobizm i cweloza.
Ale kurwa kto tu placze? Napisalem ze mi takie cos nie odpowiada i nie chce spac na polu namiotowym - to zaczales sam plakac ze ktos tu sie wywyzsza. Gdzie ktokolwiek napisal o tym czy cos w danym wieku wypada czy nie wypada? Ja pierdole, mozesz nawet sobie swoj wlasny chlewik przywiezc, szczerze mi to zwisa, wiec z laski swojej odpierdol sie od tego ze ktos lubi pospac w przyjemniejszych warunkach bo chuj Ci do tego.
Karkasonne

30-04-2011, 19:58

FENIKS pisze:A ty karka-kakalaka
Ach, jak przyjemnie znowu poczuć się jak w przedszkolu.
FENIKS pisze:sam masz wolne w fabryce. Musisz mieć jakis kompleks z tym skoro wciąż o tym wspominasz czyżby staży całe życie jebali w fabryce a ty nie miałeś tej margaryny w domu. Zastanów się co piszesz
STAŻY :D O kurwa, to było ostre. A cała reszta to oczywiście prawda, nie miałem margaryny w domu i dlatego się czepiam tych co tam pracują. Muszę się nad sobą poważnie zastanowić, skoro tak wszedłeś mi w psychikę.
Mort
rasowy masterfulowicz

30-04-2011, 21:16

Husar pisze:Trzeba być nieźle zjebanym żeby płakać, że ktoś inny lubi chlać wina w krzakach albo z kumplami pod namiotem wóde chlać 3 dni i napierdalać na koncertach. snobizm i cweloza.
Trzeba być nieźle zjebanym żeby płakać, że ktoś inny nie lubi chlać wina w krzakach albo z kumplami pod namiotem wóde chlać 3 dni i napierdalać na koncertach. snobizm i cweloza.
I AM MORBID
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

01-05-2011, 13:14

Alsvartr pisze:
Ale kto tu płacze? Ja staram się nadązyc za dziwnym tokiem rozumowania pana wyżej i załapać dlaczego słuchanie metalu i jebanie taniego wina w krzakach sa ze soba nierozerwalnie związane ;)
a co to za pozerskie wątpliwości? :)
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
Deathless King
weteran forumowych bitew

01-05-2011, 13:18

rzucanie uwag o pozerstwie przez kogos kto ma konto na facebooku jest - delikatnie mowiac - nie na miejscu
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

01-05-2011, 13:21

to dzisiaj tego papieża chowają że tak humoru nie masz?
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
Deathless King
weteran forumowych bitew

01-05-2011, 13:25

nie, dzisiaj to on awans dostał, wspina sie powoli po szczeblach kariery
DCI Hunt

01-05-2011, 16:39

heh, napisałem jedno zdanie dla jaj i sprowokowałem lawinę głupoty :D
ODPOWIEDZ