Ochłoń... od kilku postów w tym temacie nie masz nic konkretnego do napisania poza postami na poziomie netowego trolla.535 pisze:Myślę , że czas porozmawiać poważnie:LiveArt pisze:Jakie błędy? Które nasze dotychczasowe koncerty uważasz za błednie zorganizowane? Aura noir, Artillery, Negura bunget a może Blood ceremony? ogólniki sa domeną takich dyskusji a Ja pytam o konkrety w tym układzie.aginsiak pisze:Nie wiem na chuj sie trzęsiesz do mnie.Serio.Nie obrzucam nikogo gównem tylko pisze zwyczajna prawde.Live Art to min Piona i zmiana nazwy agencji nie powoduje zmiany działania.Transparentności trochę...tak ciężko kurwa??? I nie życze im wcale źle tylko popełniaja te same błędy i chuj wyłazi. Kuniec.
Kwestia DHG to jak na razie tylko spekulacje i produkowanie bezpodstawnych zarzutów pod naszym adresem
Poznajesz swój plakat PAJACU?
i wiesz że niektórzy wzięli to "na poważnie" i myśleli,że to odbędzie się w Katowicach , a nie w Supraślu?- z całym szacunkiem. Przypomnij sobie , że to my płacimy, a "wędrowny" koncert nazywa się bezpośrednio : CYRKIEM. Więc , albo grzecznie i pokornie przepraszaj i tłumacz , albo wypierdalaj ze swoją TRUPĄ.
Poza tym jak pijesz nie pisz na forum bo kompromitujesz sie dwa razy bardziej... Ciebie na pewno za nic nie zamierzamy przepraszać bo wyraźnie starasz sie zwrócic na siebie uwage tylko, że jakos dziwnym trafem wszyscy cie ignorują...
Polemiki z Toba podejmowac nie zamierzamy jako agencja bo poprzednimi postami juz wystawiłes sobie świadectwo...