DHG/Gehenna - 12.XI Katowice, Mega Club

zareklamuj koncert / wrazenia z koncertow...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
LiveArt
rozkręca się

Re: DHG/Gehenna - 12.XI Katowice, Mega Club

28-10-2011, 23:45

535 pisze:
LiveArt pisze:
aginsiak pisze:Nie wiem na chuj sie trzęsiesz do mnie.Serio.Nie obrzucam nikogo gównem tylko pisze zwyczajna prawde.Live Art to min Piona i zmiana nazwy agencji nie powoduje zmiany działania.Transparentności trochę...tak ciężko kurwa??? I nie życze im wcale źle tylko popełniaja te same błędy i chuj wyłazi. Kuniec.
Jakie błędy? Które nasze dotychczasowe koncerty uważasz za błednie zorganizowane? Aura noir, Artillery, Negura bunget a może Blood ceremony? ogólniki sa domeną takich dyskusji a Ja pytam o konkrety w tym układzie.

Kwestia DHG to jak na razie tylko spekulacje i produkowanie bezpodstawnych zarzutów pod naszym adresem
Myślę , że czas porozmawiać poważnie:

Poznajesz swój plakat PAJACU?

Obrazek

i wiesz że niektórzy wzięli to "na poważnie" i myśleli,że to odbędzie się w Katowicach , a nie w Supraślu?- z całym szacunkiem. Przypomnij sobie , że to my płacimy, a "wędrowny" koncert nazywa się bezpośrednio : CYRKIEM. Więc , albo grzecznie i pokornie przepraszaj i tłumacz , albo wypierdalaj ze swoją TRUPĄ.
Ochłoń... od kilku postów w tym temacie nie masz nic konkretnego do napisania poza postami na poziomie netowego trolla.
Poza tym jak pijesz nie pisz na forum bo kompromitujesz sie dwa razy bardziej... Ciebie na pewno za nic nie zamierzamy przepraszać bo wyraźnie starasz sie zwrócic na siebie uwage tylko, że jakos dziwnym trafem wszyscy cie ignorują...
Polemiki z Toba podejmowac nie zamierzamy jako agencja bo poprzednimi postami juz wystawiłes sobie świadectwo...
miro_abyss
rozkręca się

28-10-2011, 23:47

rozpierdalają mnie posty niektóry z was :)
535

28-10-2011, 23:53

Po pierwsze skąd wiesz, że piję.
Po drugie agencją to jesteście z pewnością, ale towarzyską.
Po trzecie ,widzę,że dla waszej agencji nie ma tak naprawdę znaczenia, miejsce rytuału - patrz po drugie.

E
Dobra przepraszam uniosłem się , tyle teraz brudu dookoła.

Mam "na zgodę" dobrą satysfakcjonującą wielu , propozycję-pomysł. Zagrajcie w "pośpiechu" relacji Katowice-Warszawa, albo dla zmotoryzowanych metalowców ,na słynnej "gierkówce". Będę łapał was w Siewierzu.
Ostatnio zmieniony 29-10-2011, 00:04 przez 535, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
maciek z klanu
mistrz forumowej ceremonii

29-10-2011, 00:02

LiveArt pisze:Ochłoń... od kilku postów w tym temacie nie masz nic konkretnego do napisania poza postami na poziomie netowego trolla.
Poza tym jak pijesz nie pisz na forum bo kompromitujesz sie dwa razy bardziej... Ciebie na pewno za nic nie zamierzamy przepraszać bo wyraźnie starasz sie zwrócic na siebie uwage tylko, że jakos dziwnym trafem wszyscy cie ignorują...
Polemiki z Toba podejmowac nie zamierzamy jako agencja bo poprzednimi postami juz wystawiłes sobie świadectwo...
Ale 535 ma racje. Ludzie kupili bilety, bo koncert mial sie odbyc w KATOWICACH. Do tego wzieli w robocie wolne, zajeli hotele. Live Art teraz tak czuje, ze w ogole nie widzisz, ze daliscie dupy.
Jak beda organizowane przez was koncerty to zawsze to bedzie tak wygladalo? To moze nie podawajcie miejsca koncertu nastepnym razem az do dnia jak sprzedaz biletow bedzie na wystarczajacym poziomie?
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
535

29-10-2011, 00:13

Niniejszym przepraszam Tomasza Dziubińskiego, że skandowane hasło "Dziuba ch.j" zagościło w moich ustach. Wiem, że to za późno, ale przepraszam po stokroć.
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

29-10-2011, 00:13

535 pisze:Niniejszym przepraszam Tomasza Dziubińskiego, że skandowane hasło "Dziuba ch.j" zagościło w moich ustach. Wiem, że to za późno, ale przepraszam po stokroć.
jebłem :)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Awatar użytkownika
LiveArt
rozkręca się

29-10-2011, 00:17

maciek z klanu pisze:
LiveArt pisze:Ochłoń... od kilku postów w tym temacie nie masz nic konkretnego do napisania poza postami na poziomie netowego trolla.
Ale 535 ma racje. Ludzie kupili bilety, bo koncert mial sie odbyc w KATOWICACH. Do tego wzieli w robocie wolne, zajeli hotele. Live Art teraz tak czuje, ze w ogole nie widzisz, ze daliscie dupy.
Jak beda organizowane przez was koncerty to zawsze to bedzie tak wygladalo? To moze nie podawajcie miejsca koncertu nastepnym razem az do dnia jak sprzedaz biletow bedzie na wystarczajacym poziomie?
Jedna podstawowa rzecz! My nie odwołaliśmy koncertu jak na razie czyż nie? Wszystko wskazuje na to, że będziemy zmuszeni przenieść go do innego klubu, niestety w innej dacie co raczej nie jest naszą winą. Pisałem wcześniej, że oficjalne oświadczenie jest kwestią czasu. Zdajemy sobie sprawę, że niektórzy zainteresowani tym koncertem ponieśli koszty etc., niestety nie do końca mamy wpływ na to co się stało. Dlatego m.in ten koncert się odbędzie, bo chcemy do końca być fair w stosunku właśnie do tych, którzy już zakupili bilety.
Co do naszej winy napisałem już wcześniej jakie były powody (m.in Block 69 czy tez Kurt zdołali odczytać bez problemu to co chcieliśmy przekazać).
Stawiasz pytanie czy zawsze to będzie tak wyglądało - odpowiadam: Czy w przypadku naszych poprzednich koncertów (Aura Noir, Artillery, Blood Ceremony, Negura Bunget) jeśli byłeś nimi zainteresowany miałeś podobne dylematy? Nie sądzę... po prostu czasami są sytuacje, na które nie mamy wpływu, ale jesteśmy przygotowani na to, że niestety słusznie lub nie ludzie zawsze znajdą okazję by wylewać na nas szambo bez względu na fakt czy w ogóle byli daną imprezą zainteresowani czy nie...
Awatar użytkownika
Maleficio
zahartowany metalizator
Kontakt:

29-10-2011, 00:18

Sova pisze:obojetnie gdzie. jesli pojadę to bilet kupie na miejscu i to jak zobacze Vicotnika na własne oczy ;)
ale z bliska, bo mogą Pionę za Vicotnika przebrać:)
Awatar użytkownika
Perversor
zaczyna szaleć

29-10-2011, 00:23

Adrian696 pisze:
535 pisze:Niniejszym przepraszam Tomasza Dziubińskiego, że skandowane hasło "Dziuba ch.j" zagościło w moich ustach. Wiem, że to za późno, ale przepraszam po stokroć.
jebłem :)
+10
535

29-10-2011, 00:33

LiveArt pisze:Jedna podstawowa rzecz! My nie odwołaliśmy koncertu jak na razie czyż nie? Wszystko wskazuje na to, że będziemy zmuszeni przenieść go do innego klubu, niestety w innej dacie co raczej nie jest naszą winą. Pisałem wcześniej, że oficjalne oświadczenie jest kwestią czasu. Zdajemy sobie sprawę, że niektórzy zainteresowani tym koncertem ponieśli koszty etc., niestety nie do końca mamy wpływ na to co się stało. Dlatego m.in ten koncert się odbędzie, bo chcemy do końca być fair w stosunku właśnie do tych, którzy już zakupili bilety.
Co do naszej winy napisałem już wcześniej jakie były powody (m.in Block 69 czy tez Kurt zdołali odczytać bez problemu to co chcieliśmy przekazać).
Stawiasz pytanie czy zawsze to będzie tak wyglądało - odpowiadam: Czy w przypadku naszych poprzednich koncertów (Aura Noir, Artillery, Blood Ceremony, Negura Bunget) jeśli byłeś nimi zainteresowany miałeś podobne dylematy? Nie sądzę... po prostu czasami są sytuacje, na które nie mamy wpływu, ale jesteśmy przygotowani na to, że niestety słusznie lub nie ludzie zawsze znajdą okazję by wylewać na nas szambo bez względu na fakt czy w ogóle byli daną imprezą zainteresowani czy nie...
Zarzuciłeś mi pijaństwo - fakt, jestem pijakiem, ale piję za swoje, zarzuciłeś, że jestem trollem, fakt ja jestem, ale ty jesteś w tym temacie trollem największym.
Koniec pierdolenia, konkretnie: gdzie i kiedy? Bo chyba nie chcesz, by oddani zwolennicy przyklejali ci-przepraszam pracownikom agencji, niewykorzystane bilety na czołach?
Awatar użytkownika
LiveArt
rozkręca się

29-10-2011, 00:39

Wnioski nasuneły sie same po lekturze Twoich postów...
Co do daty i klubu na chwile obecną nie moge napisać jeszcze nic oficjalnie. Nieoficjalnie: W-wa, Progresja - date juz wstepna mamy ale nawet nieoficjalnie jeszcze nie podam. Najszybciej jak sie da poinformujemy bo i w naszym interesie jest aby to ogłosić
535

29-10-2011, 00:54

LiveArt pisze:Wnioski nasuneły sie same po lekturze Twoich postów...
Moja koszulka PANDEMONIUM obchodzi za parę miesięcy osiemnastkę - Takie mi się wnioski nasunęły po przeczytaniu twojego bełkotu. Znajdź sobie definicję słowa PROFESJONALIZM dziecino.
LiveArt pisze:Co do daty i klubu na chwile obecną nie moge napisać jeszcze nic oficjalnie. Nieoficjalnie: W-wa, Progresja - date juz wstepna mamy ale nawet nieoficjalnie jeszcze nie podam. Najszybciej jak sie da poinformujemy bo i w naszym interesie jest aby to ogłosić
Nie spiesz się i tak już nikt w to nie uwierzy. Choć Warszawa, czekaj, czekaj to ta miejscowość obok Okęcia gdzie ostatnio....nie, nie dość!!!
Awatar użytkownika
LiveArt
rozkręca się

29-10-2011, 00:59

A propos ciekawa sprawa, że w innym temacie jakoś nie uważałeś Live art za "dzieciny"
Ostatnio zmieniony 16-11-2011, 16:03 przez LiveArt, łącznie zmieniany 2 razy.
Vitriol
weteran forumowych bitew

29-10-2011, 01:01

Rzucanie tekstów o robieniu loda z oficjalnego konta firmy naprawdę nie poprawia wam opinii. Zdajesz sobie z tego sprawę?
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Sova
rasowy masterfulowicz

29-10-2011, 01:04

Sova pisze:hyhyhy
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

29-10-2011, 01:05

Sova pisze:
Sova pisze:hyhyhy
tez sie zajebiscie bawie :)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Awatar użytkownika
LiveArt
rozkręca się

29-10-2011, 01:08

Zdaję sobie sprawę z jednego - większość z użytkowników tego forum nie jest zainteresowana naszymi koncertami, natomiast jest zainteresowana wypisywaniem głupot do potęgi pod adresem Live art. Użytkownik 535 jest jednym z tego przykładów, więc starą zasadą skoro nie jest w stanie zrozumieć co się do niego pisze dostosowałem wyjątkowo w jednym poście poziom języka do jego poziomu, aby zrozumiał. Czy tak się stało nie wiem, ale jestem pewny, że odpowie genialnie w swoim stylu.
Z naszej strony dalszej polemiki z tym panem nie będzie i wszystko w temacie. :)
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

29-10-2011, 01:12

właśnie sie tak zastanawiam - co by było gdybym mojemu klientowi w Hamburgu napisał, ze mu dostarcze te 5 palet towaru do Monachium :) Live Art - kumasz? ciekawe czy by go obchodziło, ze to nie moja wina :)
535

29-10-2011, 01:13

LiveArt pisze:Chwalisz sie czy żalisz? Apropos ciekawa sprawa, że w innym temacie jakos nie uważałes Live art za "dzieciny" i zrobiłbys nam loda za koncert Autopsy :D żenada człowieku...
Jeżeli słowa, tu cytata "z góry dziękuję za AUTOPSY" uważasz za, jak to czule ujmujesz "robienie loda" to chyba nigdy kobiety nie miałeś i wtręt o mojej spranej, dziurawej koszulce okazał się celny, nerwy agencji puszczają...
Awatar użytkownika
Vlad
zaczyna szaleć
Kontakt:

29-10-2011, 01:16

LiveArt pisze:większość z uzytkowników tego forum nie jest zainteresowana naszymi koncertami, natomiast jest zainteresowana wypisywaniem głupot do potegi pod adresem Live art.
Piona, jak śmiesz tak pisać :P
THRASH 'TILL DEATH!!!

www.facebook.com/live.art.ltd
ODPOWIEDZ