nie zmuszaj mnie abym wkleił video do fuel of hatred lub king.Skaut pisze::D :DOnly_True_Believers pisze:dla mnie nowy satyricon to tani hot dog
nie no, rzeczywiście tani hot dog :D
SATYRICON - Raiding of Europe Tour 2013 | 29.11. Progresja
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Re:
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: SATYRICON - Raiding of Europe Tour 2013 | 29.11. Progres
jedno i drugie bardzo ok.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Właśnie to mi w nich przeszkadza, że jak nagrają dobrą płytę, to muszą tam wsadzić jakiś "hit" (zwykle najgorszy numer na płycie, prosty i chwytliwy i tandetny) do ktorego nagrają teledysk aby potem go grać na pokazach mody, co psuje mi odbiór całych płyt.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
-
do mother north wklej
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Zdaje się, że proporcja jest odwrotna. Wszystkie numery są tendziarskie i chujowe, z wyjątkami, np. ww. to to The Mountains, który pewnie pochodzi z jakiejś starej sesji.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
Teledyski w ogóle są do dupy. Nigdy tego nie lubiłem. Sztuczne ruszanie ustami i kiwanie się z instrumentami oraz machanie rękami. Kto to wymyślił?
-
no wiadomo, pierdolić jakieś teledyski. dla mnie mogą w ogóle nie istnieć.
-
bez urazy,ale to strasznie naiwne podjescie.Najwieksze zespoły na świecie tak robią,wypuszczają singiel promocyjny i kręcą video,dlaczego miałoby mi to psuć odbiór całej płyty?ludzie,dorośnijcie.Only_True_Believers pisze:Właśnie to mi w nich przeszkadza, że jak nagrają dobrą płytę, to muszą tam wsadzić jakiś "hit" (zwykle najgorszy numer na płycie, prosty i chwytliwy i tandetny) do ktorego nagrają teledysk aby potem go grać na pokazach mody, co psuje mi odbiór całych płyt.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
ja mam inaczej.pamietam jak będąc pryszczem czekałem żeby w Mtv zobaczyć Season in the Abyss,Rapture czy Where the slime live i byłem zajebiscie podekscytowany gdy udalo mi sie je zobaczyc.Video(dobre video) to fajny dodatek do całości wydawnictwa.Heretyk pisze:no wiadomo, pierdolić jakieś teledyski. dla mnie mogą w ogóle nie istnieć.
- Skaut
Przecież całe "Now, Diabolical" to kopalnia hitów. Poza tym, metal nie może być grany na pokazach mody? To jest jakiś zamknięty rewir, w którym metalowe zespoły powinny się poruszać, nie wyściubiając nosa metr dalej? Kompletnie bez sensu.Only_True_Believers pisze:Właśnie to mi w nich przeszkadza, że jak nagrają dobrą płytę, to muszą tam wsadzić jakiś "hit" (zwykle najgorszy numer na płycie, prosty i chwytliwy i tandetny) do ktorego nagrają teledysk aby potem go grać na pokazach mody, co psuje mi odbiór całych płyt.
Coś tam było! Człowiek!
He,he,he. Pisząc o ruszaniu ustami i kiwaniu się z instrumentami, myślałem właśnie o piasku pustyni...Choć przyznać trzeba, że akurat ten obraz nie jest taki najgorszy.[V] pisze:ja mam inaczej.pamietam jak będąc pryszczem czekałem żeby w Mtv zobaczyć Season in the Abyss.Heretyk pisze:no wiadomo, pierdolić jakieś teledyski. dla mnie mogą w ogóle nie istnieć.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
te numery moim zdaniem są najlepsze z ostatniej płyty, szczególnie z tekstem.
-
- w mackach Zła
Ja też tak uważam. W 'The sign od the trident' rytmika powala.
Ogólnie rzecz ujmując rytmika i brzmienie całej The Age Of Nero powalają, oczywiście cały czas pamiętam o tym, że Satyricon to zespół pop metalowy .
-
- w mackach Zła
dokładnie tak jest - ta rytmika na maksa tu opanowana zostałaArisowicz pisze:Ja też tak uważam. W 'The sign od the trident' rytmika powala.
-
- w mackach Zła
Re:
kolejna prawda - cała ta płyta to hiciory jakich mało, choć i na ostatniej one sąSkaut pisze:Przecież całe "Now, Diabolical" to kopalnia hitów. Poza tym, metal nie może być grany na pokazach mody? To jest jakiś zamknięty rewir, w którym metalowe zespoły powinny się poruszać, nie wyściubiając nosa metr dalej? Kompletnie bez sensu.Only_True_Believers pisze:Właśnie to mi w nich przeszkadza, że jak nagrają dobrą płytę, to muszą tam wsadzić jakiś "hit" (zwykle najgorszy numer na płycie, prosty i chwytliwy i tandetny) do ktorego nagrają teledysk aby potem go grać na pokazach mody, co psuje mi odbiór całych płyt.
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
od kiedy bilety mozna zakupic?
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- MinT
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Już.
www.pwevents.pl
www.pwevents.pl
*poznański Goldman Sachsman metalu*
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
bzilety kupsione! Hejl Satyr.
"And the scars I will see
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- MinT
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Najnowszy, eponimiczny album Norwegów z Satyricon, ukaże się w Europie 8. września nakładem Roadrunner Records. Płyta została wyprodukowana przez Satyra we własnej osobie, a zmiksowana przez Adama Kaspera. Gościnnie wystąpi Sivert Høyem, norweski wokalista znany bardziej z rockowego zespołu Madrugada.
Album już teraz dostępny jest w przedsprzedaży w różnych formatach (m.in. wielokolorowy, czerwony transparentny winyl lub digipack-CD) pod tym linkiem: http://www.omerch.eu/shop/satyricon/
Do losowych zamówień dodane zostanie 50 rękopisów Satyra i Frosta, zawierających liryki do nowej płyty.
O to spis utworów na podstawowej wersji albumu:
Voice Of Shadows
Tro Og Kraft
Our World, It Rumbles Tonight
Nocturnal Flare
Phoenix
Walker Upon The Wind
Nekrohaven
Ageless Northern Spirit
The Infinity Of Time And Space
Natt
*poznański Goldman Sachsman metalu*