Relacja pierwsza klasa :) Ten fragment jest fajny.
''Żeby było jasne - to był w końcu koncert deathmetalowy, a nie uczta melomana, nie oczekiwałem więc warunków jak w filharmonii, ale żeby ani organizatorowi, ani obsłudze nie chciało się usunąć przeszkadzających stołów, żeby można było bez trudu dostać się pod scenę, to już przesada. Chyba że z góry założyli, że przyjdzie 50 osób. A było na szczęście trochę więcej, bo około 200 głów, chociaż jak twierdzi organizator - 300. Ja pod sceną widziałem maksymalnie 100 osób, ale trudno ocenić liczbę ludzi "na oko".
Mnie tam chyba stoły nie przeszkadzały:-)
INCANTATION/RAGNAROK/FORGOTTEN TOMB 16.11. Poznań, U Bazyla
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- gelO
- rasowy masterfulowicz
- lucass
- weteran forumowych bitew
Re: INCANTATION/RAGNAROK/FORGOTTEN TOMB 16.11. Poznań, U Baz
Tobie Grzegorz najbardziej przeszkadzały kierunki i rozmieszczenie przedewszystkim kibla w Bazylu. Był taki moment, że szukałes go z 10 minut. Totalna dezorientacja :D
LEGALISE DRUGS & MURDER
- gelO
- rasowy masterfulowicz
To był mój pierwszy w raz w tym przybytku - musisz mi to wybaczyć :-) Ale działo się ręce pozdzierane, na głowie strup, nos boli do tej pory.
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
A taki spokojny chłopak, mogłoby się wydawać :D Konczerto molto OK jeśli chodzi o Incantation, choć mogłoby być lepiej, gdyby techniczny siedział przy konsolecie, zamiast szlajać się po klubie. Jakoś przy Forgotten Tomb i Ragnarok twardo stał przy swoim sprzęcie, a na Amerykanach załączyła mu się faza Jasia Wędrowniczka. Swoją drogą, dopiero w połowie koncertu Ragnarok zorientowałem się, że to występuje kwartet, a nie tercet :D
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- MinT
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Zabawna relacja.
Trolling level pro.
Szkoda, że Kamil Z. vel Lahtysz nawet nie potrafi podejść się przywitać, skoro znamy się jakieś 16 lat.
No i w Bazylu był po raz n-ty. Rockmetal musi dobrze płacić za czarny PR dla tego klubu.
edit: ja pierdolę, przeczytałem słowo 'stół' kilkadziesiąt razy za dużo i mam oczopląs
Trolling level pro.
Szkoda, że Kamil Z. vel Lahtysz nawet nie potrafi podejść się przywitać, skoro znamy się jakieś 16 lat.
No i w Bazylu był po raz n-ty. Rockmetal musi dobrze płacić za czarny PR dla tego klubu.
edit: ja pierdolę, przeczytałem słowo 'stół' kilkadziesiąt razy za dużo i mam oczopląs
*poznański Goldman Sachsman metalu*
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
- Harlequin
Widziałem tylko Forgotten Tomb i Incantation. Pierwsze ku mojemu zaskoczeniu bardzo żywiołowe i dynamiczne, Incantation zagrało w sumie tak jak sie spodziewałem. Palpitacji serca z wrażenia nie było, ale generalnie bardzo dobrze.
Pozdroawienia dla nowo poznanych kolegów forumowych (Maniek, Klemens, Sybir) jak i dla tych juz znanych (Konopnicki) ;) A esta dziada nie pozdrawiam, bo tak ;)
Pozdroawienia dla nowo poznanych kolegów forumowych (Maniek, Klemens, Sybir) jak i dla tych juz znanych (Konopnicki) ;) A esta dziada nie pozdrawiam, bo tak ;)
-
Mam nadzieję, że cały czas padało :P
- Sybir
Est jaki mściciel ;-) Towarzysko wypad faktycznie udany, oczywiście pozdrawiam serdecznie dwóch moich bezpośrednich przedmówców :D
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Harlequin
no własnie nie :D troche w kłodzku popadało, ale dodało to miastu uroku ;)est pisze:Mam nadzieję, że cały czas padało :P
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
To były jakieś stoły na koncercie?!?
- ozzy
- postuje jak opętany!
generalnie zawsze tniesz na nich drzemkę więc nie rozumiem pytania :)
SODOM i chuj