Black Silesia Festival III

zareklamuj koncert / wrazenia z koncertow...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Karkasonne

Re: Black Silesia Festival III

09-06-2018, 16:55

patogen pisze:Tak, ale z drugiej strony , tak jak jak w moim przypadku nie można być wszędzie . Trzeba czasami z czegoś zrezygnować i wybrać np.IMPIETY CZY INCANTATION , DEMILICH kosztem np.BLASPHEMY który lubię , ale tylko lubię . Przy czy gdyby koncert odbył się właśnie w sobotę w klubie nie wachałbym się napewno, niestety w przypadku braku własnego pojazdu logistyka z Mielca do Byczyny mnie przerosła.
Skończ się tłumaczyć, to przez Ciebie wdupili tyle kasy a teraz mataczysz.
Awatar użytkownika
Sybir
mistrz forumowej ceremonii

09-06-2018, 16:56

Kol. Heretyk, i ja Ciebie też.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

09-06-2018, 17:14

Heretyk pisze:
mistrzsardu pisze:Zaskakująco mało ludzi było.
kurwa. przykra sprawa. później się dziwimy, że w tym naszym jebanym kurwidołku prawie nic się nie dzieje
ale dlaczego jest Ci przykro skoro, jak sam przyznałeś, nie Twój cyrk i nie Twoje małpy? tak po ludzku?:) impreza w jakimś skansenie na totalnym zadupiu gdzie psy chujami wodę piją i zdziwienie, że w te jakże przyjemnie ciepłe dni nie stawiło sie te tysiąc wojów w pełnym rynsztunku?najważniejsze, że na forum biegli księgowi chwycili za kalkulatory i szybciutko podliczyli co i jak:)
Awatar użytkownika
Sybir

09-06-2018, 17:36

Mimo wszystko spodziewałem się, że ten 1k wojów jednak się stawi, w rynsztunku bojowym czy bez. Trudno, jedni się bawią, drudzy pracują, innym nie chce się, itp.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Heretyk

09-06-2018, 17:42

no kurwa. sam nie wiem... może byłoby mi miło, gdyby w przyszłości sprowadzili jakieś zajebiste nazwy które by mnie zainteresowały? myślałem że blasphemy to taki kult, że tam się zjawi z milion "maniaków" a wpływy spowodują zaproszenie w przyszłym roku z 10 innych nazw powodujących u mnie erekcję? nie narzekam, nie krytykuję, tak sobie tylko pierdolę przy piwku
Necropunk
w mackach Zła

09-06-2018, 17:48

nagrobek pisze:
Heretyk pisze:
mistrzsardu pisze:Zaskakująco mało ludzi było.
kurwa. przykra sprawa. później się dziwimy, że w tym naszym jebanym kurwidołku prawie nic się nie dzieje
ale dlaczego jest Ci przykro skoro, jak sam przyznałeś, nie Twój cyrk i nie Twoje małpy? tak po ludzku?:) impreza w jakimś skansenie na totalnym zadupiu gdzie psy chujami wodę piją i zdziwienie, że w te jakże przyjemnie ciepłe dni nie stawiło sie te tysiąc wojów w pełnym rynsztunku?najważniejsze, że na forum biegli księgowi chwycili za kalkulatory i szybciutko podliczyli co i jak:)
Z tego co słyszałem to były przymiarki, ale gród okazał się być najkorzystniejszy cenowo. Poza tym, ja jebię, 2 dni z dala od cywilizacji i z biedronką oddaloną o 5 km i już panika... Biorąc pod uwagę te niedogodności, to organizacja była PERFEKCYJNA.
Nadal chłonę po wczorajszym. Zaraz po robocie wyruszyłem A4 do Byczyny i udało mi się ledwie wbiec, kiedy rozkładał się już Satan. Nie wiem co mam napisać, łzy wzruszenia mi się cisnęły do oczu kiedy słyszałem kawałki z "Court in the act". Blasphemy widziałem po raz 3ci i ten wczorajszy gig był ich zdecydowanie najlepszym. Żałuję, że nie mogłem zostać na sobotniej edycji, ale cest la vie, inne obowiązki na łbie. Mam nadzieję, że organizator mimo tej już wykalkulowanej przez kolegów wtopy nie podda się.
thorns6 pisze:Podobno ściągnięcie Blasphemy kosztowało 50 tys dolców,, więc ciężko sobie wyobrazić jakie koszty są tego wszystkiego.
Podobno to pszczoły jedzą gówno. Masz chujowego informatora ;)
535

09-06-2018, 18:57

Otóż to. Organizacja perfekcyjna. Jak wyjeżdżałem, to mignęło mi na parkingu Volvo na krakowskich blachach...Twoje? Cholera, można było połączyć siły.
Awatar użytkownika
yossarian84
rasowy masterfulowicz

09-06-2018, 20:23

Niska frekwencja jest wina murzyna. Teraz kazdy metaluch jest na prawo mocno.
Karkasonne

09-06-2018, 20:30

yossarian84 pisze:Niska frekwencja jest wina murzyna. Teraz kazdy metaluch jest na prawo mocno.
On jest niewolnikiem, któremu każą grać na gitarze. Dlatego frekwencja powinna być wysoka.
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

09-06-2018, 20:38

Ktoś się spodziewał tysięcy? To się nie mogło kalkulować, przecież wszyscy od początku to podejrzewali. Black Silesia zebrało bardzo fajny skład, ale kurwa, bądźmy poważni, to nie był line-up na porwanie mas.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Heretyk

09-06-2018, 20:40

no nie mogło,ale ktoś to jednak do chuja zorganizował. mimo wszystko. bardzo cenię takich ludzi
Awatar użytkownika
yossarian84
rasowy masterfulowicz

09-06-2018, 20:53

Karkasonne pisze:
yossarian84 pisze:Niska frekwencja jest wina murzyna. Teraz kazdy metaluch jest na prawo mocno.
On jest niewolnikiem, któremu każą grać na gitarze.a.
Pamietam, ze na mhouse byl (pod)ludzie, ktorzy brali te deklaracje na serio xD
W sumie szkoda, ze nie pojechalem, mimo ze nie such am zadnego z tych bandiw. Taka faza, moze dlatego ze lubie zamki.
byrgh
zahartowany metalizator

09-06-2018, 20:56

Skąd masz fundusze na alkohole, skoro znowu nie pracujesz? No chyba, że znowu pracujesz(?) ;)
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

09-06-2018, 21:03

Heretyk pisze:no nie mogło,ale ktoś to jednak do chuja zorganizował. mimo wszystko. bardzo cenię takich ludzi
Ja też cenię, ale nie zależało mi tak bardzo, żeby próbować to wkleić w grafik. Ograniczyłem ich straty na trasie Abysmal Grief :)
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Awatar użytkownika
yossarian84
rasowy masterfulowicz

09-06-2018, 21:16

byrgh pisze:Skąd masz fundusze na alkohole, skoro znowu nie pracujesz? No chyba, że znowu pracujesz(?) ;)
Nie zamierzam juz tego robic w zyciu.
Posiadam oszczednosci, ziomeczku.
Zawdzieczam to poczcie polskiej, dlatego jej bronie.
Ktos dostal awizo, zamiast listu? No trudno, chuju, nie umrzesz kurwa jak pojdziesz na poczte.
Nastepnym razem dorzuc 5zl I zamow paczke, jebany biedny pedale.
Karkasonne

09-06-2018, 21:25

yossarian84 pisze: Nie zamierzam juz tego robic w zyciu.
Ktos dostal awizo, zamiast listu? No trudno, chuju, nie umrzesz kurwa jak pojdziesz na poczte.
Greg Lepkie Rączki?
Awatar użytkownika
yossarian84
rasowy masterfulowicz

09-06-2018, 21:37

Nie wiem o co sie rozchodzi.
Awatar użytkownika
Sybir

09-06-2018, 21:41

Karkasonne pisze:
yossarian84 pisze: Nie zamierzam juz tego robic w zyciu.
Greg Lepkie Rączki?
:D
Karkasonne

09-06-2018, 21:41

yossarian84 pisze:Nie wiem o co sie rozchodzi.
Myślałem, że to historia o Tobie. Pojawiasz się mniej więcej od 2:20.

[youtube][/youtube]
535

09-06-2018, 23:08

yossarian84 pisze:
byrgh pisze:Skąd masz fundusze na alkohole, skoro znowu nie pracujesz? No chyba, że znowu pracujesz(?) ;)
Nie zamierzam juz tego robic w zyciu.
plus miliony
ODPOWIEDZ