pierdol się lucjan.Lucek pisze:535 pisze:Panowie. Pytanie techniczne. Po czym rozpoznać niedzielnego metalowca?
po białych spodniach np
nogą od stołu
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
pierdol się lucjan.Lucek pisze:535 pisze:Panowie. Pytanie techniczne. Po czym rozpoznać niedzielnego metalowca?
po białych spodniach np
Wacław pisze:pierdol się lucjan.Lucek pisze:535 pisze:Panowie. Pytanie techniczne. Po czym rozpoznać niedzielnego metalowca?
po białych spodniach np
nogą od stołu
Raf pisze:Było ostro, głośno i metalowo, tak jak powinno.
jak latwo mozna podsumowac stosunek Metalliki do fanow i fanow do Metalliki ;-)gelO pisze:Lars plujący na podnieconych ludzi, cudowny :D
O kurwa parsklem, nie wiedzialem Lucjan, ze z ciebie taki dowcipnis xDLucek pisze:535 pisze:Panowie. Pytanie techniczne. Po czym rozpoznać niedzielnego metalowca?
po białych spodniach np
Idzie na koncert danej kapeli w koszulce tejże kapeli ;) Oczywiście mogę się mylić hehe.535 pisze:Panowie. Pytanie techniczne. Po czym rozpoznać niedzielnego metalowca?
Prodi pisze:Idzie na koncert danej kapeli w koszulce tejże kapeli ;) Oczywiście mogę się mylić hehe.535 pisze:Panowie. Pytanie techniczne. Po czym rozpoznać niedzielnego metalowca?
a bo to zalezy gdzie sie jest, jeden słyszy dobrze z drugi co jest obok nic nie słyszy :P specyficzny stadion :Pbiopago pisze:Wszyscy jadą na nagłośnienie (bo przecież, jak Narodowy to musi być chujnia) a moim zdaniem, nie licząc supportów (bo tam była chujnia) to na Metallice było już wszystko ok. Przynajmniej w sektorze G22. Ja się nie mogę do niczego przyczepić.
co tam smieciu buczysz ?Triceratops pisze:O kurwa parsklem, nie wiedzialem Lucjan, ze z ciebie taki dowcipnis xDLucek pisze:535 pisze:Panowie. Pytanie techniczne. Po czym rozpoznać niedzielnego metalowca?
po białych spodniach np
Łukaszek, Pawełek, Boguś. niech sobie dopasuje.535 pisze:No ale że niby co? Zaintonowali legia to stara k...?
:) ten tekst panicza 535 mocno mnie rozbawił :)535 pisze:No ale że niby co? Zaintonowali legia to stara k...?
dziku. skąd jesteś?dzik pisze::) ten tekst panicza 535 mocno mnie rozbawił :)535 pisze:No ale że niby co? Zaintonowali legia to stara k...?
Lucek pisze:Raf pisze:Było ostro, głośno i metalowo, tak jak powinno.
no no, lepiej tak nie mów, co poniektórzy tacy bardziej awangardowi masterfulowcy mogą sie obruszyć a nawet być zniesmaczeni