AD HOMINEM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- zaczyna szaleć
Re: AD HOMINEM
akcje z drugiej strony to się przeważnie reperkusjami ze strony organów ścigania kończą.
- Kingu
- weteran forumowych bitew
A to nie działa w obydwie strony? Może anarchiści lepiej się organizują i wymigują. Jakkolwiek daleko im do sojuszu z mundurowymi
Co w Lublinie zrobili z samochodami fanów?

- Tymothy
- postuje jak opętany!
Powsadzali banany w rury wydechowe i nie można było odpalić autKingu pisze: Co w Lublinie zrobili z samochodami fanów?

Hello darkness, my old friend
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Czy fani Ad Hominem płacą AC?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
"W trasie miały brać znane i mniej znane polskie zespoły metalowe, oraz „gwiazda” z Francji- nazi metalowy Ad Hominem. Taka prowokacja nie mogła przejść bez reakcji bojowych antyfaszystów, którzy przeprowadzili szereg skoordynowanych akcji."
LOL
LOL
-
- zaczyna szaleć
nie, nie działa. no, z tym sojuszem to różnie bywa. tacy to 'anarchiści'.Kingu pisze:A to nie działa w obydwie strony? Może anarchiści lepiej się organizują i wymigują. Jakkolwiek daleko im do sojuszu z mundurowymi![]()
- Semigod
- rozkręca się
Nie wiem kogo masz na myśli mówiąc o drugiej stronie, ale jeśli chodzi o ekipę z koncertu np w Krakowie, to wszyscy mieli radośnie wyjebane na antifę, nieletnich lewaków i wszelkie prowokacje co jeszcze bardziej denerwowało "antyfaszystów". Najlepszy był typ który podszedł pod klub i darł ryja, że jest pochodzenia żydowskiego i jest patriotą, na co zgromadzone gremium chórem mu odpowiedziało - "gratulujemy!". Największy ubaw mieli patrzący na to policjanci.Kingu pisze:"W Poznaniu zniszczeniu uległ autokar..."
No jako to uległ zniszczeniu, tak sam z siebie?![]()
Dziw bierze, że organizacja która publicznie przyznaje się do czynów karalnych i zapowiada ja na przyszłość, wciąż nie została zdelegalizowana w PL i innych krajach.
Być może to tylko moje wrażenie na podstawie tego co jest w sieci ale to ci anarchiści zdają się być aktywniejszą stroną. Słyszał kto o akcjach drugiej strony?
Co do policji, w Krakowie stwierdziłem, że skoro panom w niebieskich kubrakach chciało się stać na gigu przez 5 h i patrzeć (i nagrywać!) czy któryś z muzyków nieopatrznie nie heilnie sobie w takt werbla, to na pewno mają czas patrolowania trasy spod klubu do dworca, gdzie podobnież zorganizowane pięcioosobowe watahy ultragroźnych szesnastoletnich antifowców atakowały pojedynczych i odpowiednio niepozornych uczestników koncertu, więc poprosiłem o patrole. Zresztą wystarczyło, że dwóch nieco większych chłopaków wyskoczyło z klubu po kebaby, żeby na tyle wystraszyć "bojówkę", że ta się ulotniła z okolicy.
Typowym działaniem antify przy blokowaniu koncertów są donosy na policje, do mediów i korzystanie z pomocy lokalnych, przeważnie lewicowych polityków samorządowych. Typowo anarchistyczne działania.
W sumie to ich podziwiam, że im się chce, bo mi by się za chuj nie chciało tak się męczyć, żeby zepsuć paru wszarzom okazji do najebania się z kolegami. Z drugiej jednak strony znajomi regularnie uczęszczają na bardzo, wbrew pozorom, często organizowane koncerty polskich kapel RACowych i nigdy nie spotkali się z jakąkolwiek akcją ze strony "antyfaszystów". No Pasaran!
- Kingu
To już było ogólne pytanie o aktywność akcji na linii Antifa - organizacje NS.Semigod pisze:Nie wiem kogo masz na myśli mówiąc o drugiej stronie, ale jeśli chodzi o ekipę z koncertu np w Krakowie (...).Kingu pisze: Być może to tylko moje wrażenie na podstawie tego co jest w sieci ale to ci anarchiści zdają się być aktywniejszą stroną. Słyszał kto o akcjach drugiej strony?
Semigod pisze: Najlepszy był typ który podszedł pod klub i darł ryja, że jest pochodzenia żydowskiego i jest patriotą, na co zgromadzone gremium chórem mu odpowiedziało - "gratulujemy!".

Tu właśnie wraca moje pytanie, bo o akcjach NS na koncerty np. HC związane z Antifą nie słyszałem. Chodzi o tą aktywność, nie tylko w manifestowaniu gdzieś na pochodach ale i zaangażowanie w akcje, nazwijmy to sabotażowe, po to żeby dopierdolić innym.Semigod pisze: W sumie to ich podziwiam, że im się chce, bo mi by się za chuj nie chciało tak się męczyć, żeby zepsuć paru wszarzom okazji do najebania się z kolegami.
- Semigod
- rozkręca się
No w sumie większość z moich znajomych, podobnie jak ja, jest po prostu za starych żeby bawić się w konfidentów i robić z siebie idiotów. Wali mnie kto, gdzie, co i jak gra. To nawet nie tolerancja, to lenistwo. Oni pewnie kiedyś też wydorośleją.Kingu pisze:Tu właśnie wraca moje pytanie, bo o akcjach NS na koncerty np. HC związane z Antifą nie słyszałem. Chodzi o tą aktywność, nie tylko w manifestowaniu gdzieś na pochodach ale i zaangażowanie w akcje, nazwijmy to sabotażowe, po to żeby dopierdolić innym.
-
- świeżak
Mordhell fajna kapela black metalowa gra mój kupel Dawid Nowak n basie ich muzyka jest zarąbista Mordhell, robi wrażenie pozdawiam Mordhell,
-
Ostatnio zmieniony 29-02-2012, 19:01 przez Vitriol, łącznie zmieniany 1 raz.
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- Lykantrop
Niniejszym pozdrawiamy serdecznie i ślemy uściski dla Dawida Nowaka z Mordhell, bdb basisty z tegoż zespołu!!!:-)
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Morph
- Kontakt:
Dawid Nowak to chyba w GKS gra, a nie w żadnym Mordhell?
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
-
- postuje jak opętany!
nie chyba tylko napewno ;)
- Karpisz
- starszy świeżak
Ten zespół obraża mniejszości etniczne, nie mogę na to pozwolić
- Lykantrop
Napisz o tej swojej opinii liderowi Ad Hominem albo powiedz mu to najlepiej prosto w twarz-z pewnością wyjątkowo go to ucieszy!!!Karpisz pisze:Ten zespół obraża mniejszości etniczne, nie mogę na to pozwolić
- zyklon793
- świeżak
Z racji że Ad Hominem nie ma swojego tematu, to zagaję tu:
czy ktoś słyszał toto?:

Wiem tyle że siakieś mixy wydane w tym roku, choć kapela teoretycznie zawiesiła działalność już chyba w tamtym
czy ktoś słyszał toto?:

Wiem tyle że siakieś mixy wydane w tym roku, choć kapela teoretycznie zawiesiła działalność już chyba w tamtym
- Oracle
http://chaosvault.com/recenzje/ad-homin ... 1-reworks/zyklon793 pisze:Z racji że Ad Hominem nie ma swojego tematu, to zagaję tu:
czy ktoś słyszał toto?:
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
Dobrze ze zagailes akurat tutaj, z racji ze Ad Hominem nie ma swojego tematu
niech to miejsce niebawem zniknie
- Kingu
Ad Hominem zdarza się jeszcze zagrać koncert. Chyba drugi w tym roku będzie z Carpathian Forest. Dzięki za info o tych remixach.