MPmaciek z klanu pisze:Koles z Medico Peste nie mial czasem takiej maski pierwszy?shitfun pisze:Maski rewelacyjne. Swoją drogą jakby się uparli można playback wokalny zastosować, he he...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
MPmaciek z klanu pisze:Koles z Medico Peste nie mial czasem takiej maski pierwszy?shitfun pisze:Maski rewelacyjne. Swoją drogą jakby się uparli można playback wokalny zastosować, he he...
"(...)Należy dodać, że w początkowym okresie działalności zespół i jego lider współpracowali z narodowo-socjalistycznym środowiskiem skupionym w około gdańskiej grupy Graveland”(...)Nerwowy pisze:http://fronda.pl/news/czytaj/tytul/prot ... mota_16160
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
shitfun pisze:MPmaciek z klanu pisze:Koles z Medico Peste nie mial czasem takiej maski pierwszy?shitfun pisze:Maski rewelacyjne. Swoją drogą jakby się uparli można playback wokalny zastosować, he he...
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Prekursorem w tej dziedzinie był Keith Richard. Ale taki rock'n'roll i pełen luz w butach jakoś mi nie pasuje do gorliwie wierzących black metalowców.Castor pisze:Mnie to zdjęcie kojarzy się z Limb Biskid, a tak już nawiasem mówiąc, czy ten koleś zagrał kiedyś koncert nie paląc papierosów na scenie? Ja szczerze w to wątpię.
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Chciałeś hailować? ;)Holi pisze:Ludzi w pizdu, ciężko ręce było podnieść do góry.
Jeśli "pełen luz" to mamy do czynienie z dwoma kompletnie różnymi światami, bo tutaj to raczej stres ma decydujące znaczenie. :DLykantrop pisze:Prekursorem w tej dziedzinie był Keith Richard. Ale taki rock'n'roll i pełen luz w butach jakoś mi nie pasuje do gorliwie wierzących black metalowców.Castor pisze:Mnie to zdjęcie kojarzy się z Limb Biskid, a tak już nawiasem mówiąc, czy ten koleś zagrał kiedyś koncert nie paląc papierosów na scenie? Ja szczerze w to wątpię.
Jakoś nie mam zaufania do ludzi grających rege punkCastor pisze:Czy ten koleś zagrał kiedyś koncert nie paląc papierosów na scenie? Ja szczerze w to wątpię.
A to BvB nie gra?Lykantrop pisze:Tak poza konkursem - kto gra na garach w Morowe?
nie, to będzie zamiast MOROWE ;))Realista pisze: to ma grać w Wawie? no to kurwa będzie idealna przerwa na odpoczynek i piwo... jakie gówno.
już nieBlackult pisze:A to BvB nie gra?
Ty to Włodku pierdolisz od czapy:) aż mi sie niedobrze zrobiło na sama myśl:) przecież ja głównie idę na Morowe :)Ihasan pisze:nie, to będzie zamiast MOROWE ;))Realista pisze: to ma grać w Wawie? no to kurwa będzie idealna przerwa na odpoczynek i piwo... jakie gówno.