Mgła / One Tail One Head / Svartidaudi - trasa III 2014
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Re: Mgła / One Tail One Head / Svartidaudi - trasa III 2014
Zdjęcie z krakowskiego lizarda nie wygląda źle. Jak tu towarzystwo deklaruje że brzmienie dobre to ostatecznie nie mam nic przeciwko. Brać jakiś hajs na płyty, może jakieś koszulki z trasy ktoś planuje? Koszulka z polskiego gigu była by fajną pamiątką...
- Sova
- rasowy masterfulowicz
tak, szirty będą, nawet jeśli nie były planowane to zmuszę ich do tego !Czesław pisze:Zdjęcie z krakowskiego lizarda nie wygląda źle. Jak tu towarzystwo deklaruje że brzmienie dobre to ostatecznie nie mam nic przeciwko. Brać jakiś hajs na płyty, może jakieś koszulki z trasy ktoś planuje? Koszulka z polskiego gigu była by fajną pamiątką...
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
Bede na pewno. Akurat w kraku 6-8 marca beda targi wiec połączy sie pozyteczne z przyjemnym;)
niech to miejsce niebawem zniknie
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
jakby co to w kalendarzu znajdę dodatkowy termin na robótki ręczne, gdyby argumenty panicza były niewystarczające!Sova pisze:tak, szirty będą, nawet jeśli nie były planowane to zmuszę ich do tego !Czesław pisze:Zdjęcie z krakowskiego lizarda nie wygląda źle. Jak tu towarzystwo deklaruje że brzmienie dobre to ostatecznie nie mam nic przeciwko. Brać jakiś hajs na płyty, może jakieś koszulki z trasy ktoś planuje? Koszulka z polskiego gigu była by fajną pamiątką...
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
manieczki zwal wszystkim konia na koncercie, aby odwrócić uwagę ode mnie ;-)
- Ołówkiiiii
- w mackach Zła
do diaska, kaj som te bilety?!
The fate of all mankind I see Is in the hands of fools.