Londyn - Koncerty
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Grindead
- postuje jak opętany!
Re: Londyn - Koncerty
Dzien niedziele Damnation Festival trzeba sie kierowac swoje zwloki na Londek, bo w Underworld jest powtorka z Napalm Death, huhuhu... wolne na poniedzialek juz zaklepane.
some additional disfigurement... some additional disfigurement... some additional disfigurement...
- Grindead
- postuje jak opętany!
Gdyby nie Napalmy pewnie skonczylbym u Ciebie pod stolem
. Inną razą.

some additional disfigurement... some additional disfigurement... some additional disfigurement...
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
ktos zapodal fotki z wczorajszego koncertu SLAYER
http://flickr.com/photos/tags/lastfm%3A ... teresting/
ja o swoich wrazeniach napisalem w watku "czego teraz sluchacie...", wiec nie bede sie powtarzal
http://flickr.com/photos/tags/lastfm%3A ... teresting/
ja o swoich wrazeniach napisalem w watku "czego teraz sluchacie...", wiec nie bede sie powtarzal
Coś tam było! Człowiek!
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
No i po koncercie. Tak na szybko: Mastodon dosc pozytywne zaskoczenie, chyba jeszcze raz sprobuje sie z ich plytami. Trivium okazalo sie byc zespolem bardzo popularnym wsrod tej najmlodszej mlodziezy, ja ogladalem od polowy a po drugim kawalku zakimalem-nie wcale nie z powodu przepicia, z nudow. Slayer rozjebal, ale zgral, jak dla mnie, skandalicznie krotko-hehe.
- Edinazzu
- weteran forumowych bitew
sprawa już dawna ,ale ja zmoczyłem nogi w Nilu, 20.09. w Peterborough. A sam koncert? Szczerze mówiąc trochu się zawiodłem. Szczególnie "Długościa" samego gigu bez bisów i jakos za dużo rutyny jak na mój gust. Chyba nawet wystep Grave mi się bardziej podobał. No i okazało sie ,że technicznymi na tej trasie są dwaj byli muzycy nieodzałowanego Lost SoulAroHien pisze:Wybiera sie ktos w nadchodzacy piatek zmoczyc nogi w Nilu?
"Volenti non fit iniuria" - Chcącemu nie dzieje się krzywda
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
No to niebawem będziesz miał niespodziankę, bo przymiotnik 'nieodżałowany' nie pasuje do rzeczywistościEdinazzu pisze:nieodzałowanego Lost Soul

- Grindead
- postuje jak opętany!
Damnation w Leeds wyprzedany.
Tu rozklad jazdy.
godzinowa rozpiska http://www.damnationfestival.co.uk/foru ... php?t=8272
AroHien, Folkstorm, do zrobaczenia dziewczyny!
Tu rozklad jazdy.
godzinowa rozpiska http://www.damnationfestival.co.uk/foru ... php?t=8272
AroHien, Folkstorm, do zrobaczenia dziewczyny!

- Grindead
- postuje jak opętany!
3000 biletow i ani jednego wiecej.
Do Leeds dojade ok 13, bede dzwonil coby sie dolaczyc na %przedbiegi% w plenerze czy innym barze.
Do Leeds dojade ok 13, bede dzwonil coby sie dolaczyc na %przedbiegi% w plenerze czy innym barze.
-
- zaczyna szaleć
Fantomas jeden z wielu zespołów Mike Pattona wystąpi w londyńskiej Astorii 8 grudnia! Niestety bez Dave Lombardo za perkusją, a z Dale Clover bębniarzem The Melvins i jednym z pierwszych perkusistów w Nirvanie....
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Ja dojade dopiero na 14:30 wiec pewnie juz bedziecie zrobieni-hehe.Grindead pisze:3000 biletow i ani jednego wiecej.
Mysle, ze jakos na siebie trafimy.
- Grindead
- postuje jak opętany!
Jesli autobusem z Victori ok 8 (national express) to bedziemy w tym samym.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Ja wyruszam dopiero po 10.Grindead pisze:Jesli autobusem z Victori ok 8 (national express) to bedziemy w tym samym.
Wzmacniacz na droge juz przygotowany. Ahoj, przygodo

- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Tak siedze, pije i zastanawiam sie czy chce mi sie ruszyc zadek na Satyricon dzis wieczorem. Ktos sie wybiera? Jak sie totalnie nie zalatwie to moze sie rusze, ale kto wie...
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
mnie się osobiście dupy ruszać nie chciało, jako że zobaczę ich już niedługo we Wrocku. Napisz czy dali radę, bo z tego co słyszałem to brzmienie ponoć było lekko chujowe. Tymczasem wczoraj byłem na Negura Bunget w Londku i trzeba przyznać, że koncertowo nawet dają radę. Potrafią wytworzyć specyficzną "mitologiczną" atmosferę. Tak jak Enslaved mnie troche nudzi na koncertach, tak tutaj bawiłem się świetnie. No i pani klawiszowa wyginała się ładnie na lewo i prawoAroHien pisze:Tak siedze, pije i zastanawiam sie czy chce mi sie ruszyc zadek na Satyricon dzis wieczorem. Ktos sie wybiera? Jak sie totalnie nie zalatwie to moze sie rusze, ale kto wie...

Coś tam było! Człowiek!
- Scaarph
- zahartowany metalizator
na negura bunget za kilka godzin się wybieram, ale jako, że widziałem już ich na żywca, wiem, czego się spodziewać.
- warlust
- rozkręca się
Kat & Roman Kostrzewski
13.02.2009 (piątek)
Camden Underworld
start: 19:00, bilety: 15fuli
wybiera sie ktos
13.02.2009 (piątek)
Camden Underworld
start: 19:00, bilety: 15fuli
wybiera sie ktos

- AroHien
- rasowy masterfulowicz
No bedzie sie trzeba znowu pofatygowac. 

- AroHien
- rasowy masterfulowicz
A na dead infection 24 stycznia ktos sie melduje?
- Grindead
- postuje jak opętany!
Na mnie mozesz liczyc. 

- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Trzeba ruszyc tylas po browary i sie zaszczepic , bo wiadomo, ze infekcje potrafia byc grozne a wieczorem duze ryzyko zakazenia