ale o Risk chujku znów zapomniałeśDeath in another way pisze:Jasne-jak najbardziej Assassin powinien znaleźć się w tym niemieckim zestawie
i oczywiście Despair (jak mogłem o Nich zapomnieć!!!), a Paradox i Sieges Even również!?

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
ale o Risk chujku znów zapomniałeśDeath in another way pisze:Jasne-jak najbardziej Assassin powinien znaleźć się w tym niemieckim zestawie
i oczywiście Despair (jak mogłem o Nich zapomnieć!!!), a Paradox i Sieges Even również!?
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
LOL i o Rumble MilitiaAdrian696 pisze:ale o Risk chujku znów zapomniałeśDeath in another way pisze:Jasne-jak najbardziej Assassin powinien znaleźć się w tym niemieckim zestawie
to może chociaż emota (dla ułatwienia zadania -Death in another way pisze: ps. pewnego określenia nie będę komentował, zniżając się do twojego poziomu...
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Tylko z "Sheepdog'iem"!Death in another way pisze: Jasne: pełna lista życzeń mogłaby wyglądać tak:
-Testament w aktualnym składzie z małą korektą-z L. Clemente na perkusji,
-Dark Angel w starym składzie z Doty'm na wokalu,
-Exodus w starym składzie z Souzą na wokalu,
-Whiplash w pierwszym składzie z wokalami z 1-szej płyty,
-Sadus w starym czteroosobowym składzie,
-OverKill w starym składzie z Ratem Skates'em na perkusji,
a z kanadyjskiej sceny thrashowej:
-Voivod w teraźniejszym składzie,
-Razor w aktualnym składzie
-Annihilator w starym składzie z Randym Rampage'm na wokalu,
-Sacrifice w aktualnym składzie,
-Infernal Majesty w starym składzie z Bailey'em na wokalu...!!!:-)
ps. pomarzyć zawsze można!!!:-)
Nigdy nie mów nigdy. Kiedy ja zaczynałem słuchać Assassin to była to kolejna kapela thrashowa która dawno się rozpadła i byłem pewien że nigdy ich nie zobaczę na żywca, a jakiś czas potem zagrali, i to kurwa z Sodom. Pomińmy organizację i wszystkie atrakcje z tym związane (bo chyba wszyscy wiedzą o co chodzi?), dzisiaj można się tylko z tego śmiać, ale z drugiej strony, było to dobrym wstępem do rozmowy z ekpią Assassin którzy byli gotowi mnie i znajomego zabrać w dalszą część trasy "jeśli tylko macie kasę na powórt i alkohol dla siebie"Maleficio pisze:nie zapominajmy o ASSASSIN
H-K44 pisze:Tylko z "Sheepdog'iem"!
To nie Marian.electricwizard pisze:Kupić bilet za 880 złotych, jechać, najebać się jak prawdziwy metaliszczyk i olać koncert. To jest kurva prawdziwe, zajebiste i jedyne rozwiązanie! ;D
Maria Konopnicka pisze:(...) nigdy w życiu nie upiłem się na koncercie do tego stopnie by mogło mi to zaburzyć odbiór muzyki.
Jak najbardziej-tylko wymieniłbym Demolition Hammer jako pierwszy zespółWishman pisze:I jeszcze Kublai Khan, Evil Dead, Exumer, Atrophy, Demolition Hammer, Exhorder, Hexx i tony innych zapomnianych załóg. Zamiast Slayer'a![]()
![]()
znam takiego jednego z tego forum, ktory zrobil sie przed slayerem w Stodole jakis czas temu tak,ze zasnal przed wejsciem z biletem w kieszeni.. po koncercie wychodzac obudzilem go i spytalem "Maniś, jak Ci sie koncert podobał?"electricwizard pisze:Kupić bilet za 880 złotych, jechać, najebać się jak prawdziwy metaliszczyk i olać koncert. To jest kurva prawdziwe, zajebiste i jedyne rozwiązanie! ;D
Do tego fragmentu myślałem, że Riven.Analripper pisze:znam takiego jednego z tego forum, ktory zrobil sie przed slayerem w Stodole jakis czas temu tak,ze zasnal przed wejsciem z biletem w kieszeni..electricwizard pisze:Kupić bilet za 880 złotych, jechać, najebać się jak prawdziwy metaliszczyk i olać koncert. To jest kurva prawdziwe, zajebiste i jedyne rozwiązanie! ;D
No tak.Analripper pisze: po koncercie wychodzac obudzilem go i spytalem "Maniś, jak Ci sie koncert podobał?"
phi... ja się tak najebałem na Christan Death że przespałem cały ich koncert... może tez dlatego, że jako support grał April Ethereal i Artrosis i niemiłosiernie mnie to wymęczyłoAnalripper pisze:znam takiego jednego z tego forum, ktory zrobil sie przed slayerem w Stodole jakis czas temu tak,ze zasnal przed wejsciem z biletem w kieszeni.. po koncercie wychodzac obudzilem go i spytalem "Maniś, jak Ci sie koncert podobał?"electricwizard pisze:Kupić bilet za 880 złotych, jechać, najebać się jak prawdziwy metaliszczyk i olać koncert. To jest kurva prawdziwe, zajebiste i jedyne rozwiązanie! ;D