did you notice a sign out in front of my house that said "Dead Metalhead Storage"?Pacjent pisze:Zgadza się. Zespół, który odwala taki numer nie powinien dostać pieniędzy, bo przecież nie wywiązał się z umowy, a schlane szmaty, zalegające na podłogach klubów podczas koncertów należy wywozić ciężarówkami na wysypiska śmieci.Maria Konopnicka pisze: skoro kupuję regularnie wszystkie kolejne płyty Malevolent Creation, a później zapierdalam ponad 300 km na ich koncert to chciałbym żeby zagrali tak dobrze, na ile ich stać, a nie traktowali mnie jak śmiecia, którego można zbyć koncertem w niepełnym składzie, zagranym po pijaku. Jak chcą takie koncerty robić to nie ma sprawy - niech zrobią wjazd gratis, przyjdziemy, nachlamy się wszyscy i będziemy grać przez całą noc - może nawet zmieniając się przy instrumentach...
KRISIUN, MALEVOLENT CREATION, VITAL REMAINS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
Re: KRISIUN, MALEVOLENT CREATION, VITAL REMAINS
- młody_zakapior
- zaczyna szaleć
jebac schlane szmaty :)Pacjent pisze:Zgadza się. Zespół, który odwala taki numer nie powinien dostać pieniędzy, bo przecież nie wywiązał się z umowy, a schlane szmaty, zalegające na podłogach klubów podczas koncertów należy wywozić ciężarówkami na wysypiska śmieci.Maria Konopnicka pisze: skoro kupuję regularnie wszystkie kolejne płyty Malevolent Creation, a później zapierdalam ponad 300 km na ich koncert to chciałbym żeby zagrali tak dobrze, na ile ich stać, a nie traktowali mnie jak śmiecia, którego można zbyć koncertem w niepełnym składzie, zagranym po pijaku. Jak chcą takie koncerty robić to nie ma sprawy - niech zrobią wjazd gratis, przyjdziemy, nachlamy się wszyscy i będziemy grać przez całą noc - może nawet zmieniając się przy instrumentach...
- Realista
- weteran forumowych bitew
Mam wrażenie że klimat w Bielsko-Białej nie służy graniu po trzeźwemu koncertów, nie wiem ale coś w tym jest :Dshitfun pisze:Wbrew temu co niektorzy mówili po koncerciee Vitali, mnie się ich występ podobał. Fakt, też bym wolał by Suzuki dalej z nimi grał i wokalista miał leszy wokal, ale mimo to było dobrze.
Malevolent.. no cóż. Setlista super, wykonanie do przemilczenia. Jedna gitara tylko, zgadnijcie czemu. Phil też nie do końca radził sobie z jej obsługą z wiadomych względów.
Krisiun bardzo poprawnie, przyjemnie ale brzmienie nie powalało.
Malevolent Creation:
-
- mistrz forumowej ceremonii
romantyczni i rozmarzeni fani opeth na takim koncercie?
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Realista
nawet nie próbuj chujowi darować!gelO pisze:Nawet 550. Nic, na razie czekam na jakąś odpowiedź. Nawet organizator chodził z nim rozmawiać, ale nic nie pomogło.
- Oracle
Ja wystąpiłem z uprzejmą prośbą o akredytacje jakieś 2 tygodnie przed koncertem, pokazałem linki, ze zawsze po akredytacji była relacja i nigdy nie było kwasów. Po tygodniu dostałem zapytanie z Massive: cytuję z pamięci: A jaka oglądalność? A w ogóle to mamy taką kapelę fajną, może chcecie zrobić im recenzję i wywiad z nimi? Więc odpisałem, ze recenzje owszem, a wywiad to tylko jak mi się spodobają, zwłaszcza, że muzyka nietrafiająca w moje gusta. I ze grzecznie prosze o info co z akredytacjami, zeby nie bylo, ze nie kupię biletu, przewiozę prawie 300 km dupę i się okaze ze wejsciówki niet, a bilety wyprzedane. Jednak odezwu nie było, ostatecznie zakupiłem bilet dzień wcześniej poprzez kumpla.witchfinder pisze:Srogie skurwysyństwo.gelO pisze: Odczekałem swoje i już za chwile odbieram bilety, zamówiłem 11, dla całej ekipy, zgodnie z potwierdzeniem przelew doszedł 24 więc git. Mówię dobry wieczór, zamawiałem 11 biletów, nawet nazwiska nie powiedziałem, a właściciel, mi mówi, ze przelew nie doszedł, mimo że miał mnie na liści (to jest strasznie dziwne, jak mógł mnie na liście mieć skoro nie otrzymał przelewu?) Żadne tłumaczenia, nie pomogły, chęc pokazania potwierdzenia przelewu itp. Zajebista odpowiedź, nie muszę sprawdzać czy dostałem, bo nie. Trzeba było kupić bilety drugi raz.
To tak a propos biletów i organizacji pod tym względem. Następnym razem napiszę, że zrobię laskę kapeli którą akurat promują, pewnie dostanę nawet 5 akredytacji z karnetami na piwo.
- Realista
taaaa BB ma swój urok :)Conflagrator pisze:Przekoleś. Ja tam BB bardzo lubię i zawsze jak tam jesteśmy jest mega fajnie :)Semigod pisze: Właściciel to Poli, gitarzysta
-
Bylo zajebiscie pod kazdym wzgledem, takze w Uherske Hradiste na Morawach, a Tony Lazaro, Phil Fasciana
i Brett Hoffman potwierdzili, ze sa po prostu fenomenalni i nie zastapieni!!!:-)))
ps. jestem nadal w Czechach, jest wspaniale i cudownie, nie wiem kiedy wroce do Polski i czy wogole!!!:-)))
i Brett Hoffman potwierdzili, ze sa po prostu fenomenalni i nie zastapieni!!!:-)))
ps. jestem nadal w Czechach, jest wspaniale i cudownie, nie wiem kiedy wroce do Polski i czy wogole!!!:-)))
-
- postuje jak opętany!
Taaa Fasciana jest nie do zastąpienia.
Nikt tak jak on nie przewraca się na koncercie z gitarą :)
Tego nikt inny nie potrafi robić.
To fenomen.
Nikt tak jak on nie przewraca się na koncercie z gitarą :)
Tego nikt inny nie potrafi robić.
To fenomen.
Nie od dziś wiadomo, że podstawą biznesu w naszym Kraju , także tego koncertowego są lody.Oracle pisze: To tak a propos biletów i organizacji pod tym względem. Następnym razem napiszę, że zrobię laskę kapeli którą akurat promują, pewnie dostanę nawet 5 akredytacji z karnetami na piwo.
- Kingu
Właśnie obejrzałem ten zestaw razem z Psycroptic i Origin.
Malevolent gra całą trasę na jedną gitarę. Najsłabszy ich koncert jaki widziałem od 1995 r., do tego setlista oparta na 2 pierwszych.
VR grają w kółko te same "klasyki" z 2 ostatnich, zajebistego brzmienia koncertowego już się chyba nigdy nie dorobią. Przeciętny występ.
Origin - gwałtowność i agresja na tak, reszta to rzemiosło i onanizm na gryfach, zwłaszcza basisty. Ziew po kwadransie.
Psycroptic - znakomity koncert, nawet nie znając ich albumów.
Krisiun - mistrzostwo, monument, czapki z głów.
Malevolent gra całą trasę na jedną gitarę. Najsłabszy ich koncert jaki widziałem od 1995 r., do tego setlista oparta na 2 pierwszych.
VR grają w kółko te same "klasyki" z 2 ostatnich, zajebistego brzmienia koncertowego już się chyba nigdy nie dorobią. Przeciętny występ.
Origin - gwałtowność i agresja na tak, reszta to rzemiosło i onanizm na gryfach, zwłaszcza basisty. Ziew po kwadransie.
- FENIKS
- w mackach Zła
Jak czytam niekiedy takie opisy i naprawde cieszy mnie to że chodzenie na koncerty mnie nie znudziło ... tym bardziej jak sa to opinie w tonie zmeczonym że się wybrało na koncert. nie mam nic do ludzi ktorzy pisza o tym ale to takie jakby sie wszywstko widzialo i oczekiwalo sie po koncercie koncertu roku ,Kingu pisze:Właśnie obejrzałem ten zestaw razem z Psycroptic i Origin.
- Kingu
Jedni grają generalnie przeciętne koncerty, inni miewają tylko słabsze sztuki. Wmawianie sobie, że było zajebiście bo zagrały konkretne nazwy zostawiam innym :) Tu warto było być dla Krisiun i Psycroptic.
- młody_zakapior
- zaczyna szaleć
otóż to, mimo, że MC wielbię bezkrytycznie za pierwsze 3 płyty to niesmak pozostał
-
- zaczyna szaleć
Jak tam posuwa się do przodu sprawa tych biletów za 550 zyla? Oddał w końcu facet kasę?
guessWho pisze:...a na okrągło prąd mnie przeszywa, gdy słucham Artrosis, każda ich płyta to dla mnie przeżycie- wspaniała uczta dla ucha i duszy...
- kocurejro
- postuje jak opętany!
no, moze ze 2 czy 3 razy zabraklo miejsca, ale luda wtedy najebalo pod sufit ;)Maria Konopnicka pisze: A organizatorów ten chujni zapraszam choćby do Progresji - niech zobaczą jak się organizuje normalny koncert - szatnia dla wszystkich,(...)

U Was 2-3 razy zabrakło, a tam pewnie 2-3 razy nie zabrakło, jak robili w sierpniu, albo koncert był limitowany do 20 miejsc :))
-
http://soundterrorshots.blogspot.com/ - koncertowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
- empir
- zahartowany metalizator
zajebiste foty strzelasz
-