Metalfest 2013 Jaworzno
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Metalfest 2013 Jaworzno
Ja, niestety, odpadam, 21/22.05 jestem uwiązany w pracy. Nic to, dwa dni wcześniej Converge, Rotten Sound i The Dead Goats spróbują mi to wynagrodzić :D
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
- zaczyna szaleć
Tam też pewnie będęSybir pisze:Ja, niestety, odpadam, 21/22.05 jestem uwiązany w pracy. Nic to, dwa dni wcześniej Converge, Rotten Sound i The Dead Goats spróbują mi to wynagrodzić :D
- Self
- rasowy masterfulowicz
Też mocno rozważałem, ale chuja, bo następnego dnia rano jestem uwiązany na uczelni.
- Morbid Marcin
- weteran forumowych bitew
Re: Odp: Metalfest 2013 Jaworzno
Ja z przyjemnoscia podjade na jeden dzien, gdy bedzie ento/saty.
http://www.discogs.com/seller/morbidmarcin?limit=50 NOWE RARY SIĘ CZAJĄ....
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Niektórzy to moją szczęście. Mój bilet do Progresji leży sobie grzecznie (sprawdzam codziennie), no i mam nadzieję w końcu poznać kilku forumowiczów :)Death in another way pisze:Zobaczymy jak to się będzie przedstawiać czasowo-ja będę i na Metalfeście i w Progresji!!!:-)))
- MinT
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:

*poznański Goldman Sachsman metalu*
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
-
- świeżak
u mnie w pracy się zesrało - chce ktoś kupić karnet z polem vip? 249zł wyślę na mój koszt
Ja się wybieram.Sybir pisze:Czy ktoś z szanownych Forumowiczów z Warszawy i okolic wybiera się na fest, o którym się tutaj rozprawia?
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Karnet już idzie do mnie, więc jadę.
Tylko żebyśmy z piwkiem nie przesadzili ;) Trzeba będzie uważać bo skład tego festiwalu jest mocno proalkoholowy. Praktycznie wszystko co mnie interesuje, interesuje trochę lub prawie interesuje już widziałem, a większość po kilka razy. Chętnie jednak znów zobaczę:
Pierwszego dnia:
Down, Accept, Dilinger, Cryptopsy i Karma To Burn
Drugiego:
No-Mads, Accuser, Suicidal Angels, Destruction, Entombed, Satyricon, Volbeat
Trzeciego:
Aborted, Exhumed, Dead Goats, Hatesphere, Onslaught, Hatebreed, Sodom, Helloween
W sumie 20 kapel do zobaczenie, więc całkiem nieźle :)
Pierwszego dnia:
Drugiego:
Trzeciego:
Aborted, Exhumed, Dead Goats, Hatesphere, Onslaught, Hatebreed, Sodom, Helloween
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Zostaw sobie siły na Figo Fagot!
-
- postuje jak opętany!
Dillinger Escape Plan wypada - ponoć odwołali letnie występy
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Może nie przesadzimy ;-)Maria Konopnicka pisze:Tylko żebyśmy z piwkiem nie przesadzili ;) Trzeba będzie uważać bo skład tego festiwalu jest mocno proalkoholowy. Praktycznie wszystko co mnie interesuje, interesuje trochę lub prawie interesuje już widziałem, a większość po kilka razy. Chętnie jednak znów zobaczę:
Pierwszego dnia:
Drugiego:
Trzeciego:
Pierwszego dnia jeszcze Thaw i Red Fang, szkoda że Dillinger nie będzie.
Drugi tak samo, a trzeciego Antigama, Azarath i Illusion bym dorzucił.
Zobaczymy jak wyjdzie na miejscu.
- Levi
- rozkręca się
To wpadajcie pod stoisko Musick Mag!!! Będzie nowy numer, a ja będę z tej okazji pił wódkę!!! :)
http://rockville.pl/metalfest-festiwal- ... dla-fanow/
"Nie chcemy iść w ekstremum związane z black metalem. Mega ekstremalnych zespołów nie zapraszamy. Jest w tym roku Satyricon, ale nie należy on do gatunków ekstremalnie ekstremalnych". No widzicie - a jak Wam pisałem o tym na forum parę lat temu to nie wierzyliście :)))
"Nie chcemy iść w ekstremum związane z black metalem. Mega ekstremalnych zespołów nie zapraszamy. Jest w tym roku Satyricon, ale nie należy on do gatunków ekstremalnie ekstremalnych". No widzicie - a jak Wam pisałem o tym na forum parę lat temu to nie wierzyliście :)))
O! To wpadniemy na pewno : ) Jebać festiwal - ważne, że nowy numer Musick Mag będzie :))Levi pisze:To wpadajcie pod stoisko Musick Mag!!! Będzie nowy numer, a ja będę z tej okazji pił wódkę!!! :)
- Self
- rasowy masterfulowicz
A tak liczyłem na Blaze of Perdition. :(Maria Konopnicka pisze:http://rockville.pl/metalfest-festiwal- ... dla-fanow/
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
To by tłumaczyło obecność w składzie melodyjnych kapelek w stylu Entombed, Sodom, Antigama czy Azarath a także odpadnięcie DEP i przeniesienie Napalm Death na afterparty...
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Dobrze że zobaczyłem ten temat bo bym zapomniał że miałem bilet kupić :D Wie ktoś czy w katowickim Allu jeszcze się jakiś jednodniowe ostały?
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
To kto z forum się wybiera? Będzie okazja piwo wypić lub ewentualnie z liścia komuś wyjechać :) Ja dziś w nocy wyruszam i jutro od rana będę w tym Jaworznie koczować.