przeczytałem "antaeus"....Peebuls pisze:Do składu dochodzą: TESTAMENT, Aeternus, Skeletal Remains
Brutal Assault XVIII
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Brutal Assault XVIII
-
- postuje jak opętany!
I kolejne: Gojira, Hate, Glorior Belli
no i wypada Nachtmystium, w sumie szkoda
no i wypada Nachtmystium, w sumie szkoda
- uglak
niezly update, a co do tego nachtmystium to chyba jeszcze niepotwierdzone, bo przeciez dementowali plotki, ze zawieszaja dzialalnosc
EDIT: sprawdzilem - faktycznie odwolali najblizsze wystepy
EDIT: sprawdzilem - faktycznie odwolali najblizsze wystepy
Guilty of being right
- Self
- rasowy masterfulowicz
Malevolent Creation bydzie zamiast Suffo
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
W każdym razie jakieś ejszyn będzie.
Miałem nie jechać w tym roku, ale chyba ostatecznie pojadę.
-
- postuje jak opętany!
Tak sobie wstępnie policzyłem i wyszło mi 20 zespołów w kategorii "muszę" i jakieś 7 w kategorii "chętnie". A lista przecież jeszcze niezamknięta.
Oby pogoda tylko dopisała.
Oby pogoda tylko dopisała.
- Morph
- Kontakt:
Łee, na 27 bandów jechać...
Give birth to something dead
Give birth to something old
Ja jadę piwa się napić, po 20 latach włóczenia się po koncertach już nic nie muszę :) Wszystko widziałem - tylko mi Alice Cooper został, Motley Crue no i Black Sabbath z Ozzym :)
- Adrian696
- zahartowany metalizator
jeden z niewielu co rozumie czym jest Black Metal i jedyny co widział Bathory :) gratki
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Nie wiem czy wiesz, ale raczej na koncert Bathory trudno już liczyć...Adrian696 pisze:jeden z niewielu co rozumie czym jest Black Metal i jedyny co widział Bathory :) gratki
- Adrian696
- zahartowany metalizator
prezciez napisąłes, ze wszystko widziałes...Maria Konopnicka pisze:Nie wiem czy wiesz, ale raczej na koncert Bathory trudno już liczyć...Adrian696 pisze:jeden z niewielu co rozumie czym jest Black Metal i jedyny co widział Bathory :) gratki
przy okazji, bo kiedys sie dowalałes - popracuj nad gramatyka ;) bo to prostactwo tak pisac - raczej na koncert Bathory trudno juz zaliczyc :)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Morph
- Kontakt:
Miało być "na koncercie", czepiasz się ;)
Give birth to something dead
-
- zaczyna szaleć
Byłem jak grali w Warszawie w jakimś Colloseum czy cos takiego. Sabbaci z Ozzym byli w Katowickim Spodku.Maria Konopnicka pisze:Ja jadę piwa się napić, po 20 latach włóczenia się po koncertach już nic nie muszę :) Wszystko widziałem - tylko mi Alice Cooper został, Motley Crue no i Black Sabbath z Ozzym :)
Spełniania marzeń.
-
- postuje jak opętany!
Hyh, mam nadzieję że tego poziomu blazy nigdy nie osiągnę ;) Chociaż 20 lat stażu tyż pękło już jakiś czas temu (zapierdala ten czas za szybko :( )Maria Konopnicka pisze:po 20 latach włóczenia się po koncertach już nic nie muszę :)
Pomijając już kwestie co się widziało co nie - strasznie lubię ten fest, klimat, tą miejscówkę, Chyba najlepsza jaką można sobie na open air wymarzyć. Nie słyszałem żeby ktoś tam zabrzmiał kiepsko, a kilka rzeczy brzmieniem zabiło. To jest siła Brutala. Mam nadzieję że się nigdy z Jaromera nie wyniosą, chociaż jak poczują że bez problemu będą mogli sprzedać więcej niż te 15 tys.,pewnie nie będą mieli skrupułów. Ale na jakimś klepisku to już nie będzie to samo.
Browar swoją drogą. Główny składnik brutalowej diety :)
- uglak
Arcturus, ale to faktycznie jedyny słabo brzmiący zespół jaki przychodzi mi na myśl, więc może taki efekt był zamierzony?neuro pisze: Nie słyszałem żeby ktoś tam zabrzmiał kiepsko, a kilka rzeczy brzmieniem zabiło.
Guilty of being right
-
- weteran forumowych bitew
Dla mnie to żadna zamiana, choć bardzo lubię oba zespoły!!!:-)))Self pisze:Malevolent Creation bydzie zamiast Suffo
-
To świetnie!!!:-)))Maria Konopnicka pisze:Miałem nie jechać w tym roku, ale chyba ostatecznie pojadę.
-
Ja widziałem Black Sabbath i z Tonny Martinem i z Ozzym i z Dio i Dio solo!!!:-)))krzynka_piwa pisze:Byłem jak grali w Warszawie w jakimś Colloseum czy cos takiego. Sabbaci z Ozzym byli w Katowickim Spodku.Maria Konopnicka pisze:Ja jadę piwa się napić, po 20 latach włóczenia się po koncertach już nic nie muszę :) Wszystko widziałem - tylko mi Alice Cooper został, Motley Crue no i Black Sabbath z Ozzym :)
Spełniania marzeń.
- ozzy
- postuje jak opętany!
no to masz świetną okazję zobaczyć pod Słupskiem w tym roku. Całkiem spoko miejscówka.Maria Konopnicka pisze: tylko mi Alice Cooper został
SODOM i chuj