SCORN - 8.04, Kraków
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: SCORN - 8.04, Kraków
Właśnie miałem pytać jak wygląda miejscówka, i trochę mnie zasmuciliście, ale będę tak czy siusiak.
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
niestety to nie jest jedyna zła wiadomość. ten sklep monopolowy naprzeciwko Krzysztoforów to jednak nie jest całodobowy. piszę uczciwie, zwłaszcza dla przyjezdnych...
- Grindead
- postuje jak opętany!
czyli miałem rację, że nie warto iść.
Mamoń jestem.
;)
Mamoń jestem.
;)
some additional disfigurement... some additional disfigurement... some additional disfigurement...
jakby rozwalić ścianę, to może od razu dałoby radę połączyć ten klub ze wspomnianym monopolowym?Bonny pisze:można powiększyć, ale wtedy trzeba byłoby ścianę rozwalić
lokal klita klaustrofobiczna, ale akurat na takie tłuste bity idealny
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
tak. przebilibyśmy się wprost do sracza ;)IRONMIL pisze:jakby rozwalić ścianę, to może od razu dałoby radę połączyć ten klub ze wspomnianym monopolowym?Bonny pisze:można powiększyć, ale wtedy trzeba byłoby ścianę rozwalić
lokal klita klaustrofobiczna, ale akurat na takie tłuste bity idealny
gdzie można kupić bilet na SCORN? Pytałem dziś w Empiku, ale nie mieli - w ogóle jakaś porażka - oprócz KARNETU na Silesian Massacra Festival vol. 3 nic nie mieli :(
- Melepeta
- w mackach Zła
Dość chujowa perspektywa - jak zrobię 700 km i okaże się, że biletów zabraknie...
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Powiedz, że z prasy jesteś ;)
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
Ostatnio zmieniony 28-03-2011, 21:06 przez Maria Konopnicka, łącznie zmieniany 1 raz.
- Melepeta
- w mackach Zła
To jak dostaniesz meila zwrotnego wcześniej niż ja to daj znać.
Six o clock.
Mnie ten dotpay przeraził - nienawidzę takich gówien. Wolałbym dostać e-mailem numer konta i zrobić przelew, a nie wypełniać jakieś formularze, zezwalać na dysponowanie moimi danymi osobowymi. Za mało nowoczesny jestem jak na takie formy płatności :)
- Melepeta
- w mackach Zła
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
PayU na allegro dziala swietnie, wygodne, bezpieczne i szybkie.
this is a land of wolves now
-
- świeżak
Kilka odpowiedzi :)
- klub nie jest 5x5 i pomieści kilka setek, bez obaw ;)
- dotpay jest całkowicie bezpieczny, nie ma się czego obawiać. Od dłuższego czasu rozprowadzamy w ten sposób bilety na wydarzenia organizowane zarówno przez nas jak i naszych partnerów. Alternatywą jest kupienie biletu na bramce, przy wejściu do klubu. Możliwe też, że któraś z naszych audycji nie rozdała jeszcze biletów, więc mogą być do wygrania w którymś z wieczornych programów na antenie radiofonii.
Pozdrawiam,
Bartek
(w razie pytań - bartek.kopec[at]radiofonia.fm)
- klub nie jest 5x5 i pomieści kilka setek, bez obaw ;)
- dotpay jest całkowicie bezpieczny, nie ma się czego obawiać. Od dłuższego czasu rozprowadzamy w ten sposób bilety na wydarzenia organizowane zarówno przez nas jak i naszych partnerów. Alternatywą jest kupienie biletu na bramce, przy wejściu do klubu. Możliwe też, że któraś z naszych audycji nie rozdała jeszcze biletów, więc mogą być do wygrania w którymś z wieczornych programów na antenie radiofonii.
Pozdrawiam,
Bartek
(w razie pytań - bartek.kopec[at]radiofonia.fm)
no to gites! trochę się wahałem bo sporo tych koncertowych wyjazdów w kwietniu, ale ostatecznie postanowiłem ten Scorn zobaczyć, a przy okazji załatwię sobie bardzo przyjemną i długo odwlekaną sprawę w Krakowie :)
- empir
- zahartowany metalizator
hołd na walewu?IRONMIL pisze:przy okazji załatwię sobie bardzo przyjemną i długo odwlekaną sprawę w Krakowie :)
Ponoć klub porażka - zwykle tam poezję śpiewaną serwują (tak twierdzą moim znajomi z Krakowa), ale mimo wszystko wybieram się na ten SCORN. Tydzień temu jeszcze się wahałem, ale ostatecznie podjąłem decyzję, że trzeba tam być. Jak mi się w robocie nic nie popsuje to kupuję bilet na pociąg i wyruszam do Krakowa. Na wszelki wypadek wezmę książeczkę do nabożeństwa - jak będzie piknie to i na niedzielę zostanę :)
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
akurat Krzysztofory to chyba najbardziej zasłużony klub dla sceny dub step w tej części Polski, więc spokojnie. jedyne czego się obawiam to czy mają wystarczająco dobre nagłośnienie na Harrisa. THOSE WHO COME TO FEEL SCORN=NOT JUST LISTEN=IF YOU CANT FEEL IT THEN IT IS SHIT
- Szyszynka
- rozkręca się
No nie było by ciekawie jakby się powtórzyła historia z wysadzaniem głośników ;)