Bezdech pisze:Sam jesteś zbok.
Jestem.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Bezdech pisze:Sam jesteś zbok.
Mają miny jakby rzygały do tych trąb, hahaha, jeszcze te podkrążone oczy po sutej nocnej imprezie. NA POTĘGĘ POSĘPNEGO CZEREPU, KRAKOWSKA ANTIFO POD WEZWANIEM ŚW. MOLA, PRZYZYWAM CIĘ! ZNISZCZ FASZOLI!Scaarph pisze:nie wiem co te aniołki na plakacie palą, ale wyglądają od tego nieciekawie. ale przeszedłbym się, dawno nie byłem na żadnym faszystowskim koncercie.
Jak wygram w totka to może wpadnę. Bym sobie zobaczył Blindead i Gazowe (Behemotha w sumie też, jestem jednym z niewielu w tym kraju, którzy nie widzieli jeszcze), ale nie za te 50 czy ile tam złych.Ihasan pisze:Toruń kolejnym potwierdzonym miastem na trasie! 22 października Behemoth zagra w klubie Od Nowa. Lista nie jest jeszcze zamknięta.
No i super. Nie trzeba będzie jechać cholera wie gdzie zeby zobaczyć Blindead i nazistów z Morowe ;).Ihasan pisze:Toruń kolejnym potwierdzonym miastem na trasie! 22 października Behemoth zagra w klubie Od Nowa. Lista nie jest jeszcze zamknięta.
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Zacząłem zbierać Twoje opowiadania. Czy oprócz tego wyzej oraz piątkowo-sobotniego wygrywu ukzało się na masterfulu coś jeszcze?manieczki pisze:Wczesnym rankiem budzi mnie blask...
a co kurwa! hardcore.plSelf pisze:Szczególnie, że w Poznaniu Mol pewnie zablokuje koncert ze względu na tych nazistów. ;)
ale to chuj nie pieniądze...Self pisze:Jak wygram w totka to może wpadnę. Bym sobie zobaczył Blindead i Gazowe (Behemotha w sumie też, jestem jednym z niewielu w tym kraju, którzy nie widzieli jeszcze), ale nie za te 50 czy ile tam złych.Ihasan pisze:Toruń kolejnym potwierdzonym miastem na trasie! 22 października Behemoth zagra w klubie Od Nowa. Lista nie jest jeszcze zamknięta.