widziałem ulotkę reklamową KnockOut, na jednej stronie Metalfest, na drugiej stronie terminy pozostałych koncertów organizowanych przez nich - wg informacji zawartych na tej ulotce koncert ma być 9 kwietnia. Na stronie na razie nie ma nic na temat zmiany terminu - ktoś jest w temacie ???
Czyżby nie chcieli ryzykować z 10 kwietnia ?? :):)
HYPOCRISY - 10.04.2013 Kraków
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
- empir
Re: HYPOCRISY - 10.04.2013 Kraków
mnie tam było ciepło. może to kwestia choreografii na parkiecie?Nasum pisze:Mróz był cholerny, w środku niewiele było cieplej niz na zewnątrz.
- empir
thx. miło sobie przypomnieć jak się napierdalało pod sceną dla szatana. tfu, allienaLurtz pisze:udalo mi sie wtedy nagrac kilka kawalkow. koncert bomba! 26 stycznia 2010, mroz byl srogi!empir pisze: widziałem 3 lata temu jak grali w mega clubie
koncertowo masa ok
tylko za mało staroci + jakiś medley
zresztą obadaj se na youtube bo coś tam jest z tamtego koncertu
Fractured millenium:
Roswell 47:
Pleasure of molestation:
- Raagoon
- weteran forumowych bitew
Nie wiem jak wypadło w Krakowie, w Dublinie zaś było mniej więcej tak
http://youtu.be/TxwQs7Zqg_4
Ekipa przeżyła podobno dość spory sztorm na promie a następnego dnia czekała ich podróż do Glasgow, ale efekty choroby morskiej widoczne były raczej w małym stopniu. Czasem ciężki jest chleb profesjonalnego muzyka metalowego :-)
http://youtu.be/TxwQs7Zqg_4
Ekipa przeżyła podobno dość spory sztorm na promie a następnego dnia czekała ich podróż do Glasgow, ale efekty choroby morskiej widoczne były raczej w małym stopniu. Czasem ciężki jest chleb profesjonalnego muzyka metalowego :-)