Party San(Sun!?:-) ) Fest
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Insane
- starszy świeżak
Re: Party San(Sun!?:-) ) Fest
No, Panowie, fest zbliża się coraz większymi krokami. Ktoś wybiera się samochodem i ma wolne miejsca?
- Kingu
- weteran forumowych bitew
Przyjeżdżamy jak co roku. Miejsca w aucie dawno rozdane.
- metalized
To kto jeszzce poza bdb Insane buja sie na Uparte Siano? Nie wiem, czy mam sie na solo śpiewanie Metalized Blood szykować czy bedzie jednak na kilka głosów i napierdalać! :D
Grafik Picia przedstawia sie tak:
http://www.party-san.de/bands-2013/running-order-2013/
Grafik Picia przedstawia sie tak:
http://www.party-san.de/bands-2013/running-order-2013/
P.J.E.C.
- Kingu
Rozkład jazdy dobry z dwoma zastrzeżeniami - Carcass tylko 45 min., a Tsjuder o skandalicznej porze. Po rozkurwie jaki zafundowali na KOBM powinni tam grać godzinę w ostatniej trójce. A... i jeszcze to pedalskie Karp i Klanik, należy demonstracyjnie opuścić.
Wjeżdżamy tam czołgiem środowym popołudniem. Możemy się zgrać i ustawić polski obóz, jak co roku zresztą. Będzie dwoje znajomych z Olsztyna / Łodzi. Nie wiem, czy Opole ruszy się w tym roku.
Wjeżdżamy tam czołgiem środowym popołudniem. Możemy się zgrać i ustawić polski obóz, jak co roku zresztą. Będzie dwoje znajomych z Olsztyna / Łodzi. Nie wiem, czy Opole ruszy się w tym roku.
- Kingu
Być może będą miejsca w aucie z Łodzi, jutro wieczorem będzie wiadomo. Jeśli ktoś byłby zainteresowany to pw.
Edit:
Są 3 miejsca. Wyjazd w środę z Łodzi.
Edit:
Są 3 miejsca. Wyjazd w środę z Łodzi.
- Insane
- starszy świeżak
Po przeżytych pięciu edycjach Brutala, powiem tyle: 'jebać BA'. Party.San wymiata. Cieszę się, że przerwałam tę pięcioletnią tradycję Brutalowania w zamian za Party.San. Polecam każdemu, kto ma ochotę na dobre kapele i nie taki ścisk jak w Josefovie. Aaa, P.S. Brutal wygrywa pod względem bardziej klimatycznej miejcówki niż lotnisko, ale cóż... nie można mieć wszystkiego.
Kapele, które chciałam zobaczyć rozpierdoliły. (Destroyer 666, Desaster, Destruction, Denial of God, Venom, Carpathian Forest, Impaled Nazarene)
Kingu greeeetz ;)
Kapele, które chciałam zobaczyć rozpierdoliły. (Destroyer 666, Desaster, Destruction, Denial of God, Venom, Carpathian Forest, Impaled Nazarene)
Kingu greeeetz ;)
Ostatnio zmieniony 14-08-2013, 22:51 przez Insane, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kingu
Insane, nie jesteś pierwszym i na pewno nie ostatnim, który wybrał PS zamiast BA ;) Lotnisko pokazuje swoje zalety m.in. gdy popada deszcz. Nie ma opcji taplania się w błocie. Organizacyjnie jest tam zawsze wzorowo. No i to wciąż stricte metalowy festiwal z adekwatną publiką. Za rok ponownie :)
- metalized
Cos mi sie zdaje że i ja sie skusze jak sklad bedzie szyjemny jakiś- organizacja mnie powaliła na łękotki, skład również przedni był, atmosfera bdb bo nikt mnie tam nie znał i mogłem cieszyć się anonimowością, tylko trochę niemieckiego poczucia humoru nie jarzę i siedzenia całego festu przy szmacie kelly family i katowanie ludzi dicho czy ganianie w gorsetach i kabaretkach z wystająca włochata klaciną spod gorsetu haha. Ale podobnie jak bdb i sympatyczna koleżanka Insane :-))) bardzo zadowolony jestem z tego co oglądałem na scenach a praktycznie wszystkie zamiarowane kapele zoczylem, wersja max ewentualnie tylko nie udała się . Kingu gratuluje doskonałego miodu tak btw oba niszczące były. Degustacja była dla mnie honorem!!!
P.J.E.C.
-
- rozkręca się
W jakiej cenie są bilety i czy drogo.
- Kingu
W kasie po 75 EUR, w przedsprzedaży po 60 kilka.Azrik pisze:W jakiej cenie są bilety i czy drogo.
Świetnie było spotkać legiony Pomorza :) Następnym razem zgramy się już od pierwszego dnia na dojenie z ula :)metalized pisze: Degustacja...
- Kingu
Ktoś się wybiera?
Metalized?
Metalized?