Unsound Festival 2013
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Re: Unsound Festival 2013
Te same wrazenia po Neurosis. Odechciewa sie chodzic na koncerty z muzyka "alternatywna".
A najgorsze sa smartfony - niby mozna zakac wnoszenia/uzywania duzych aparatow, ale przeciez komorek tepakom nie odbierzesz. Chyba.
A najgorsze sa smartfony - niby mozna zakac wnoszenia/uzywania duzych aparatow, ale przeciez komorek tepakom nie odbierzesz. Chyba.
this is a land of wolves now
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Z betonem nie wygrasz, ale brak aparatow odrobine poprawilby sytuacje.
Wystarczy zwykły zakaz. Światło z telefonu, wypierdalasz. To nie jest taki duży "tłum".0ms pisze:Z betonem nie wygrasz, ale brak aparatow odrobine poprawilby sytuacje.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
To tez nie jest idealne rozwiazanie - bylo kilka takich okazji, ze oprocz ustawowych kilku smutnych panow przydalaby sie specjalna grupa szybkiego reagowania, zeby ogarnac wszystkich jednokomorkowcow. Walka z wiatrakami.535 pisze:Wystarczy zwykły zakaz. Światło z telefonu, wypierdalasz. To nie jest taki duży "tłum".0ms pisze:Z betonem nie wygrasz, ale brak aparatow odrobine poprawilby sytuacje.
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
nie do zrealizowania - kluby nie moga sobie nawet poradzic z palaczami, a papierosa widac kilka minut - smartfona podnosisz tylko na chwile. no chyba ze jakis cwel nagrywa filmik i mysli, ze to to bedzie ogladalne/sluchalne...535 pisze:Wystarczy zwykły zakaz. Światło z telefonu, wypierdalasz.
Guilty of being right
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Ano wlasnie.uglak pisze:nie do zrealizowania - kluby nie moga sobie nawet poradzic z palaczami, a papierosa widac kilka minut - smartfona podnosisz tylko na chwile. no chyba ze jakis cwel nagrywa filmik i mysli, ze to to bedzie ogladalne/sluchalne...535 pisze:Wystarczy zwykły zakaz. Światło z telefonu, wypierdalasz.
- Herezjarcha
- w mackach Zła
Nie wrzucajmy zawodowych, akredytowanych i wykonujących swoją pracę fotografów do jednego worka z bandą debili uzbrojonych w smartfony. W ogóle nie miałoby być zdjęć z koncertów ? Przecież to bez sensu. Ale zgadzam się z tym, że błyskanie lampą po oczach to kurewstwo. Z tym, że w tym przypadku powinien reagować zespół. No chyba, że mu to nie przeszkadza a nawet chce mieć takie foty.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Problemem są nie telefony, tylko hipsterzy i fani Alcest. Stan "umysłu"
this is a land of wolves now
- Herezjarcha
- w mackach Zła
Bałbym się wnikać w stany umysłu kogoś kto wydaje ponad stówę na koncert po to żeby go obejrzeć na wyświetlaczu komórki :)
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Wrzucajmy, jesli swoim zachowaniem na to zasluguja. A wiekszosc tych, z ktorymi sie ostatnimi czasy stykam niczym sie nie rozni od amatorow, sans lepsze zdjecia. Bardzo zle sie dzieje po prostu.Herezjarcha pisze:Nie wrzucajmy zawodowych, akredytowanych i wykonujących swoją pracę fotografów do jednego worka z bandą debili uzbrojonych w smartfony.
Kiedys bym sie z toba zgodzil. Dzis niekoniecznie.Herezjarcha pisze:W ogóle nie miałoby być zdjęć z koncertów ? Przecież to bez sensu.
- Herezjarcha
- w mackach Zła
Neurosis sobie z tym poradziło :) Byłem, widziałem. Rzucili się jak głupi do sera. Ale pewne rzeczy to trzeba z domu wynieść jak sądzę i na chamstwo tudzież głupotę trudno poradzić.0ms pisze:Wrzucajmy, jesli swoim zachowaniem na to zasluguja. A wiekszosc tych, z ktorymi sie ostatnimi czasy stykam niczym sie nie rozni od amatorow, sans lepsze zdjecia. Bardzo zle sie dzieje po prostu.Herezjarcha pisze:Nie wrzucajmy zawodowych, akredytowanych i wykonujących swoją pracę fotografów do jednego worka z bandą debili uzbrojonych w smartfony.
A to czemu? To jest dokumentacja wydarzenia dla przyszłych pokoleń np. :)0ms pisze:Kiedys bym sie z toba zgodzil. Dzis niekoniecznie.Herezjarcha pisze:W ogóle nie miałoby być zdjęć z koncertów ? Przecież to bez sensu.
Ostatnio zmieniony 31-08-2013, 12:23 przez Herezjarcha, łącznie zmieniany 2 razy.
- Bloodcult
problem jest również z tymi "profesjonalnymi" - napierdalanie fotek z lampą, tłok i kotłowanie się w fosie, fotografowanie ze stołka przez kilka minut albo i przez cały występ. Na chuj te fotki ? ogląda to później ktoś ? ja nie.Herezjarcha pisze:Nie wrzucajmy zawodowych, akredytowanych i wykonujących swoją pracę fotografów do jednego worka z bandą debili uzbrojonych w smartfony. W ogóle nie miałoby być zdjęć z koncertów ? Przecież to bez sensu. Ale zgadzam się z tym, że błyskanie lampą po oczach to kurewstwo. Z tym, że w tym przypadku powinien reagować zespół. No chyba, że mu to nie przeszkadza a nawet chce mieć takie foty.
jeśli tak bardzo chcą to robić to powinni starać się to robić niezauważeni. Jak mi jakiś chuj zasłania pół sceny armatą, to ciężko abym później poszukał jego obsranego bloga, oglądał te fotki i myślał "chuj że pół koncertu nie widziałem, ale teraz mogę obejrzeć te zajebiste fotki - prawdziwy artysta z tego fotografa !" :D
- Herezjarcha
- w mackach Zła
I to jest sedno sprawy. Nie chodzi o fakt robienia zdjęć, tylko o świadomość ludzi którzy to robią.Bloodcult pisze:
jeśli tak bardzo chcą to robić to powinni starać się to robić niezauważeni.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Herezjarcha pisze:Neurosis sobie z tym poradziło :) Byłem, widziałem. Rzucili się jak głupi do sera. Ale pewne rzeczy to trzeba z domu wynieść jak sądzę i na chamstwo tudzież głupotę trudno poradzić.0ms pisze:Wrzucajmy, jesli swoim zachowaniem na to zasluguja. A wiekszosc tych, z ktorymi sie ostatnimi czasy stykam niczym sie nie rozni od amatorow, sans lepsze zdjecia. Bardzo zle sie dzieje po prostu.Herezjarcha pisze:Nie wrzucajmy zawodowych, akredytowanych i wykonujących swoją pracę fotografów do jednego worka z bandą debili uzbrojonych w smartfony.
A to czemu? To jest dokumentacja wydarzenia dla przyszłych pokoleń np. :)0ms pisze:Kiedys bym sie z toba zgodzil. Dzis niekoniecznie.Herezjarcha pisze:W ogóle nie miałoby być zdjęć z koncertów ? Przecież to bez sensu.
Amen/brofist. Nic dodac, nic ujac.Bloodcult pisze:problem jest również z tymi "profesjonalnymi" - napierdalanie fotek z lampą, tłok i kotłowanie się w fosie, fotografowanie ze stołka przez kilka minut albo i przez cały występ. Na chuj te fotki ? ogląda to później ktoś ? ja nie.
jeśli tak bardzo chcą to robić to powinni starać się to robić niezauważeni. Jak mi jakiś chuj zasłania pół sceny armatą, to ciężko abym później poszukał jego obsranego bloga, oglądał te fotki i myślał "chuj że pół koncertu nie widziałem, ale teraz mogę obejrzeć te zajebiste fotki - prawdziwy artysta z tego fotografa !" :D
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Pewnie. Tyle ze ludzie to w 99,9% zwykle scierwo. Rezultat jest jaki jest. A jesli mialbym przyplacic brak fotek z koncertow swietym spokojem i ogolna satysfakcja podczas tychze to jestem sklonny sie "poswiecic". Dokumentowac mozna slownie, sa przeciez wywiady, foty backstage itpHerezjarcha pisze:I to jest sedno sprawy. Nie chodzi o fakt robienia zdjęć, tylko o świadomość ludzi którzy to robią.Bloodcult pisze:
jeśli tak bardzo chcą to robić to powinni starać się to robić niezauważeni.
- uglak
z lampa to zaden profesjonalista... przeciez w ten sposob nie odda nawet klimatu na koncercie na ktory sklada sie tez gra swiatel. za probe robienia fotek z lampa powinno sie (dozywotnio) odbierac akredytacje.Bloodcult pisze:problem jest również z tymi "profesjonalnymi" - napierdalanie fotek z lampą (...)
fotografowanie w fosie, na stolkach etc. mi mniej przeszkadza, ale to moze dlatego, ze zazwyczaj i tak stoje z tylu, bo wole wiecej slyszec niz widziec ;-)
Guilty of being right
- witchfinder
- weteran forumowych bitew
Wykonawcy
Program
Bilety
Zakupione na Earth + Pantha du Prince / Bell Labolatory + Ambarchi :) Szkoda tylko że Fire! w środku tygodnia, bo cena dobra, a chętnie bym zobaczył raz jeszcze.
Program
Bilety
Zakupione na Earth + Pantha du Prince / Bell Labolatory + Ambarchi :) Szkoda tylko że Fire! w środku tygodnia, bo cena dobra, a chętnie bym zobaczył raz jeszcze.
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Ech... szkoda, że tak to wszystko rozstrzelane.
The madness and the damage done.
-
- rasowy masterfulowicz
Też kupiłem na Earth, zobaczymy może uda się też zrobić niedzielę z Ambarchim. Wielka szkoda, że Fire w środku tygodnia :(