PRZYSTANEK WOODSTOCK
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Re: PRZYSTANEK WOODSTOCK
Wiadomo, ale zabawne sa napinki tych metaluhów, którzy jeżdżą na jeden brudfest, a gardzą drugim, takim samym brudfestem :-)
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
DCI Hunt pisze:Ja nie byłem ani na brudstoku ani na brudas assault i dobrze mi z tym.

- Alkoholokaust
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Ale na BA jeżdżą ludzie głównie zainteresowani muzyką, a na brudstok jeżdżą dla Idei!!!:-)yossarian84 pisze:Wiadomo, ale zabawne sa napinki tych metaluhów, którzy jeżdżą na jeden brudfest, a gardzą drugim, takim samym brudfestem :-)
hare hare supermarket
nsbm.pl
nsbm.pl
-
- zaczyna szaleć
yossarian84 pisze: Nigdy nie byłem na żadnym Brutal Assault, więc się nie wypowiem.
:Dyossarian84 pisze: ale zabawne sa napinki tych metaluhów, którzy jeżdżą na jeden brudfest, a gardzą drugim, takim samym brudfestem :-)
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
No bo sobie wyobrażam jak tam jest :-)
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Dla takiej Idei, żeby śmierdzieć, chodzić w koszulkach z Kurtem i z takimi plecakamiAlkoholokaust pisze:Ale na BA jeżdżą ludzie głównie zainteresowani muzyką, a na brudstok jeżdżą dla Idei!!!:-)

- Alkoholokaust
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
wrong cross.0ms pisze:DCI Hunt pisze:Ja nie byłem ani na brudstoku ani na brudas assault i dobrze mi z tym.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
ramonoth pisze:Dla takiej Idei, żeby śmierdzieć, chodzić w koszulkach z Kurtem i z takimi plecakamiAlkoholokaust pisze:Ale na BA jeżdżą ludzie głównie zainteresowani muzyką, a na brudstok jeżdżą dla Idei!!!:-)
I pierdolić farmazony o wolnej miłości, tolerancji, równości i innych pierdolamentach. Pokój!
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
DCI Hunt pisze:wrong cross.0ms pisze:DCI Hunt pisze:Ja nie byłem ani na brudstoku ani na brudas assault i dobrze mi z tym.

-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Teraz lepiej.
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Alkoholokaust pisze:Ale na BA jeżdżą ludzie głównie zainteresowani muzyką, a na brudstok jeżdżą dla Idei!!!:-)yossarian84 pisze:Wiadomo, ale zabawne sa napinki tych metaluhów, którzy jeżdżą na jeden brudfest, a gardzą drugim, takim samym brudfestem :-)
Poza tym kilkadziesiąt tysięcy brudasów >>>>>>>>>>>>>>>> kilkaset tysięcy brudasów
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Zero brudasow >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> kilkadziesiąt tysięcy brudasów >>>>>>>>>>>>>>>> kilkaset tysięcy brudasówNerwowy pisze:Alkoholokaust pisze:Ale na BA jeżdżą ludzie głównie zainteresowani muzyką, a na brudstok jeżdżą dla Idei!!!:-)yossarian84 pisze:Wiadomo, ale zabawne sa napinki tych metaluhów, którzy jeżdżą na jeden brudfest, a gardzą drugim, takim samym brudfestem :-)
Poza tym kilkadziesiąt tysięcy brudasów >>>>>>>>>>>>>>>> kilkaset tysięcy brudasów
Zero brudasow + zimne piwo i klimatyzacja >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> ...>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> ...>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> ...>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> kilkadziesiąt tysięcy brudasów + jebane slonce w srodku lata >>>>>>>>>>>>>>>> kilkaset tysięcy brudasów + jebane slonce w srodku lata
itd, itp
-
- mistrz forumowej ceremonii
I tak wszyscy umrzecie. yossarian84 w samotności bo nie ma kolegów.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Świat bez brudasów i lewactwa >>>>>>>>>> Świat zaraz po wystrzeleniu wszelkiego lewactwa i brudasów w kosmos rakietą z Kazachstanu >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Strzelanina na Utoya >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Śmierć woodstokowiczów 20 km od polskiej granicy >>>>>>>>>>>>> Biedroń
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Self
- rasowy masterfulowicz
No niby tak, ale wg mnie:
kilkadziesiąt tysięcy brudasów przy dobrej muzyce >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>kilkaset tysięcy brudasów przy chujowej muzyce
Tak poza tym to za występ fashystów z Anthrax to już dawno antifa powinna rozjebać ten spęd nazistów pod przykrywką miłujących pokój i pedalstwo brudasów.
kilkadziesiąt tysięcy brudasów przy dobrej muzyce >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>kilkaset tysięcy brudasów przy chujowej muzyce
Tak poza tym to za występ fashystów z Anthrax to już dawno antifa powinna rozjebać ten spęd nazistów pod przykrywką miłujących pokój i pedalstwo brudasów.
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Świat bez krzyża >>>>>>>>>>>>>>>>>>
Lykantrop pisze:Świat bez brudasów i lewactwa >>>>>>>>>> Świat zaraz po wystrzeleniu wszelkiego lewactwa i brudasów w kosmos rakietą z Kazachstanu >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Strzelanina na Utoya >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Śmierć woodstokowiczów 20 km od polskiej granicy >>>>>>>>>>>>> Biedroń
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Self
- rasowy masterfulowicz
Ludzkość wypierdolona co do nogi wojną nuklearną >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Nerwowy pisze:Świat bez krzyża >>>>>>>>>>>>>>>>>>
Lykantrop pisze:Świat bez brudasów i lewactwa >>>>>>>>>> Świat zaraz po wystrzeleniu wszelkiego lewactwa i brudasów w kosmos rakietą z Kazachstanu >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Strzelanina na Utoya >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Śmierć woodstokowiczów 20 km od polskiej granicy >>>>>>>>>>>>> Biedroń
Ciekawa wymiana zdań. Widzę, że istnieją jednak osobnicy, którzy się nie pocą. Sterylni, zawsze pachnący w wyprasowanych koszulach. W internecie można wszystko.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz