Słaby z Ciebie hipster.Blackult pisze: Thaw warto poznać
Wypada znać - tak się teraz mówi w towarzystwie.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Słaby z Ciebie hipster.Blackult pisze: Thaw warto poznać
Chyba nie ma gdzie tego zrobić. Graffiti jest już dla nich za małe, a hala MOSiR pewnie za duża.gelO pisze:Nie ma Lublina - nie idę.
tez zaluje, ale nie bardzo jest gdzie to zrobic. na studio poprzednio sie obrazili (albo studio na nich), kwadrat/rotunda za male, hala wisly sie w ogole nie nadaje (poprzednio i organizacyjnie i brzmieniowo bylo fatalnie), laznia sie boi satanistow, fabryce leza umarlaki, a arena krakow jeszcze nie gotowa (i chyba za duza/droga)...Random Apex pisze:Co jest z tym Krakowem? Ostatnio każda trasa i fajne koncerty omijają Kraków, jakby tam trędowaci żyli. A TO NIEPRAWDA
Smutna sprawa, szkoda wielka, ale dzięki za wytłumaczenieuglak pisze:tez zaluje, ale nie bardzo jest gdzie to zrobic. na studio poprzednio sie obrazili (albo studio na nich), kwadrat/rotunda za male, hala wisly sie w ogole nie nadaje (poprzednio i organizacyjnie i brzmieniowo bylo fatalnie), laznia sie boi satanistow, fabryce leza umarlaki, a arena krakow jeszcze nie gotowa (i chyba za duza/droga)...Random Apex pisze:Co jest z tym Krakowem? Ostatnio każda trasa i fajne koncerty omijają Kraków, jakby tam trędowaci żyli. A TO NIEPRAWDA
Myślę, że przesadzasz. Trupy cyrkowe, często rozstawiają swe namioty w Krakowie. Już wkrótce jest okazja, by wziąć udział w konkretnej, kilkudniowej imprezie.Random Apex pisze:Co jest z tym Krakowem? Ostatnio każda trasa i fajne koncerty omijają Kraków, jakby tam trędowaci żyli. A TO NIEPRAWDA
Nawet i posłuchać warto.Blackult pisze:Thaw warto poznaćNasum pisze:Kiedyś tam dane mi było usłyszeć kilka numerów tego Obscure Sphinx i było to nawet, nawet - behemoth jako zespół ani mnie ziębi ani grzeje, ale być może się przejde zobaczyć support. Thaw nie znam, Behemotha zobaczyć mogę więc całkiem możliwe ze sie zjawie.
ano, ale nie za często.Block69 pisze:Nawet i posłuchać warto.Blackult pisze:Thaw warto poznaćNasum pisze:Kiedyś tam dane mi było usłyszeć kilka numerów tego Obscure Sphinx i było to nawet, nawet - behemoth jako zespół ani mnie ziębi ani grzeje, ale być może się przejde zobaczyć support. Thaw nie znam, Behemotha zobaczyć mogę więc całkiem możliwe ze sie zjawie.
nie ma go na tej trasie jeszcze ....Minus pisze:Inferno gra czy nie?
Bo jak nie to pierdolę nie idę