Kataklysm,Krisiun-Kraków (5.02),Warszawa(6.02),Szczecin(7.02
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Kataklysm,Krisiun-Kraków (5.02),Warszawa(6.02),Szczecin(
Crippled & broken?
- tomder
- zaczyna szaleć
Dziś w Krakowie . Jutro W-wa, wybieram się głównie na Krisiun, włochów traktuje jako miłą przystawkę , choć rok temu całkiem zgrabnie zajebali przed SepticFlesh w Progresji. Kataklysm się zobaczy ;)
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Re: Odp: Kataklysm,Krisiun-Kraków (5.02),Warszawa(6.02),Szcz
Zgadza się.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
-
Wychodzi na to, że przynajmniej w kwestii Kataklysm, mamy taki sam gust.
-
No i jak tam w Krakowie?
-
- weteran forumowych bitew
Koncert w Proximie ogólnie bardzo udany: Fleshgod Apocalypse zagrało najlepszy koncert z trzech jakie widziałem dotychczas, Krisiun super, tylko za mało starych rzeczy, z pierwszych trzech płyt, zwłaszcza z jedynki, ale to i to tak był jeden z Ich najlepszych koncertów z ponad 10-ciu jakie widziałem na żywo-moc, dynamika, zniszczenie i wielkie zaangażowanie to Ich wielkie atuty; Kataklysm niestety mnie zawiódł-widziałem Ich na żywo po raz czwarty i zmiana stylu na nijaki melodyjny death metal nie wyszła im na dobre, początki mieli znakomite, bdb środek twórczości, ale ostatnich kilka płyt to nie moja bajka, scenicznie i w kawałku In Shadows & Dust wypadają bdb, ale to dla mnie zdecydowanie za mało! Frekwencja była bdb (ponad 300 osób), brzmienie i organizacja, jak zwykle w przypadku koncertów organizowanych przez Knock Out Productions świetne i wzorowe, towarzysko-imprezowo i przed koncertem i po nim było wyśmienicie!:-) ps. wybór na merchu spory-ceny jednak światowe-in plus, że można było kupić re-edycje winylowe jedynki i dwójki Krisiun oraz bluzę i koszulkę do jedynki!:-)