death, massacre, loudblast
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
Re: death,massacre,laudblast
http://www.earsplitcompound.com/site/20 ... pean-trek/" onclick="window.open(this.href);return false;
In a world of compromise...some don't
-
- rozkręca się
Knock Out Productions ma nie za dobrą wiadomość dla wszystkich fanów death-metalu. Zespół Massacre rozpadł się więc nie zobaczymy ich w akcji na trasie z Death To All.
Oto oficjalna wiadomość:
"As many metal fans know, MASSACRE has broken up due to internal matters happening in the midst of our last North American tour with them in December. This sucks because it obviously means that MASSACRE will not be part of the upcoming European DEATH DTA Symbolic 20th Anniversary Tour. DTA’s European booking agency RTN and I have tried unsuccessfully to find a replacement band, even though we made offers to other cool bands – there were always scheduling conflicts or some other reason why it didn’t work out with any of the bands we approached. To give a better DTA experience to everyone coming to the European tour dates, and to offer our regrets for everyone losing a band on the package, DTA will play a longer set, adding a few more DEATH songs for additional headbanging. On top of that, all official DTA tour shirts will have a 5 euro discount for ticketholders. I promise everyone that this is the most powerful DTA lineup I’ve ever witnessed, and you will not want to miss Di Giorgio, Hoglan, Koelble and Phelps (with the able aid of Kummerer) play those DEATH Symbolic songs, as well as other DEATH classics. Take part in the collective experience and honor Chuck Schuldiner’s legacy together as one – get your ticket for the unforgettable European DEATH DTA Symbolic 20th Anniversary Tour!"
Pracujemy wspólnie z agencją DTA nad jakiś ciekawym zastępstwem - lecz nic obiecać nie możemy. Więcej wiadomości w tym temacie niebawem.
Oczywiście bilety można zwracać w miejscach zakupów.
Pozdrawiamy
Oto oficjalna wiadomość:
"As many metal fans know, MASSACRE has broken up due to internal matters happening in the midst of our last North American tour with them in December. This sucks because it obviously means that MASSACRE will not be part of the upcoming European DEATH DTA Symbolic 20th Anniversary Tour. DTA’s European booking agency RTN and I have tried unsuccessfully to find a replacement band, even though we made offers to other cool bands – there were always scheduling conflicts or some other reason why it didn’t work out with any of the bands we approached. To give a better DTA experience to everyone coming to the European tour dates, and to offer our regrets for everyone losing a band on the package, DTA will play a longer set, adding a few more DEATH songs for additional headbanging. On top of that, all official DTA tour shirts will have a 5 euro discount for ticketholders. I promise everyone that this is the most powerful DTA lineup I’ve ever witnessed, and you will not want to miss Di Giorgio, Hoglan, Koelble and Phelps (with the able aid of Kummerer) play those DEATH Symbolic songs, as well as other DEATH classics. Take part in the collective experience and honor Chuck Schuldiner’s legacy together as one – get your ticket for the unforgettable European DEATH DTA Symbolic 20th Anniversary Tour!"
Pracujemy wspólnie z agencją DTA nad jakiś ciekawym zastępstwem - lecz nic obiecać nie możemy. Więcej wiadomości w tym temacie niebawem.
Oczywiście bilety można zwracać w miejscach zakupów.
Pozdrawiamy
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
A nie dalej jak wczoraj słuchałem sobie debiutu...
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
od przeszlo miesiaca to wiadomo. duzy plus dla knockout za mozliwosc zwrotu biletow mimo ze massacre to jednak nie headliner
Guilty of being right
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Z tym zwrotem biletów to mnie zaskoczyli, nie pamietam by wcześniej kiedykolwiek miała miejsce podobna akcja. Albo miała, a nie pamiętam. W każdym razie fajny gest, pewnie jakaś część pójdzie do zwrotu.
-
- rozkręca się
News z taaaaką brodą, od półtorej miesiąca o tym było wiadomo a w międzyczasie imprezę dalej promowano z tą nazwą w składzie, przydałoby się lepiej trzymać rękę na pulsie...
http://www.blabbermouth.net/news/massac ... t-ed-webb/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.blabbermouth.net/news/massac ... t-ed-webb/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Mnie dziwi, że przez ten okres nie załatwiono markowego zmiennika dla Massacre.Busol pisze:News z taaaaką brodą, od półtorej miesiąca o tym było wiadomo a w międzyczasie imprezę dalej promowano z tą nazwą w składzie, przydałoby się lepiej trzymać rękę na pulsie...
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Żułek
bilecik w łapce :)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- uglak
Re: death, massacre, loudblast
Death To All (Kraków, Warszawa):
18:00 Drzwi
19:00 - 19:30 Loud Blast
19:50 - 20:30 Abysmal Dawn
21:00 - ... DEATH DTA
Death To All (Gdańsk):
18:30 - 19:00 Mass Insanity (small stage)
19:00 - 19:30 Loud Blast (main stage)
19:30 - 20:00 Thunderwar (small stage)
19:50 - 20:30 Abysmal Dawn (main stage)
20:30 - 21:00 Calm Hatchery (small stage)
21:00 - ... DEATH DTA (main)
19:00 - 19:30 Loud Blast
19:50 - 20:30 Abysmal Dawn
21:00 - ... DEATH DTA
Death To All (Gdańsk):
18:30 - 19:00 Mass Insanity (small stage)
19:00 - 19:30 Loud Blast (main stage)
19:30 - 20:00 Thunderwar (small stage)
19:50 - 20:30 Abysmal Dawn (main stage)
20:30 - 21:00 Calm Hatchery (small stage)
21:00 - ... DEATH DTA (main)
Guilty of being right
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Ale chujowa rozpiska w Gdańsku. Nie mogli z dwie godz wcześniej zacząc i nie jebać się z jakimiś dwiema scenami. Bez sensu!
- uglak
Przecież "identyczna jak w Krakowie tylko dodali małą scenę
Guilty of being right
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Chodzi mnie o to, że powinni na jednej scenie grać, może jestem wilekim fanem Thunderwar i Abysmal Dawn. A zgodnie z rozpiską pokrywa się. i co teraz?
- uglak
masz racje, na Twoim miejscu nie szedlbym w ogole ;-)
Guilty of being right
- uglak
- ozzy
- postuje jak opętany!
jakby co mam karnet do popchnięcia na Gdańsk, do odbioru przed wejściem
SODOM i chuj
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
byłem wczoraj w Krakowie na tym koncercie...
powiem tak - jeśli ktoś się jeszcze waha czy iść dzisiaj lub jutro na ten koncert to nie przestanie się wahać i idzie, bo naprawdę warto !!
uważam że było o wiele lepiej niż na trasie z "Human"
"Symbolic'a" całego nie zagrali, ale za to było też dużo z "Indyvidual...", był też reprezentowany "Human"...
było dwie godziny magii i świetnej zabawy...
idźcie bo warto !!!
powiem tak - jeśli ktoś się jeszcze waha czy iść dzisiaj lub jutro na ten koncert to nie przestanie się wahać i idzie, bo naprawdę warto !!
"Symbolic'a" całego nie zagrali, ale za to było też dużo z "Indyvidual...", był też reprezentowany "Human"...
idźcie bo warto !!!
-
Jak wypadł LOUDBLAST?Stoigniew pisze:byłem wczoraj w Krakowie na tym koncercie...
idźcie bo warto !!!
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- uglak
bardzo solidnie. dobor kawalkow maksymalnie koncertowy - nawet mimo tego ze grali jako pierwsi i chyba wiekszosc sali ich w ogole nie znala to dali rade. sami tez byli bardzo zadowoleni z koncertu (chociaz troche bylo w tym kurtuazji...)Pacjent pisze:Jak wypadł LOUDBLAST?
Guilty of being right
- Żułek
nie wiem bo kurwa nie wiem
albo piwo mi stepiło słuch albo supporty brzmiały lepiej od Death
w każdym razie warto było iść bo wszyscy dali czadu :)
albo piwo mi stepiło słuch albo supporty brzmiały lepiej od Death
w każdym razie warto było iść bo wszyscy dali czadu :)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.