Bandy emerytów i bandy różnej maści przypadkowych ludzi, na imprezie w stylu "wizyta ojca świętego". Nigdy nie wybiorę się na coś takiego.Heretyk pisze:nigdzie, ale taki mi się wniosek nasunął. czyli po prostu nie masz ochoty oglądać bandy ledwo żywych emerytów, rozumiem
AC/DC - 25.07.2015 STADION NARODOWY, WARSZAWA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: AC/DC - 25.07.2015 STADION NARODOWY, WARSZAWA
-
- mistrz forumowej ceremonii
biorąc pod uwagę ceny, nie mam pewności, czy będzie aż tak wiele tych przypadkowych osób
-
- weteran forumowych bitew
Akurat ACDC to taki zespół, że ściągną masę przypadkowego bydua. Może nie tyle co METALLICA, ale stawiam, że i tak sporo.
535 ma trochę racji, duch rocknrolla na takich spędach się gdzieś ulatnia. Chociaż ja bym chętnie ACePierunDeCe chętnie zobaczył, no ale nie za takie pieniądze na rany boskie. Metallikę sobie można kontemplować z trybun jedząxc chrupki, bo to i zespół do tego się nadający, ale przy tej ekipie fajnie by było poskakać i w ogóle; inaczej to się jakoś rozmija z ideą całkiem.
535 ma trochę racji, duch rocknrolla na takich spędach się gdzieś ulatnia. Chociaż ja bym chętnie ACePierunDeCe chętnie zobaczył, no ale nie za takie pieniądze na rany boskie. Metallikę sobie można kontemplować z trybun jedząxc chrupki, bo to i zespół do tego się nadający, ale przy tej ekipie fajnie by było poskakać i w ogóle; inaczej to się jakoś rozmija z ideą całkiem.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
-
- zaczyna szaleć
Mamy dopiero grudzien , dziecko by nawet uzbieralo odkładając 60 zł miesięcznie....Heretyk pisze:biorąc pod uwagę ceny, nie mam pewności, czy będzie aż tak wiele tych przypadkowych osób
-
chodzi o to, że jakiś przypadkowy koleś się pewnie mocno zastanowi nad wywaleniem takiej kasy na bilet, a nie, że nie nazbiera...
-
- zaczyna szaleć
No wiadomo zawsze o cos chodzi żeby waszlo ze macie racje :d jednak est dobrze pisałHeretyk pisze:chodzi o to, że jakiś przypadkowy koleś się pewnie mocno zastanowi nad wywaleniem takiej kasy na bilet, a nie, że nie nazbiera...
- harvestman
Będzie, będzie, Warszawa nie zawiedzie, przecież na tego typu eventach wypada być, stawiam na wszelkiej maści celebrytów, już widzę Kamela i Majdana, prosto z trybun relacjonujących to wielkie wydarzenie :)Heretyk pisze:biorąc pod uwagę ceny, nie mam pewności, czy będzie aż tak wiele tych przypadkowych osób
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
przypadkowi ludzie to sobie będą siedzieć na trybunach, ja wbijam się na płytę, żeby sobie poskakać, pośpiewać i podrzeć ryja...
ktoś wie ile tam się mieści luda na tym narodowym ???
Na Bemowie było około 60 tysięcy. LiveNation pisze że siedemdziesiąt, ale chyba troszkę zawyżyli. Myślę że frekwencja będzie podobna, stąd pytanie czy te stadionik to pomieści.
Na Bemowie było około 60 tysięcy. LiveNation pisze że siedemdziesiąt, ale chyba troszkę zawyżyli. Myślę że frekwencja będzie podobna, stąd pytanie czy te stadionik to pomieści.
- Stoigniew
nie wiem jaki jest limit miejsc na narodowym, ale jeśli nie przekraczający 40-45 tysięcy to do lipca może już nie być biletówkoper pisze:Mamy dopiero grudzien , dziecko by nawet uzbieralo odkładając 60 zł miesięcznie....Heretyk pisze:biorąc pod uwagę ceny, nie mam pewności, czy będzie aż tak wiele tych przypadkowych osób
-
Na koncercie Watersa było nieco ponad 30 000 i był duży luz. Na Sonisphere pewnie pod 50 000 dochodziło (może więcej? ludu było naprawdę w kurwę dużo) i myślę, że dałoby się wepchać jeszcze więcej bydła, na dolne trybuny zwłaszcza, więc stawiam, że do sześćdziesięciu tysięcy powinno dać się dobić.Stoigniew pisze:przypadkowi ludzie to sobie będą siedzieć na trybunach, ja wbijam się na płytę, żeby sobie poskakać, pośpiewać i podrzeć ryja...
Nie wydaje mi się natomiast, żeby przy tej cenie, zespole i obiekcie zdołali ściągnąć więcej ludzi niż na Metallikę i Alice In Chains, chyba że dowalą coś naprawdę MOCNEGO na support. Realistyczną frekwencję szacuję na 45 tysięcy i to powinno się bez trudu zmieścić.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
-
- zaczyna szaleć
Na DM 51 tysięcy,na trybunach było jeszcze trochę wolnych miejsc.
- uglak
Pojemność:
58 500 (mecze)
72 900 (koncerty)
+
800 (VIP)
4600 (Biznes)
900 (Prasa)
Guilty of being right
- SODOMOUSE
wziąćNasum pisze:Ewentualnie można jeszcze liczyć na łut szczęścia i wziąść udział w jakimś radiowo internetowym konkursie i wygrać bilet ;-)
.
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
- Stoigniew
na takie zespoły to supporty są zbędne... no chyba żeby rozgrzać akustyków i ekipę techniczna... 100 procent gawiedzi przychodzi na gwiazdę, w tym przypadku AC/DCkenediusze pisze:Nie wydaje mi się natomiast, żeby przy tej cenie, zespole i obiekcie zdołali ściągnąć więcej ludzi niż na Metallikę i Alice In Chains, chyba że dowalą coś naprawdę MOCNEGO na support. Realistyczną frekwencję szacuję na 45 tysięcy i to powinno się bez trudu zmieścić.Stoigniew pisze:przypadkowi ludzie to sobie będą siedzieć na trybunach, ja wbijam się na płytę, żeby sobie poskakać, pośpiewać i podrzeć ryja...
Na Bemowie supportem był Dżem... ale jakby go nie było to i tak by nikt nie zauważył.
i dzięki za info o możliwej ilości miejsc. Biletów raczej nie braknie.
- uglak
wrecz przeciwnie. supporty sa po to zeby sprzedac wiecej jedzen i pic, wiec sa bardzo potrzebne
Guilty of being right
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
równie dobrze mogliby puścić support z płyty a na scenie postawic manekiny, watpie aby ktoś zauważył :Puglak pisze:wrecz przeciwnie. supporty sa po to zeby sprzedac wiecej jedzen i pic, wiec sa bardzo potrzebne
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Nieźle.uglak pisze:Pojemność:
58 500 (mecze)
72 900 (koncerty)
+
800 (VIP)
4600 (Biznes)
900 (Prasa)
Czyli będzie mniej więcej tak,

jeżeli chodzi o widoczność, a słychać będzie znacznie gorzej. Zajebista impreza. Już zaczynam zazdrościć.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
akurat widoczność na narodowym jest bardzo dobra ale z dzwiekiem to rzeczywiście może być różnie chociaż na Metallice i Depeszach bardzo jakos nie narzekałem
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Edinazzu
Na tym koncercie trzeba być dla "Zasady" , a nie dla "Idealnego dźwięku" czy "Świetnej widoczności". No i trzeba być po paru głębszych :-)
"Volenti non fit iniuria" - Chcącemu nie dzieje się krzywda
To niemal tak jak "na papieżu".Edinazzu pisze:Na tym koncercie trzeba być dla "Zasady" , a nie dla "Idealnego dźwięku" czy "Świetnej widoczności". No i trzeba być po paru głębszych :-)