Bloodcult pisze:DARK SONORITY - nie podeszło mi, ale zrobię kolejne podejście do tego materiału
KAOSRITUAL - nie znam
OTOH - całkiem fajne ale bez przesady, I liga to to nie jest
Zaległości z DS/KAOSRITUAL poletzam szybko nadrobić, a OTOH live zawsze rozdaje, więc ja bardzo chętnie zobaczę :)
Ogólnie cały zestaw bardzo dobry - właściwie nic bym nie zmienił, no może jeszcze Vemod wcisnął ;) .
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
Ale skąd ta bulwersacja? Przecież kolega Bloodcult napisał prawdę. ARCHGOAT to przewaga kultu nad muzyką, nie ma co robić z nich bożka. Nieco wyżej bym ocenił AOSOTH, ale fakt, że co MGŁY czy CLANDESTINE BLAZE startu nie mają, ani tym bardziej do ANTAEUS, z którego wyrośli.
SVARTIDAUDI i SINMARA? O czym my w ogóle mówimy? Przecież to są popłuczyny popłuczyn po religijnym bm, które nie wniosły nawet 1% własnej tożsamości do tej muzyki.
Gdyby był wjazd na na dany dzień, a tego graliby Mare i Kaosritual, (tfu) to może i bym się karnął - tym bardziej, że jest sensowne połączenie pociągiem i nie trzeba wsiadać w wózek. No a tak, to chuj:/
No fakt, jest jeszcze kilka mocnych załóg. A Miko to se skład jakiś znalazł, czy znowu Mgła będzie grała?;) W każdym razie - ostatnia płyta zajebista i jeśli zrobią taki trans, to czapki z głów. Po Antaeus to pewnie nie będzie co zbierać.
spieszę wyjaśnić:
Na świecie jest 20 osób które tak naprawdę rozumieją Black Metal. 13 sierpnia 2006 to grono samobójczą śmiercią opuścił Jon Nödtveidt. Pozostałe 19 osób rozpoczęło poszukiwania godnego następcy. Wielomiesięczna pustka w tym gronie trwała aż do 09 grudnia 2006 kiedy to ja - Bloodcult - zarejestrowałem się tu na masterfulu, gdzie moje pełne mizantropii posty zostały natychmiast dostrzeżone co zaskutkowało przyjęciem mnie do w/w grona z największymi honorami.
Drone pisze:Ale skąd ta bulwersacja? Przecież kolega Bloodcult napisał prawdę. ARCHGOAT to przewaga kultu nad muzyką, nie ma co robić z nich bożka. Nieco wyżej bym ocenił AOSOTH, ale fakt, że co MGŁY czy CLANDESTINE BLAZE startu nie mają, ani tym bardziej do ANTAEUS, z którego wyrośli.
Nie wiem jak to wygląda na żywo, ale z płyt ARCHGOAT spokojnie kasuje pozostałych wymienionych. Przynajmniej jak dla mnie.
Bloodcult pisze:prawdziwy Black Metal* >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>ziemniaki >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> III liga**
* Mgła, Clandestine Blaze, Mare
**Svartidaudi, Cult Of Fire, Aosoth, Archgoat, Sinmara
jak Ci pasuje płacić za oglądanie trzecioligowych wypełniaczy to już Twoja brocha :D
Archgoat i 3 liga? Jesteś debilem, chciałbym, żebyś dostał raka kości i przeszedł 4 bolesne chemie, a potem umarł.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Drone pisze:Ale skąd ta bulwersacja? Przecież kolega Bloodcult napisał prawdę. ARCHGOAT to przewaga kultu nad muzyką, nie ma co robić z nich bożka. Nieco wyżej bym ocenił AOSOTH, ale fakt, że co MGŁY czy CLANDESTINE BLAZE startu nie mają, ani tym bardziej do ANTAEUS, z którego wyrośli.
.
ależ nie bulwersuję się, tylko dziwię. bożka też z nich nie robię i rozumiem, że komuś akurat takie podejście do black metalu może nie pasować, no ale pisanie o jakiejś trzeciej lidze? szkoda że nie o piątej od razu. to ponad moje siły