DRRRAMA FESTIWAL 2015

zareklamuj koncert / wrazenia z koncertow...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

535

Re: DRRRAMA FESTIWAL 2015

05-10-2015, 20:43

Anthropophagus pisze:Wy jesteście tacy niedojebani czy tylko udajecie? Nikt tu nie biadoli nad darmowym piwkiem, raczej nad tym, że typ jest złodziejem, zapierdala merch a kolegom po koncertach wynosi płyty z domu. Rozumiem, że na to też przymykacie oko i sami tak robicie?
Ty jesteś niedojebany, czy tylko udajesz? Coś tu nie gra, bo typ bez żenady i obaw przychodzi na koncerty. Rozumiem, że dajesz sobie kraść kasę oraz merch i wynosić płyty z domu, bez przejścia typowi po twarzy? Przymykasz na to oko, a może nawet sam wynosisz?
Awatar użytkownika
Anthropophagus
w mackach Zła
Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym

06-10-2015, 00:51

535 pisze:Coś tu nie gra, bo typ bez żenady i obaw przychodzi na koncerty.
I to mnie właśnie miażdży ale ten pacjent ma jakiś ciężki mental disorder wiec dlatego bez cienia żenady pokazuje się na kolejnych gigach przybijać piątaki i stukać się kuflami z bdb kolegami :D
535 pisze:Rozumiem, że dajesz sobie kraść kasę oraz merch i wynosić płyty z domu, bez przejścia typowi po twarzy? Przymykasz na to oko, a może nawet sam wynosisz?
Skąd ten głupi pomysł? W życiu bym go do domu nie wpuścił. A jedyne co wynoszę to majzle i młotki, zdarza się też że jakaś betoniarka wpadnie także uważaj!
"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
535

06-10-2015, 06:49

Anthropophagus pisze:
535 pisze:Coś tu nie gra, bo typ bez żenady i obaw przychodzi na koncerty.
I to mnie właśnie miażdży ale ten pacjent ma jakiś ciężki mental disorder wiec dlatego bez cienia żenady pokazuje się na kolejnych gigach przybijać piątaki i stukać się kuflami z bdb kolegami :D
Otóż to, a ci rzekomo "wyjebani" i "oszukani" bdb koledzy, zamiast wyprosić dziada na szpicach, płaczą po kątach i nakręcają głupie filmy, gdy tamten jest już znieczulony. No nie, sprawiedliwość trzeba oddać, że frontman pewnej kapeli ze Śląska z miejsca pogonił szkodnika.
Anthropophagus pisze:
535 pisze:Rozumiem, że dajesz sobie kraść kasę oraz merch i wynosić płyty z domu, bez przejścia typowi po twarzy? Przymykasz na to oko, a może nawet sam wynosisz?
Skąd ten głupi pomysł? W życiu bym go do domu nie wpuścił. A jedyne co wynoszę to majzle i młotki, zdarza się też że jakaś betoniarka wpadnie także uważaj!
Byle włóczęgi na posesję nie wpuszczę. Betoniarki nie posiadam, także śpię spokojnie. Młotek gdzieś znajdę. Solidną siekierę "na chodzie" mam pod ręką, bo sezon kominkowy się zbliża, ale zaraz, zaraz ... to zabrzmiało jak ostrzeżenie. Może nawet groźba? Dobiegasz do ogrodzenia w trzy sekundy?
Awatar użytkownika
yossarian84
rasowy masterfulowicz

06-10-2015, 20:45

535 pisze:No nie, sprawiedliwość trzeba oddać, że frontman pewnej kapeli ze Śląska z miejsca pogonił szkodnika.
bardzo ostry chłopak. lubił straszyć brzuchem.
ODPOWIEDZ