Destruction, Enforcer 21-24.01.2017 traska

zareklamuj koncert / wrazenia z koncertow...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Karkasonne

Re: Destruction, Enforcer 21-24.01.2017 traska

23-01-2017, 11:38

No i po koncercie.

Albo ludzi było mało, albo Progresja to za duży klub na Destruction. Jeszcze na Nervosa było ze 150 osób dosłownie, na Destruction doszło drugie tyle, ale chyba nawet nie. Usłyszałem jedyny kawałek, który naprawdę lubię – "Total Destruction", fajnie. Był to chyba zresztą jedyny, którym faktycznie ruszyli ludzi do czegoś dzikszego, bo ogólnie to bardzo niemrawo było, moshpit składał się w szczytowych momentach z 4 gówniarzy, nawet jak zespół nawoływał do tego. Wsparłbym tę ideę, ale już przy pierwszym kawałku dostałem strzała znikąd od nisko lecącego wieprzka i to i owo mi się popsuło. Nie wiedziałem, że perkusistą jest Polak – w ogóle moja wiedza o Destruction jest niewielka, prawdę mówiąc, z płyt mnie nudzili – ale ta gadka była miłym zaskoczeniem.

Gonoreas nie widziałem. Nervosa produkowały się dzielnie w klimatach prostego jak młot thrashu, ale cudów nie zwojowały, chociaż widać że miały cichą sympatię publiki.
Awatar użytkownika
ozzy
postuje jak opętany!

23-01-2017, 13:57

chyba "Total Desaster" :)
ja zaraz zbieram się na Poznań, ktoś podbija?
SODOM i chuj
Awatar użytkownika
Żułek
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

23-01-2017, 15:57

Karkasonne pisze:No i po koncercie.
Albo ludzi było mało, albo Progresja to za duży klub na Destruction.
ano mało, nawet mniej niż na Voivod/Entombed, ale to cała trasa więc się ludzie rozłożyli

Nervosa całkiem sympatycznie wyszło, babeczki dały rade ;)

Destruction spoko ale brzmieli średnio, przynajmniej z tyłu gdzie wiatr hulał ;)
do tego za dużo świateł (fajne były) na zbyt małej scenie i troche mało było ich widać ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Karkasonne

23-01-2017, 16:25

ozzy pisze:chyba "Total Desaster" :)
ja zaraz zbieram się na Poznań, ktoś podbija?
Czizus, oczywiście że tak.
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

23-01-2017, 20:26

W Gdańsku też było mało ludzi, ale B90 jest jednak nieco mniejsze, niż Progresja, więc aż tak się w oczy nie rzucało. Pierwszy support zupełnie nie dla mnie, Nervosa dość sympatycznie (chociaż widać było, że naprędce zatrudniona gitarzystka z death metalowego Sisters of Suffocation zbyt obyta ze sceną nie jest), Destruction też OK. Jak na koncert kapel, których na co dzień w ogóle nie słucham, to chyba całkiem dobrze.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
ODPOWIEDZ