NAPALM DEATH / BRUJERIA / IRON REAGAN - Kraków, 4.05.17
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Re: NAPALM DEATH / BRUJERIA / IRON REAGAN - Kraków, 4.05.17
na mgle juz sie zadeklarowalem, a tu jeszcze 6.05 southern discomfort... bedzie ciezko sie na wszystko wybrac
Guilty of being right
-
- postuje jak opętany!
Ta trasa jest już z M.Harrisem? Wrócił do grania?
-
- weteran forumowych bitew
Szczegóły poniżej oraz pod poniższym linkiem: " onclick="window.open(this.href);return false;
Knock Out Productions prezentuje koncert legendarnej grupy Napalm Death. Ojcowie grindcore zaprezentują się w Polsce wraz z jedną z najbardziej barwnych i tajemniczych kapel nurtu death/grind – Brujerią. Całość koncertowego line-upu dopełniają crossover’owcy z Iron Reagan.
Będzie to jedyny koncert w naszym kraju w trakcie trwania europejskiej trasy grup. Zapraszamy 4 maja do krakowskiego klubu Kwadrat!
Zagrają:
NAPALM DEATH (Wielka Brytania) grind core, death metal, hard core
+
Brujeria (USA) death metal, grind core
Iron Reagan (USA) crossover, hardcore punk
Kiedy: 4 maja (czwartek) 2017
Gdzie: Kraków @ Kwadrat, ul. Skarżyńskiego 1
Bilety: 85 zł – przedsprzedaż, 100 zł – w dniu koncertu
Organizator: Knock Out Productions
Bilety na koncert dostępne na http://www.knockoutprod.net/sklep" onclick="window.open(this.href);return false; (druki kolekcjonerskie)
Zaprasza
Knock Out Productions
http://www.knockoutprod.net/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/productions.knock.out" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.instagram.com/knockoutprod" onclick="window.open(this.href);return false;
Knock Out Productions prezentuje koncert legendarnej grupy Napalm Death. Ojcowie grindcore zaprezentują się w Polsce wraz z jedną z najbardziej barwnych i tajemniczych kapel nurtu death/grind – Brujerią. Całość koncertowego line-upu dopełniają crossover’owcy z Iron Reagan.
Będzie to jedyny koncert w naszym kraju w trakcie trwania europejskiej trasy grup. Zapraszamy 4 maja do krakowskiego klubu Kwadrat!
Zagrają:
NAPALM DEATH (Wielka Brytania) grind core, death metal, hard core
+
Brujeria (USA) death metal, grind core
Iron Reagan (USA) crossover, hardcore punk
Kiedy: 4 maja (czwartek) 2017
Gdzie: Kraków @ Kwadrat, ul. Skarżyńskiego 1
Bilety: 85 zł – przedsprzedaż, 100 zł – w dniu koncertu
Organizator: Knock Out Productions
Bilety na koncert dostępne na http://www.knockoutprod.net/sklep" onclick="window.open(this.href);return false; (druki kolekcjonerskie)
Zaprasza
Knock Out Productions
http://www.knockoutprod.net/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/productions.knock.out" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.instagram.com/knockoutprod" onclick="window.open(this.href);return false;
- nagrobek
- zahartowany metalizator
nie ma chuja na mariole :)
- Prodi
- postuje jak opętany!
Ten z LochNess w 2009 r. (Antigama, Pigsty przed) ? Czy później jakoś? Ten z LN do dziś pamiętam, dobra załoga się wtedy stawiła - rozpierdol na 3/4 klubu.Karkasonne pisze:Napalm jest chyba co kilka lat w Krakowie. Raz zobaczyć dla nie-fana to wystarczy, chociaż młyn był chyba najstraszliwszy, jaki w życiu widziałem.
Teraz może się wybiorę, zobaczę jak mi żona długi łykend majowy zorganizuje hehe
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Dobrze widzę?! POWER TRIP?!!!
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Dobra zmiana.
Iron Reagan uwielbiam, ale Power Trip ominęło ostatnio Polskę czym byłem bardzo zawiedziony. Poza tym IR rok temu widziałem. Oby udało się dotrzeć, a będzie miazga i pożoga.
Iron Reagan uwielbiam, ale Power Trip ominęło ostatnio Polskę czym byłem bardzo zawiedziony. Poza tym IR rok temu widziałem. Oby udało się dotrzeć, a będzie miazga i pożoga.
Kwadrat , grudzień 2010 (nie wierzę że to już ponad 6 lat)Prodi pisze:Ten z LochNess w 2009 r. (Antigama, Pigsty przed) ? Czy później jakoś? Ten z LN do dziś pamiętam, dobra załoga się wtedy stawiła - rozpierdol na 3/4 klubu.Karkasonne pisze:Napalm jest chyba co kilka lat w Krakowie. Raz zobaczyć dla nie-fana to wystarczy, chociaż młyn był chyba najstraszliwszy, jaki w życiu widziałem.
Teraz może się wybiorę, zobaczę jak mi żona długi łykend majowy zorganizuje hehe
- Sybir
O KURWA :OPacjent pisze:
Dobrze widzę?! POWER TRIP?!!!
Jutro składam wymówienie, o ile nie dostanę urlopu.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
O ja pierdole. Obecność obowiązkowa. Czas wykupić jakieś solidne ubezpieczenie na życie. Jak już wyjdziesz z klubu z połamanym kręgosłupem to zawsze możesz trafić na ludzi,, maczety,,
- Prodi
- postuje jak opętany!
Też wtedy byłem, ale jakoś bardziej mi utkwiły hulanki z LochNessu - z pewnej perspektywy wyglądało to jak Bitwa Pięciu Armii :) Zajebiście mi się wtedy podobało.Karkasonne pisze:Kwadrat , grudzień 2010 (nie wierzę że to już ponad 6 lat)Prodi pisze:Ten z LochNess w 2009 r. (Antigama, Pigsty przed) ? Czy później jakoś? Ten z LN do dziś pamiętam, dobra załoga się wtedy stawiła - rozpierdol na 3/4 klubu.Karkasonne pisze:Napalm jest chyba co kilka lat w Krakowie. Raz zobaczyć dla nie-fana to wystarczy, chociaż młyn był chyba najstraszliwszy, jaki w życiu widziałem.
Bez przesady. Jak nie będziesz śpiewał na całe gardło kumatych piosenek oddających Twoje przywiązanie do choćby Legii Warszawa, Lechii Gdańsk czy tam innej GieKSy K. to myślę, że żadni "machetes" się Tobą nie zainteresują. Czego Ci oczywiście z całego serca życzę:)tomaszm pisze:O ja pierdole. Obecność obowiązkowa. Czas wykupić jakieś solidne ubezpieczenie na życie. Jak już wyjdziesz z klubu z połamanym kręgosłupem to zawsze możesz trafić na ludzi,, maczety,,
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
jeszcze Mentor na rozgrzewkę dodali
In a world of compromise...some don't
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
No. Łeb urywa.
-
Wszyscy umrzemy
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
-

No to mamy lepszy skład niż na tegorocznej Metalmanii.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
Ten skład jest jak pierwotna wersja bomby TSAR - 200 MT czystego rozpierdolu. Dojebali po całości! :D
"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Pacjent pisze:
O kurwa powaznie? Jakby Napalm gral na Metalmanii to tez bys plakal, ze kurwa byli kiedys jak bylem maly ale mama nie puscila. Macie bol dupy niestety do wszystkiego. Metalmania chujowa, bo co? Gra Sinister, Coroner, a nie gra... No kurwa nie wiem sam co.
-
- w mackach Zła
Teraz to juz sie zrobil niesamowity zestaw! Trzeba powaznie rozwazyc Brno.
-
Nie chcę urazić Twoich uczuć religijnych, ale ja lepszego 4-zespołowego zestawu koncertowego na Metalmanii nie widzę, a te zacne nazwy, które widnieją na plakacie są rozmyte w masie zwykłego podwórkowego szamba, czego na krakowskim koncercie nie dostrzegam.gelO pisze:Pacjent pisze:
O kurwa powaznie? Jakby Napalm gral na Metalmanii to tez bys plakal, ze kurwa byli kiedys jak bylem maly ale mama nie puscila. Macie bol dupy niestety do wszystkiego. Metalmania chujowa, bo co? Gra Sinister, Coroner, a nie gra... No kurwa nie wiem sam co.
PS. Odzywa się ból dupy metalowca, który przewalił pieniądze na "festiwal" organizowany przez ludzi, nie mających pojęcia o tym jak się robi takie imprezy w Europie?
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
W ogóle to ogromny szacunek dla Pieczarki, że prze-chuj grubo ponad 3 tygodnie będzie co wieczór 3 razy nakurwiać ;) A organizatorzy trasy niech dalej idą tym kluczem i niech dodadzą jeszcze Brutal Truth na serię ekskluzywnych okolicznościowych pośmiertnych gigów :D
"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak