BLOOD INCANTATION, SPECTRAL VOICE, 24.X Kraków 25.X Warszawa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- nagrobek
- zahartowany metalizator
Re: BLOOD INCANTATION, SPECTRAL VOICE, 24.X Kraków 25.X Wars
to może zostań w domu razem z dowodem i przestań kurwa mendzić.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Chętnie bym zobaczył Blood Incantation jeszcze raz.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
ale te bilety to jakaś lipa
myslałem ze normalnie przesla pocztą a mi przysłali maila z jakimś gównem do wydruku co to nawet nie przypomina biletu i link aby se aplikacje zainstalowac i on tam też będzie
nie o take polske walczyłem :/
myslałem ze normalnie przesla pocztą a mi przysłali maila z jakimś gównem do wydruku co to nawet nie przypomina biletu i link aby se aplikacje zainstalowac i on tam też będzie
nie o take polske walczyłem :/
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Drone
Człowieku, weź się opanuj. Dostajesz 3 zajebiste kapele za 35 zeta, zamawiasz przez internet, nie musisz nigdzie jeździć, a jeszcze narzekasz. Czego się spodziewałeś? Że ktoś wydrukuje bilety na papierze czerpanym i przyniesie na atłasowej poduszce pod drzwi jaśnie pana? ;)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Harlequin
Myślałem, że ja jestem maruda, ale przeczytałem sobie temat i Żułek rozpierdala obiekty. Baby mu trzeba jak nic :D
- Oki
- weteran forumowych bitew
a Knock Out Productions tak nie działa? smuteczek ;-(Drone pisze:Człowieku, weź się opanuj. Dostajesz 3 zajebiste kapele za 35 zeta, zamawiasz przez internet, nie musisz nigdzie jeździć, a jeszcze narzekasz. Czego się spodziewałeś? Że ktoś wydrukuje bilety na papierze czerpanym i przyniesie na atłasowej poduszce pod drzwi jaśnie pana? ;)
- Żułek
no bo miał byc bilet a nie jakaś gówniana aplikacja do telefonu :P
Spectral Voice album wyciekł ;)
Spectral Voice album wyciekł ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- nagrobek
w wiadomości są dane, data koncertu i kod biletu. nie ma konieczności instalowania żadnej aplikacji, można sobie wydrukować pdf. wielki problem nie do przeskoczenia dla sfrustrowanych malkontentów i średnio rozgarniętej młodzieży. na bank na bramce będą sprawdzać dowody osobiste, paszporty i odciski palców.
Nie zesraj się pan czasem z tych nerwów.
Uważam, że jeżeli płatność dokonana jest kartą lub przelewem, to jest tam wystarczająco dużo danych, Natomiast kto ostatecznie wchodzi na dany bilet, to chuj komu do tego. Oczywiście są osobnicy, którzy lubią być na każdym kroku ruchani we wszystkie otwory. Cóż. Kwestia preferencji. Nie wnikam.
Uważam, że jeżeli płatność dokonana jest kartą lub przelewem, to jest tam wystarczająco dużo danych, Natomiast kto ostatecznie wchodzi na dany bilet, to chuj komu do tego. Oczywiście są osobnicy, którzy lubią być na każdym kroku ruchani we wszystkie otwory. Cóż. Kwestia preferencji. Nie wnikam.
- nagrobek
jakich nerwów? nie ja zacząłem rzucać kurwami w temacie. to po pierwsze. jestem w bdb nastroju a i u ciebie zapewne jak zwykle wszystko doskonale. to co, kręcimy dalej biletową aferę?
-
- zaczyna szaleć
Uprzejmie donoszę ze nowy krążek Spectra Voice wybornie poniewiera.
Tutaj stream całości, bon appetit https://www.decibelmagazine.com/2017/10 ... s-unbeing/

Kult Mogił jak zapewne większość już wie, wydał właśnie Portentaque
A prezentuje się to tak http://www.nocleansinging.com/2017/09/2 ... rtentaque/

Tutaj stream całości, bon appetit https://www.decibelmagazine.com/2017/10 ... s-unbeing/

Kult Mogił jak zapewne większość już wie, wydał właśnie Portentaque
A prezentuje się to tak http://www.nocleansinging.com/2017/09/2 ... rtentaque/

-
- zaczyna szaleć
Drzwi klubu będą otwarte od 19:00.
-Kult Mogił wchodzi na scenę o 19:30
-Spectral Voice - 20:45
-Blood Incantation - 21:45
Wliczając niespodzianki jakie czasem towarzyszą live act-om zakładamy, że godzina 23:00 to bezwzględny koniec muzy ze sceny ...
-Kult Mogił wchodzi na scenę o 19:30
-Spectral Voice - 20:45
-Blood Incantation - 21:45
Wliczając niespodzianki jakie czasem towarzyszą live act-om zakładamy, że godzina 23:00 to bezwzględny koniec muzy ze sceny ...
- uglak
do kiedy trwa przedsprzedaz?
Guilty of being right
- Żułek
fajnie :P 23:04 ostatni tramwaj :PTomaszek pisze: Wliczając niespodzianki jakie czasem towarzyszą live act-om zakładamy, że godzina 23:00 to bezwzględny koniec muzy ze sceny ...
- zawlekacz
- w mackach Zła
będę! nie mogę się doczekać!
nie ma to tamto
-
- zaczyna szaleć
do godz. 24 dnia poprzedzającego giguglak pisze:do kiedy trwa przedsprzedaz?
-
- zaczyna szaleć
Jutro Kraków
Środa to Warszawa
Ostatnie moje nieskromne podbicie wątku dla tych, którzy żyją ciągle np. wrażeniami z minionego weekendu, do zobaczenia.
Środa to Warszawa
Ostatnie moje nieskromne podbicie wątku dla tych, którzy żyją ciągle np. wrażeniami z minionego weekendu, do zobaczenia.
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
Wpierdol piękny był. Jutro coś napiszę szerzej bo teraz ni chuja. Powiem tylko, że żydowska intryga na backstage'u na koniec zniszczyła, Blood Incantation wpierdalający po koncercie koszerne mięso z marchewką - Bloodcult powinieneś być zadowolony :D
"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
- uglak
w ogole biegali z tymi talerzami jakby nie mogli uwierzyc, ze to juz wszystko i szukali swojego kawalka padliny.
co do samego koncertu to Kult Mogil zawiodl - z plyt to znacznie lepiej brzmi, ale moze sie wyrobia, bo w koncu to dopiero pierwszy koncert. pozostale "dwie" ekipy pozamiataly z delikatnym wskazaniem na Spectral Voice za doskonaly oldschool doomowy feeling, bo to nie jest cos co mozna w dziesiejszych czasach czesto spotkac.
duzy minus tez za knajpe, ktorej chyba jedynym plusem bylo tanie piwo - mam nadzieje, ze nie bedzie tam zadnych ciekawych koncertow w najblizszym czasie (to powinno wystarczyc, bo biorac pod uwage jak sie w tamtym rejonie rozpychaja dewloperzy niedlugo i tak pewnie znajdzie sie tam jakis blok;-) )
co do samego koncertu to Kult Mogil zawiodl - z plyt to znacznie lepiej brzmi, ale moze sie wyrobia, bo w koncu to dopiero pierwszy koncert. pozostale "dwie" ekipy pozamiataly z delikatnym wskazaniem na Spectral Voice za doskonaly oldschool doomowy feeling, bo to nie jest cos co mozna w dziesiejszych czasach czesto spotkac.
duzy minus tez za knajpe, ktorej chyba jedynym plusem bylo tanie piwo - mam nadzieje, ze nie bedzie tam zadnych ciekawych koncertow w najblizszym czasie (to powinno wystarczyc, bo biorac pod uwage jak sie w tamtym rejonie rozpychaja dewloperzy niedlugo i tak pewnie znajdzie sie tam jakis blok;-) )
Guilty of being right
Pierdolisz. Poczynając od chujowego miejsca wszystko było chujowe. Piwo, kapele, pogoda, kible, a na końcu ludzie. Całość uratowali brytyjscy mordercy z My Dying Bride oraz Paradise Lost. Spectral Voice momentami tak pięknie rzeźbili jedynkę, że aż mi się firany skleiły.Anthropophagus pisze:Wpierdol piękny był. Jutro coś napiszę szerzej bo teraz ni chuja.