Black Silesia Festival III

zareklamuj koncert / wrazenia z koncertow...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
Medard
mistrz forumowej ceremonii

Re: Black Silesia Festival III

03-12-2017, 14:36

[quote="pr0metheus"]Blasphemy i Emperor. W 2018. W Polsce. Kto by takie akcje przewidział 15 lat temu.[/quote]

Emperor przeca co roku objeżdża Europę z pierwszą albo drugą płytą.
Raczej dziwne, że jeszcze do PL nie dotarli.
Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

03-12-2017, 14:48

Ehhh, przecież napisałem 15 lat temu, a nie rok...
niech to miejsce niebawem zniknie
Awatar użytkownika
Bień
postuje jak opętany!

04-12-2017, 06:46

Medard pisze:Kilka lat do tyłu mieli w tej lokalizacji fest z Primordial i nie dali rady, w następnym roku się zwineli.

Blasphemy cóż, pewnie nośna nazwa, nawet ze 250 ludkow może zjechać. Ale.... toż to jakiś letni fest ma być. Nie wiem ile luda mieści ten drewniany gród. Ale muszą coś dorzucić jeszcze do składu pokroju Emperor, bo nie zarobią na przejazdy dla tych gwiazd.
Watpie..organizator twardo trzyma sie swojej wizji(cytat z profilu black silesia):
,,Extreme metal only. Oldschool metal only. Cult underground acts only. No compromise.,,
Awatar użytkownika
Mol
zahartowany metalizator

04-12-2017, 07:09

Bień pisze: ,,Extreme metal only. Oldschool metal only. Cult underground acts only. No compromise.,,
ooo, widze kolejny festiwal dla prawdziwkow :D
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Bień
postuje jak opętany!

11-12-2017, 20:12

NIFELHEIM drugim headlinerem Black Silesia III – Open Air Festival!

Black Silesia Open Air: Blasphemy, Nifelheim
Obrazek

Po wielu latach spekulacji, domysłów i niedowierzania, że kiedykolwiek do tego dojdzie – najbardziej bezkompromisowi bliźniacy Heavy Metalu w końcu zawitają do Polski.
Hellbutcher i Tyrant po ponad roku negocjacji zgodzili się przyjąć zaproszenie Black Silesia Productions na jedyny i ekskluzywny koncert w ramach Black Silesia Open Air.
Skoordynowanie występu Nifelheim w Polsce z „Legacy of the Beast Tour” nie było rzeczą prostą, a jak wiadomo – bracia Gustafsson mają głęboko „wyjebane” na wszystko co koliduje z jakimkolwiek przejawem działalności Iron Maiden; ale ostatecznie dopięliśmy swego.
Bestialski black/thrash z melodiami żywcem wyjętymi z NWOBHM oraz niedostępność ich koncertów sprawiają, że ich przyjazd Nifelheim do Polski staje się wydarzeniem unikatowym.

Bogowie Wojny uwieńczą pierwszy dzień festiwalu, Słudzy Ciemności – drugi.

Przypominamy, że sam festiwal przybiera swą docelową formę – dwudniowego festiwalu Open Air. Wybór po ponad roku rozmów i poszukiwań odpowiedniego miejsca padł na Gród w Byczynie – mamy nadzieję, że nasza współpraca z Grodem stanie się współpracą wieloletnią.

Na terenie festiwalu dostępne będzie DARMOWE pole namiotowe – zachęcamy do skorzystania, ponieważ najbliższe noclegi oddalone są wiele kilometrów od terenu festiwalu.

Do Byczyny dostać się można pociągiem – najbliższa stacja PKP (Biskupice koło Kluczborka) znajduje się niecałe 5 km od terenu festiwalu - droga piesza (dla wytrwałych) będzie oznaczona.

Miejsce nie jest niestety łatwo osiągalne przy pomocy innego transportu niż samochód, mamy natomiast nadzieję, że jego urok i bliskość przyrody zrekompensują te niedogodności.

Więcej informacji, włącznie z cenami biletów ich ich dostępnością – wkrótce.
Ostatnio zmieniony 11-12-2017, 20:26 przez Bień, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Rattlehead
zahartowany metalizator

11-12-2017, 20:25

Wręcz niemożliwe żeby mnie tam nie było.
support music, not rumors
Awatar użytkownika
Sybir

11-12-2017, 20:54

Zaczynam być pod wrażeniem. Mają rozmach...
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Heretyk

12-12-2017, 16:25

no proszę. akurat Nifelheim bym chętnie zobaczył. ciekawe co tam jeszcze fajnego dojdzie
Awatar użytkownika
Self
rasowy masterfulowicz

21-12-2017, 00:18

SATAN ostatnim headlinerem Black Silesia III - Open Air Festival!

(english below)

Po prawie 40 latach istnienia, legenda NWOBHM i autorzy jednej z absolutnych podwalin gatunku – kultowego „Court In The Act” z 1983 roku, w końcu zawitają do Polski.
Brytyjski Satan (Band) przyleci do nas na jedyny i ekskluzywny koncert w ramach Black Silesia Open Air: Blasphemy, Nifelheim!

Bluźnierstwo i Szatan (piękne zestawienie, czyż nie?) zwieńczą pierwszy dzień festiwalu, Słudzy Ciemności – drugi.

Jesteśmy niezmiernie dumni z faktu, że te trzy zespoły będące na samym szczycie najbardziej pożądanych, a nigdy nie zorganizowanych koncertów w Polsce, zgodziły się zagrać na trzeciej edycji Black Silesia Festival.

Bilety pojawią się w sprzedaży jeszcze w tym roku, szczegóły wkrótce!
Jest grubo!
Awatar użytkownika
Sybir

21-12-2017, 00:31

Jest grubo tak, że zaczynam się zastanawiać nad zakupem namiotu. Ciekaw jestem, kto tam jeszcze dojdzie na supporty - ale gwiazdy dobrano mocno rozrywkowe.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
aniola
weteran forumowych bitew

21-12-2017, 01:33

Sybir pisze:Jest grubo tak, że zaczynam się zastanawiać nad zakupem namiotu. Ciekaw jestem, kto tam jeszcze dojdzie na supporty - ale gwiazdy dobrano mocno rozrywkowe.
Waść się nie zastanawiaj ino przybywaj:)))))))))
Awatar użytkownika
Harlequin

21-12-2017, 08:37

Satan jest tą nazwą, która może mnie sprowadzić do tego zakątka czeluści.
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

21-12-2017, 08:52

Solidna trzecia liga nam się zameldowała na festiwalu. Może i bym się przejechał, ale będę w tym terminie akurat robił frytki więc nic z tego.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
Drone

21-12-2017, 11:57

Self pisze:
SATAN ostatnim headlinerem Black Silesia III - Open Air Festival!

(english below)

Po prawie 40 latach istnienia, legenda NWOBHM i autorzy jednej z absolutnych podwalin gatunku – kultowego „Court In The Act” z 1983 roku, w końcu zawitają do Polski.
Brytyjski Satan (Band) przyleci do nas na jedyny i ekskluzywny koncert w ramach Black Silesia Open Air: Blasphemy, Nifelheim!

Bluźnierstwo i Szatan (piękne zestawienie, czyż nie?) zwieńczą pierwszy dzień festiwalu, Słudzy Ciemności – drugi.

Jesteśmy niezmiernie dumni z faktu, że te trzy zespoły będące na samym szczycie najbardziej pożądanych, a nigdy nie zorganizowanych koncertów w Polsce, zgodziły się zagrać na trzeciej edycji Black Silesia Festival.

Bilety pojawią się w sprzedaży jeszcze w tym roku, szczegóły wkrótce!
Jest grubo!
Mój Boże, doczekałem się. SKYCLAD na Metalmanii, SATAN tutaj. No nie ma wyjścia, o ile będę w tym czasie w Ojczyźnie.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Awatar użytkownika
Self
rasowy masterfulowicz

21-12-2017, 13:05

Plastek pisze:Solidna trzecia liga nam się zameldowała na festiwalu. Może i bym się przejechał, ale będę w tym terminie akurat robił frytki więc nic z tego.
No wiadomo - nie ma religijnego black metalu, nie ma zabawy.
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

21-12-2017, 13:42

Self pisze:
Plastek pisze:Solidna trzecia liga nam się zameldowała na festiwalu. Może i bym się przejechał, ale będę w tym terminie akurat robił frytki więc nic z tego.
No wiadomo - nie ma religijnego black metalu, nie ma zabawy.
No wiadomo - od lat wszak jestem znany jako wielki zwolennik religijnego black metalu i to właśnie jego brak w tej edycji festiwalu bardzo mnie uwiera.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Heretyk

21-12-2017, 15:08

Satan to znakomita wiadomość. tzn i tak nie pojadę, bo jestem zbyt leniwy, ale robi się całkiem oryginalny i dobry skład
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

21-12-2017, 15:33

Plastek, wpadnij. bedzie fajne zoo.zaprosze cie do mojego Wigwamu Rozkoszy. a jak nie to 535 przekima cię na pace.
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

21-12-2017, 17:18

nagrobek pisze:Plastek, wpadnij. bedzie fajne zoo.zaprosze cie do mojego Wigwamu Rozkoszy. a jak nie to 535 przekima cię na pace.
Nawet gdybym wpadł to sądzisz, że poinformowałbym o tym fakcie? Mnie nie interesuje poznawanie poza forum ludzi stąd.
Wolę kakaową dziurę!!
Heretyk

21-12-2017, 17:25

no właśnie. najpierw chciałeś wpaść na rozmowy o literaturze, bimber i salceson, a teraz cisza w temacie....
ODPOWIEDZ