DYING FETUS - Warszawa 06.08.18r.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Self
- rasowy masterfulowicz
Re: DYING FETUS - Warszawa 06.08.18r.
DF rozjebali w drobny mak, i nie było już nikogo. Szczególną uwagę chciałbym zwrócić na 2 kawałki z Descend, których się nie spodziewałem, wypadły bdb. TH w swojej kategorii też wypadli zajebiście. Goatwhore bardzo spoko. Czyli jednak dobrze ze się pojawiłem.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
ja też się ciesze :)
ale TH to nie do końca moja bajka, niby można było tupnąć nóżką, gimby tańcowały na całego ale miałem wrażenie że zagrali 2 kawałki zmieniając tylko słowa co kilka minut :P
Goatwhore super, zabrzmieli jeszcze lepiej niż przed Sepą, no i nie zmarzłem :P
DF w sumie znam tylko nowy album ale widze że musze nadrobić braki bo podobało mi się bardzo :)
oczywiście jak zwykle było małe opóźnienie przez które nie pojechałem ostatnim tramwajem :(
jakby tego mało pojebały mi się nocne w centrum :P na szczeście trasy miały podobne i mój zły nocny przegonił dobry nocny więc spokojnie zdążyłem się przesiąść :P a wszystko przez jebane podziemia w których kręciłem się w kółko kilka minut bo zapomniałem gdzie jest właściwe wyjście :P
to był dobry dzień :P
ale TH to nie do końca moja bajka, niby można było tupnąć nóżką, gimby tańcowały na całego ale miałem wrażenie że zagrali 2 kawałki zmieniając tylko słowa co kilka minut :P
Goatwhore super, zabrzmieli jeszcze lepiej niż przed Sepą, no i nie zmarzłem :P
DF w sumie znam tylko nowy album ale widze że musze nadrobić braki bo podobało mi się bardzo :)
oczywiście jak zwykle było małe opóźnienie przez które nie pojechałem ostatnim tramwajem :(
jakby tego mało pojebały mi się nocne w centrum :P na szczeście trasy miały podobne i mój zły nocny przegonił dobry nocny więc spokojnie zdążyłem się przesiąść :P a wszystko przez jebane podziemia w których kręciłem się w kółko kilka minut bo zapomniałem gdzie jest właściwe wyjście :P
to był dobry dzień :P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
- mistrz forumowej ceremonii
Sporo dobrego guwna nagrali. Z naciskiem na płyty z 1998 i 2000 roku.Żułek pisze:jDF w sumie znam tylko nowy album
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Bardzo czekałem na koncert GoatWhore i naprawdę warto było. Niejednoznaczny gatunkowo, świetny metal na motorheadowym nawozie. Doskonały frontman, a poza sceną przesympatyczny gość, szkoda, że mi fota nie wyszła, gówniany smartfon...
Lubię dwie ostatnie płyty Toxic Holocaust i chyba na nich poprzestanę. Koncert był monotonny, zagadałem do bdb Kolegi i mówię, że usłyszałem kilkanaście identycznych numerów, na co Kolega stwierdził "ale bardzo dobrze zagranych". I tak można streścić ten występ. Młodym kucom się podobało.
Dying Fetus widziałem drugi raz, wcześniej w roli supportu Hatebreed. I wtedy, mimo tego, że bardzo jarała mnie perspektywa tego gigu, to trochę mnie on zawiódł, ot poprawny był i tyle. Wczoraj była zgoła inaczej. Wpierdol okrutny, brutalność, piękne wokale. Dużo starych numerów, osobiście bardzo czekałem na "Praise the Lord" i się doczekałem, "Kill Your Mother..." też było, na sam koniec. Bisów nie zagrali, ale jak dla mnie, takiej potrzeby nie było.
Lubię dwie ostatnie płyty Toxic Holocaust i chyba na nich poprzestanę. Koncert był monotonny, zagadałem do bdb Kolegi i mówię, że usłyszałem kilkanaście identycznych numerów, na co Kolega stwierdził "ale bardzo dobrze zagranych". I tak można streścić ten występ. Młodym kucom się podobało.
Dying Fetus widziałem drugi raz, wcześniej w roli supportu Hatebreed. I wtedy, mimo tego, że bardzo jarała mnie perspektywa tego gigu, to trochę mnie on zawiódł, ot poprawny był i tyle. Wczoraj była zgoła inaczej. Wpierdol okrutny, brutalność, piękne wokale. Dużo starych numerów, osobiście bardzo czekałem na "Praise the Lord" i się doczekałem, "Kill Your Mother..." też było, na sam koniec. Bisów nie zagrali, ale jak dla mnie, takiej potrzeby nie było.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
To prawda, ładnie tańczyłeś.Żułek pisze: ale TH to nie do końca moja bajka, niby można było tupnąć nóżką, gimby tańcowały na całego
- Żułek
nie tańczyłem, nie załapałem się ne ten smieszny okres edukacji :Pramonoth pisze:To prawda, ładnie tańczyłeś.Żułek pisze: ale TH to nie do końca moja bajka, niby można było tupnąć nóżką, gimby tańcowały na całego
jestem za stary :P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Tanczyles. Pamiętasz te noc?? :*Żułek pisze:nie tańczyłem, nie załapałem się ne ten smieszny okres edukacji :Pramonoth pisze:To prawda, ładnie tańczyłeś.Żułek pisze: ale TH to nie do końca moja bajka, niby można było tupnąć nóżką, gimby tańcowały na całego
jestem za stary :P
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Żułek
chyba ty :P
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]