Watain, Rotting Christ, Profanatica 4.11.2018 Wawa Progresja
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Lukass
- zahartowany metalizator
Re: Watain, Rotting Christ, Profanatica 4.11.2018 Wawa Progr
^Kto pamięta koncerty z lat 90. (albo i wcześniejsze), czyli pewnie znaczna część forume, ten się specjalnie nie zdziwi. Przecież wtedy takie akcje zdarzały się non-stop. Bywałem na gigach, które od pewnego momentu wyglądały jak działania wojenne. O dziwo sam nigdy zbyt wiele nie ucierpiałem, szczytem było skrojenie z kasy, a i to nie na dużą skalę (a stawiać się nie było po co). Obecnie to znacznie rzadsze, a że ekipa narobiła też trzody na stacji benzynowej, to może ich dupną.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- smooker
- w mackach Zła
No tak, ale mamy 2018 rok. Lata 90 są już co raz bardziej mglistym wspomnieniem, a te typy wg opisu, to raczej na festyn osiedlowy chodzili, a nie rozbijali się po koncertach metalowych 19+ lat temu ;).
- Lukass
- zahartowany metalizator
To prawda, nie żebym chwalił czy wspominał z rozrzewnieniem dawne czasy - były pod tym względem absolutnie chujowe. Stwierdzam jedynie fakt. A panom (i paniom) życzę identyfikacji i ujęcia przez policję oraz wyroku bez zawiasów. Nie kręcą mnie takie klimaty, jak idę na koncert, to chcę się napić, dobrze bawić i wrócić do domu w jednym kawałku. Lub nie, ale tylko z powodu mojego upojenia alkoholowego, które może sprawić niespodziankę.smooker pisze:No tak, ale mamy 2018 rok. Lata 90 są już co raz bardziej mglistym wspomnieniem, a te typy wg opisu, to raczej na festyn osiedlowy chodzili, a nie rozbijali się po koncertach metalowych 19+ lat temu ;).
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- smooker
- w mackach Zła
I tu się zgadzamy.
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Był typ na koncercie, zapierdalał bez koszulki, ostro pod sceną fikał, taki na oko 170 trochę przybyczony, ale ochrona go wyprowadziła chociaż nie bardzo się dawał. Wnioskuje, że to nie on - ochrona raczej wie kogo za bety wyciągała.
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
np. ostatni "stary" Jarocin :DLukass pisze:^Kto pamięta koncerty z lat 90. (albo i wcześniejsze), czyli pewnie znaczna część forume, ten się specjalnie nie zdziwi. Przecież wtedy takie akcje zdarzały się non-stop. Bywałem na gigach, które od pewnego momentu wyglądały jak działania wojenne. O dziwo sam nigdy zbyt wiele nie ucierpiałem, szczytem było skrojenie z kasy, a i to nie na dużą skalę (a stawiać się nie było po co). Obecnie to znacznie rzadsze, a że ekipa narobiła też trzody na stacji benzynowej, to może ich dupną.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- SODOMOUSE
- mistrz forumowej ceremonii
pamiętam Jarocin, na którym było strzelanie z broni:) , nie pamiętam kto do kogo i w co ,ale ostro było...trup pisze:np. ostatni "stary" Jarocin :D
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4