jakis przebieraniec z keyboardemsmooker pisze:Co to jest GOST?

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
jakis przebieraniec z keyboardemsmooker pisze:Co to jest GOST?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Na Audioriver by pasował :Duglak pisze:jakis przebieraniec z keyboardemsmooker pisze:Co to jest GOST?
Problemik ze wzrokiem? Przecież na plakacie są. Ja już klepnąłem kwatery i bilety, nie mogę przegapić takiej okazji. Wam też radzę. Autopsy rozjebią tę budę.maciek z klanu pisze:ogloszą wkoncu te autopsy czy sie dalej beda droczyc?
a skąd ci to przyszło do głowy w ogóle? bo dość wątpliwa sprawamaciek z klanu pisze:ogloszą wkoncu te autopsy czy sie dalej beda droczyc?
bo ile moga napierdalac te same zespoly :) musza kiedyś królów zaprosić, nie ma innej opcjiHeretyk pisze:a skąd ci to przyszło do głowy w ogóle? bo dość wątpliwa sprawamaciek z klanu pisze:ogloszą wkoncu te autopsy czy sie dalej beda droczyc?
Niby dlaczego? Czesi z palcem w d... mogą zachęcić zespół, odpowiednio dużym worem talarów.Heretyk pisze:a skąd ci to przyszło do głowy w ogóle? bo dość wątpliwa sprawamaciek z klanu pisze:ogloszą wkoncu te autopsy czy sie dalej beda droczyc?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Ale oni nie lubio w Yurop grać, pewnie przynajmniej, by kilka gigów mieli.Sybir pisze:Otóż to. Królom wpierw trzeba zapłacić trybut.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
tutaj sie nie do konca zgodze - staraja sie zeby jakos to sie krecilo - w sezonie co jakis czas sa imprezy (glownie rekonstrukcje). oczywiscie w porownaniu do tych kilku dni w sierpniu to sladowe ilosci przyjeznych, ale cos sie dzieje. kilka lat temu w lipcu byl na twierdzy tez festiwal duzy hiphopowy, ale nie udalo sie go rozkrecic.ggfh pisze:jaromierz to poza tym festiwalem miasto-duchow. w knajpie "u prokopa" pani w ubieglym tygodniu z oburzeniem stwierdzila, ze nie bedzie gotowac - ale przy zamowieniu trzeciego piwa stwierdzila, ze przyrzadzi smazony ser :)
Dlatego też w 2017r. grali tylko w amerykańskich miastach - Glasgow, Clisson czy Obermehler :)maciek z klanu pisze:Gdzieś pisali że Reifert panicznie boi się latania. Może to jest clue?
trzeba bedzie patrzec co beda organizowac - moze i na ta rekonstrukcje warto by sie przejechac... najbardziej zaluje, ze mecz hokeja pomiedzy druzynami jaromierza i trutnowa byl w niedziele wieczorem. w tym czasie juz dojezdzalismy z powrotem do wawy...uglak pisze:tutaj sie nie do konca zgodze - staraja sie zeby jakos to sie krecilo - w sezonie co jakis czas sa imprezy (glownie rekonstrukcje). oczywiscie w porownaniu do tych kilku dni w sierpniu to sladowe ilosci przyjeznych, ale cos sie dzieje. kilka lat temu w lipcu byl na twierdzy tez festiwal duzy hiphopowy, ale nie udalo sie go rozkrecic.ggfh pisze:jaromierz to poza tym festiwalem miasto-duchow. w knajpie "u prokopa" pani w ubieglym tygodniu z oburzeniem stwierdzila, ze nie bedzie gotowac - ale przy zamowieniu trzeciego piwa stwierdzila, ze przyrzadzi smazony ser :)
Zawsze przecież może wsiąść na statek.maciek z klanu pisze:Gdzieś pisali że Reifert panicznie boi się latania. Może to jest clue?