BEHEMOTH / Ecclesia Diabolica Baltica / IX.2019
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Block69
- zahartowany metalizator
Re: BEHEMOTH / Ecclesia Diabolica Baltica / IX.2019
Na szczęście tym razem zagraniczne supporty są wyjątkowo mało atrakcyjne (łagodnie mówiąc), więc będzie można spokojnie odpuścić.
Ciekaw jestem jak im wyjdzie ten eksperyment z graniem w znacznie większych obiektach niż zwykle pod względem frekwencji.
Ciekaw jestem jak im wyjdzie ten eksperyment z graniem w znacznie większych obiektach niż zwykle pod względem frekwencji.
PENIS METAL
- Lukass
^ Właśnie tak, poprzednio się chociaż zastanawiałem, a teraz nie muszę. Natomiast rozmiar sal... no nie wiem. I ciekawe, dlaczego w Gdańsku zostali przy B90, skoro mieli do wyboru Ergo Arenę, albo chociaż mniejszą gdyńską halę.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
:))))
Śmieszne jest to tłumaczenie: "ooo fajne supporty, więc jadę", albo "no no, nie lubię, ale szanuję za rozmach, więc może się wybiorę". Polactwo w formie :D Prawda jest taka, że nie ma takiego drugiego zespołu, który siałby tak mocny ferment na rodzimej scenie, a te wszystkie heheszki można sobie włożyć głęboko w dupę. Behemoth mocno potrafi w muzykę i marketing i muszę przyznać, że jestem z Nergala dumny za całokształt, choć oczywiście też go nie lubię, bo jemu się udało a mi nie :P
Śmieszne jest to tłumaczenie: "ooo fajne supporty, więc jadę", albo "no no, nie lubię, ale szanuję za rozmach, więc może się wybiorę". Polactwo w formie :D Prawda jest taka, że nie ma takiego drugiego zespołu, który siałby tak mocny ferment na rodzimej scenie, a te wszystkie heheszki można sobie włożyć głęboko w dupę. Behemoth mocno potrafi w muzykę i marketing i muszę przyznać, że jestem z Nergala dumny za całokształt, choć oczywiście też go nie lubię, bo jemu się udało a mi nie :P
Coś tam było! Człowiek!
Ja pierdolę. Co ci się znowu nie udało? Skaut.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re:
Skaut pisze::))))
rozejrzyj się za specjalistą. z oddziałem. zamkniętym.
jaki ferment? zlew po całości i trywialne peplanie tutaj. zakładam, że większość ludzi z forume ma w dupie ten cyrk.
jakie supporty? bolce, które u nas grają względnie regularnie. i można spokojnie ogarnąć nie dając zarabiać bestii pomorza . WR - popłuczyny po popłuczynach. o czym my mówimy. czytasz zbyt dosłownie. albo tak jak ci pasuje.
a to zdanie
"muszę przyznać, że jestem z Nergala dumny za całokształt, "
to nawet nie sposób komentować. bądź może dumny z siebie, jak masz ku temu powody. a nie z jakiegoś obcego człowieka. no chyba, że jakieś zażyłe relacje was łączą. to sorryyyy. miłości życzę.
Poro
- Ascetic
^^ jakoś tak.535 pisze:[youtube][/youtube]
Polska to taki kraj, gdzie ludzie fortuny robią. na wszystkim. a tamtemu staje, że jakiś muzyk w sukience znalazł niszę w niszy i czesze kasę, która pozwala mu normalnie w nienormalnym kraju funkcjonować.
a BS to dobry przykład. Cygowski myślę, że by z jednego z wielu kont wykupił 3 kolejne nakłady tego Behe. a jakby się dorzuciła Kozidrak to nie byłoby niczego. o Marylce która ma taki kwadrat, że hoho w Konstancinie to nawet nie wspomnę.
Poro
Ja tam nie wnikam, Najlepsze jest używanie tych "ostatecznych i żelaznych argumentów", że to z pewnością ta słynna zazdrość.
- Ascetic
nie rozumiem tego. być może nie z tej perspektywy patrzę. może dlatego, że nie jestem niespełnionym muzykiem. może oni tak mają. ci niesp-muzycy. jak widzą B. na okładce decibel, dawnego terrorizera, czy pakistańskiego wydania metalhammera to im się zwiera i sprzęga. tak tylko kombinuje.535 pisze:Ja tam nie wnikam, Najlepsze jest używanie tych "ostatecznych i żelaznych argumentów", że to z pewnością ta słynna zazdrość.
Ostatnio zmieniony 13-04-2019, 00:24 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
Coś w tym może być. Z pozycji chama, który pamięta imperatora w lesie i zwykłych lnianych gaciach, może być zupełnie inaczej. Zresztą nie ma sensu gówniarzom się za bardzo tłumaczyć.
- Ascetic
nie ma.535 pisze:Coś w tym może być. Z pozycji chama, który pamięta imperatora w lesie i zwykłych lnianych gaciach, może być zupełnie inaczej. Zresztą nie ma sensu gówniarzom się za bardzo tłumaczyć.
Poro
- Lukass
Re:
Chyba żartujesz. Nigdy nie zdarzyło Ci się pójść na koncert dla supportu? Tak po prostu, bez ideologii, interesował Cię support, a nie gwiazda. Behemoth mnie nie interesuje, a supporty zwykle miał dobre. Za te tutaj niekoniecznie chciałbym wydać 50 PLN, a na pewno nie dwa czy trzy razy więcej. Jeśli to jest dla Ciebie "Polactwo", to spoko, dla mnie jest to rozsądek.Skaut pisze::))))
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- empir
110 zeta za bilet w Kato to lekkie przegięcie. Spodek swoje kosztuje ale skoro zakładają dużą frekwencję (mega club już jednak dla nich za mały) to cena powinna być o jakieś 3-4 dychy niższa.
Z drugiej strony jeśli trasa okaże się sukcesem frekwencyjnym (czego im życzę) znaczyć będzie że behe jest naprawdę dużym zespołem w PL.
Ciekawe jaką frekwencję mają na tzw. zachodzie.
Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka
Z drugiej strony jeśli trasa okaże się sukcesem frekwencyjnym (czego im życzę) znaczyć będzie że behe jest naprawdę dużym zespołem w PL.
Ciekawe jaką frekwencję mają na tzw. zachodzie.
Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka
- Anzhelmoo
- weteran forumowych bitew
Cena nie jest jakaś super duża jak na zespół takiej rangi (chodzi o popularność). Tyle samo trzeba wydać np. na Gojirę, Devina, czy Anthrax - klubowo. Oczywiście pełna hala=pozornie tańszy bilet. Ale nie łudźmy się - w żadnym wypadku nie będą to wyprzedane koncerty. Scena do połowy, kotara i wio!
Co do supportów - jedni lubią, inni nie. Myślę, że cały ten zestaw jest wart właśnie tyle - zakładając, że ktoś toleruje Behemotha. Zdecydowanie bardziej podoba mi się idea zaproszenia takiego Zeal, aniżeli po raz 20-ty Bolcera albo Batiuszki.
Co do supportów - jedni lubią, inni nie. Myślę, że cały ten zestaw jest wart właśnie tyle - zakładając, że ktoś toleruje Behemotha. Zdecydowanie bardziej podoba mi się idea zaproszenia takiego Zeal, aniżeli po raz 20-ty Bolcera albo Batiuszki.
Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
- TheDude
Może zawitam do Gdańska, choć B90 nie jest moim ulubionym klubem. Nawet duże kapele, jak np. Black Label Society, brzmią tam po prostu za cicho. Nie byłem tam jeszcze na Behemoth. Ktoś na nich był w stoczni ? Dają do pieca czy też można przy barze na końcu sali normalnie gadać ?
- Lukass
^ Byłem dawno temu i było spoko. Choć poszedłem na supporty i gówno z Behemotha widziałem, tak po prawdzie, ale rozmowa przy barze mogłaby być trudna. A BLS nie brzmiało za cicho, tylko dało chujowy, gwiazdorski koncert, aż oczy bolały jak się na to patrzyło ;)
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- TheDude
^ Fakt, BLS to nie był dobry show. Odegrali hiciory i cześć, ale szkoda bo spodziewałem się chociaż tego, że będzie głośno i ładnie z alko wjadą te hity :)
Rozważacie panowla niczym bywalcy sztuk owego sztukmajstra. Ja w swym marnym żywocie , byłem na trzech. Dwóch przejściowych w konfetti i jednej w całości ogólnie niezłej i konkretnej w wersji Mystic fest. Napiszcie mi czy mogę z wami pisać i być waszym kolegą przyjacielem oraz metalem. Szybko mi napiszcie.
- TheDude
^ Ja jem mięso, nie mam modnej brody i nie mam modnego obuwia, więc jak uważasz :)
Mięso jem. Brodę mam ale taką wynikającą z nieogolenia. Jakie to jest te modne obuwie?