Funebrarum / us + Galvanizer / fin - Warszawa / Pogłos 26.08
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Funebrarum / us + Galvanizer / fin - Warszawa / Pogłos 2
Profesorze, zerknąłem w kryształową kulę i oto ujrzałem siebie wysiadającego z automobilu na stołecznej ul. Burakowskiej.
Skoro przed dwoma laty dałem dyla z jakiegoś wesela, by doświadczyć koncertów Funebrarum i Phrenelith, to jutro nie może być inaczej :D Aczkolwiek zastrzegam prawo do zmiany decyzji, gdyż kryształowa kula nie odkrywa przede mną wszystkich tajemnic przyszłości.
Skoro przed dwoma laty dałem dyla z jakiegoś wesela, by doświadczyć koncertów Funebrarum i Phrenelith, to jutro nie może być inaczej :D Aczkolwiek zastrzegam prawo do zmiany decyzji, gdyż kryształowa kula nie odkrywa przede mną wszystkich tajemnic przyszłości.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Drone
Schłodzone to raczej nie będą, bo ma być ponad 30 stopni - ale można wybrać się po jakiś rekwizyt koncertowy, chyba że Doktor przyniesie np. coś ciekawego z półki z eksponatami w klinice.Medard pisze:Można przemieszczać się do klubu pogłos po schłodzonych nagrobkach powązkowskich.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Drone
Doktorze, posiadam podobną kulę, dużo skuteczniejszą od Waszej, ale ma pewną wadę: przepowiada jedynie przeszłość i tak, faktycznie, przypomniała mi w szczegółach to donośne wydarzenie. Mam nadzieję, że jednak dojedziecie.Sybir pisze:Profesorze, zerknąłem w kryształową kulę i oto ujrzałem siebie wysiadającego z automobilu na stołecznej ul. Burakowskiej.
- Medard
Ok, to jakiś pomysł.Drone pisze:Schłodzone to raczej nie będą, bo ma być ponad 30 stopni - ale można wybrać się po jakiś rekwizyt koncertowy, chyba że Doktor przyniesie np. coś ciekawego z półki z eksponatami w klinice.Medard pisze:Można przemieszczać się do klubu pogłos po schłodzonych nagrobkach powązkowskich.
Niedaleko jest osiedle Artystyczny Żoliborz, nie wiem czy to powiązane jakoś pod Pogłos, ale cegłę z budowy mogę przynieść, jakby słabo grali.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
ryjku mordo ty moja a było coś na kasetach czy same cede ?ryjek pisze:Mieli debiut i drugą za 50 zł i nowa epku za 40 zł. Koszulki za 50 zeta. Boli ze tak mało ludzi przybyło. Nie bylo nawet 50 osób; (. Wielka szkodaDrone pisze:Doskonale! FUNE mieli jakieś płyty na cd?
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
- postuje jak opętany!
Ktoś z Szanownych Forumowiczów pomoże w kwestii nabycia CD na koncercie? Sam niestety nie dojadę...
Żułek pisze:ryjku mordo ty moja a było coś na kasetach czy same cede ?ryjek pisze:Mieli debiut i drugą za 50 zł i nowa epku za 40 zł. Koszulki za 50 zeta. Boli ze tak mało ludzi przybyło. Nie bylo nawet 50 osób; (. Wielka szkodaDrone pisze:Doskonale! FUNE mieli jakieś płyty na cd?
-
- rozkręca się
Z kaset cos bylo tylko nie pamiętam jakie pozycję. Ale mieliŻułek pisze:ryjku mordo ty moja a było coś na kasetach czy same cede ?ryjek pisze:Mieli debiut i drugą za 50 zł i nowa epku za 40 zł. Koszulki za 50 zeta. Boli ze tak mało ludzi przybyło. Nie bylo nawet 50 osób; (. Wielka szkodaDrone pisze:Doskonale! FUNE mieli jakieś płyty na cd?
- Drone
Ależ to był cios! GALVANIZER bardzo ok, ale FUNEBRARUM dokumentnie wszystko zniszczyło! Doskonały koncert, lepszy moim zdaniem od tego poprzedniego w Pogłosie. Nie wiem, kiedy ta godzina z hakiem upłynęła.
- Medard
Mieli kasety, płyty i jeden rodzaj koszulki.
Galvanizer nie znałem, ale wymietli,
energia niesamowita i jak to bywa u Finów również czasami melodia.
Funebrarum zupełnie dowalili.
Zapełnienie sali na jakieś 2/3, ale tańce publiki oczywiście były. Również bis został wyproszony.
Oba zespoły dobrze brzmiały, również wizualnie było świetnie. Amerykańce trochę dymów zapodali.
Wokalista Funebrarum mógłby brzucha zrzucić, bo reszta składu to chudzielce.
Galvanizer nie znałem, ale wymietli,
energia niesamowita i jak to bywa u Finów również czasami melodia.
Funebrarum zupełnie dowalili.
Zapełnienie sali na jakieś 2/3, ale tańce publiki oczywiście były. Również bis został wyproszony.
Oba zespoły dobrze brzmiały, również wizualnie było świetnie. Amerykańce trochę dymów zapodali.
Wokalista Funebrarum mógłby brzucha zrzucić, bo reszta składu to chudzielce.
Ostatnio zmieniony 26-08-2019, 23:41 przez Medard, łącznie zmieniany 1 raz.
- Drone
Ke?Medard pisze:Kanadyjczycy
- Sybir
:D
Galvanizer to zdolne chłopaki, ale to, co zrobiło Funebrarum, skwituję dwoma słowami układającymi się w tytuł jednego z ich utworów - beyond recognition. Oczywiście, przychylam się do zdania, że nowojorczycy zagrali lepszy koncert, niż nieco ponad dwa lata temu w tym samym klubie.
Galvanizer to zdolne chłopaki, ale to, co zrobiło Funebrarum, skwituję dwoma słowami układającymi się w tytuł jednego z ich utworów - beyond recognition. Oczywiście, przychylam się do zdania, że nowojorczycy zagrali lepszy koncert, niż nieco ponad dwa lata temu w tym samym klubie.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Medard
Oczywiście jak Disma, oba składy jueseyDrone pisze:Ke?Medard pisze:Kanadyjczycy
Clifton. Nie wiem skąd nagle Kanada.
Pewnie pomyślałem, że niedługo tomb mold.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
mieli .............. szwedzki Traumatic :P który zresztą kupiłem bo czemu nie ? :Pryjek pisze:Z kaset cos bylo tylko nie pamiętam jakie pozycję. Ale mieliŻułek pisze:
ryjku mordo ty moja a było coś na kasetach czy same cede ?
kurde sporo luda było, a miało być 50 osób ;)
Galvanizer na płytach tez tak brzmi ? bo jak słuchałem coś tam z yt to miałem wrażenie że słuchałem zupełnie czegoś innego :P
prawie jak Carcass, ten słuszny a nie to melodyjne gówno co teraz grają dla szkopów ;)
Funebrarum jeszcze lepiej :) szkoda że same płyty bo bym wszystko kupił ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Medard
@Żułek, jeżeli organizator potwierdzi, że na tomb mold będzie max 50 osób wtedy idę.
Na funebrarum było ze 100, grubo za dużo :)
Na funebrarum było ze 100, grubo za dużo :)
- gelO
- rasowy masterfulowicz
No nie przesadzajmy, że było tak dużo ludzi :D coś koło 100 biletów poszło, ale luzik był, a nie 2/3 sali.
Merch szybko poszedł, załapałem się tylko na split 7''. Najwięcej zostało naszywek i przypinek.
Merch szybko poszedł, załapałem się tylko na split 7''. Najwięcej zostało naszywek i przypinek.
- Drone
Ludzi było akurat jak na ten klub, na pewno weszłoby jeszcze z 50 i nie byłoby przesadnego tłoku.
-
- zaczyna szaleć
Koncert bdb. Dwie kapele uraczyły nas zajebistym death metalem. Ludzi faktycznie trochę więcej niż się wszyscy spodziewali. Cd Funebrarum będzie dziś słuchane.
-
- rozkręca się
Gdyby ktos przypadkiem kupił wiecej niz jedną kopi cd chetnie odkupie.mowa oczywiscie o pełniaku nr.2
-
- zaczyna szaleć
Niestety nie mogłem być. Z ciekawości , czy Panowie grali numery z nadchodzącej płyty ?
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Jeden na bank grali, i tylko jeden tak na 99%.