Max & Iggor Cavalera-Return Beneath Arise, Warsaw,20.11.2019
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Gotyk
- zaczyna szaleć
Re: Max & Iggor Cavalera-Return Beneath Arise, Warsaw,20.11.
Teraz tak patrzę na evilnation i bilety od 125 pln. Za dodatkowe 25 pln można dostać podobnie jak na koncert Slayera plastikowy bilet na smyczy.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Pfffffffff.......
- Anzhelmoo
- weteran forumowych bitew
125 zł za bilet, ale dolicz jeszcze opłaty serwisowe, manipulacyjne, za przelew itp. Największym oszustwem ich nie jest to, że mają wysokie ceny, ale że w tak chamski sposób postępują. I nagle ze 125 robi się 150. A przecież można od razu napisać.
Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
- Żułek
i Machine Head ;)Gotyk pisze:Teraz tak patrzę na evilnation i bilety od 125 pln. Za dodatkowe 25 pln można dostać podobnie jak na koncert Slayera plastikowy bilet na smyczy.
forme Maksa najlepiej sprawdzic na trasie Soulfly u nas tylko kto się odważy ? :P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- gelO
- rasowy masterfulowicz
No forma jest słaba moim zdaniem. Kiedyś byłem można powiedzieć "fane" Soulfly. Byłem na pierwszych pięciu koncertach jakie grali w Polsce, później jeszcze jakieś pojedyncze festiwalowe i było coraz gorzej. teraz na Mystic poszedłem zobaczyć z sentymentu, byłem może z 10 min i nie dałem rady :(
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Muzykę pewnie puszczą z półplaybacku, Maksio będzie próbował coś swojego dograć i poryczeć do tego. Nie może się nie udać, kibicuję, bo ulubiony organizator robi ten gig.
- Lord Gorloj
- w mackach Zła
125 złotych, komuś chyba ostro słońce przygrzało w baniak. Pewnie sala będzie pełna.
Z drugiej strony, jak Max w Orgasmatron przebiera się w koszulkę Motorhead i każe wszystkim skandować imię Lemmyego, to to nawet spoko jest. Max Maxem, ale ludzie to najwyraźniej kupują i bawią się całkiem nieźle, więc no...
Anyway, podziękuję. Sepultura była w chuj ważna w moim hehe rozwoju muzycznym hehe, i dałbym się pokroić, żeby mieć możliwość zobaczenia jej na początku lat 90tych albo chociaż z setem nawiązującym do tamtego okresu, ale za takie coverbandy to podziękuję. Nie za 125 złotych, for fucks sake.
Inna rzecz, że ten koleś chyba nie jest i w ogóle nigdy nie był specjalnie inteligentny i podejrzewam, że jak twierdzi że jest "czysty" to może mieć na myśli, że nie żłopie gorzały i nie wali w nocha, ale spalenie blanta przed i koncercie to już jak napicie się zielonej herbaty... nic nie sugeruję i gówno mnie to tak naprawdę obchodzi, ale na większości nagrań gość sprawia wrażenie srogo przerytego potheada, który zaczyna dzień od sytego bongosa, a kończy na ciastku z haszem.
Obejrzałem sobie spore fragmenty tego i kurwa no, to jest kolejny przykład zespołu (no, w tym wypadku projektu koncertowego), gdzie wszyscy tak bardzo się starają pokazać, że się zajebiście bawią, że moc, energia, amfetamina i do tego jeszcze młodzieżowy wpierdol w tshirtach kapel z lat technikum czy innej zawodówki, że aż oczy bolą.piotraz pisze:Patrząc na to jak było ostatnio z jego graniem i śpiewanie to trzeba przyznać że jest lepiej....
" onclick="window.open(this.href);return false;
Z drugiej strony, jak Max w Orgasmatron przebiera się w koszulkę Motorhead i każe wszystkim skandować imię Lemmyego, to to nawet spoko jest. Max Maxem, ale ludzie to najwyraźniej kupują i bawią się całkiem nieźle, więc no...
Anyway, podziękuję. Sepultura była w chuj ważna w moim hehe rozwoju muzycznym hehe, i dałbym się pokroić, żeby mieć możliwość zobaczenia jej na początku lat 90tych albo chociaż z setem nawiązującym do tamtego okresu, ale za takie coverbandy to podziękuję. Nie za 125 złotych, for fucks sake.
Czytałem jakiś wywiad z nim sprzed roku czy dwóch, to twierdził, że jest czysty od dziesięciu lat. W takim układzie może odwrotnie, może powinien znowu zacząć brać.uglak pisze:jemu by sie po prostu przydalo odstawienie narkotykow i z rok spokojnego odwyku, a nie ciagle trasy. juz nie pamieta co ma grac, a niedlugo przestanie pamietac co ma spiewac.
Inna rzecz, że ten koleś chyba nie jest i w ogóle nigdy nie był specjalnie inteligentny i podejrzewam, że jak twierdzi że jest "czysty" to może mieć na myśli, że nie żłopie gorzały i nie wali w nocha, ale spalenie blanta przed i koncercie to już jak napicie się zielonej herbaty... nic nie sugeruję i gówno mnie to tak naprawdę obchodzi, ale na większości nagrań gość sprawia wrażenie srogo przerytego potheada, który zaczyna dzień od sytego bongosa, a kończy na ciastku z haszem.
I fell into the pit of language
and couldn't put myself
out
and couldn't put myself
out
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Z muzykami jest jak z bokserami. Nie wiedzą kiedy skończyć. Kończy się to potem jak w przypadku Muhammada Ali srogimi wpierdolami z Larrym Holmesem i Trevorem Berbickiem (ten pierwszy w pewnym momencie błagalnie spogląda w kierunku sędziego, żeby ten przerwał egzekucję na starym mistrzu).
Jest też druga strona medalu. Skoro ludzie dalej chcą płacić za takie występy, to czemu nie. Też chyba bym występował do usranej, bo pieniądz nie śmierdzi.
Jest też druga strona medalu. Skoro ludzie dalej chcą płacić za takie występy, to czemu nie. Też chyba bym występował do usranej, bo pieniądz nie śmierdzi.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Żułek
nie dość że menel to jeszcze grubas :P
zaczeli trase, wczoraj była Szwecja, próbki poniżej
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
koncert już niedługo więc warto śledzić forme Maxa (lub jej brak) jeśli ktoś się nie zdecydował jeszcze ;)
zaczeli trase, wczoraj była Szwecja, próbki poniżej
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
koncert już niedługo więc warto śledzić forme Maxa (lub jej brak) jeśli ktoś się nie zdecydował jeszcze ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- immortal69
- postuje jak opętany!
- Żułek
niestety nie
Cavalery 20:40
Norwegia
[youtube][/youtube]
support 19:30W roli supportu wystąpi Healing Magic - zespół Igora A. Cavalera - syna Maxa
Cavalery 20:40
Norwegia
[youtube][/youtube]
-
Już sama nazwa tego supportu jest gówniana, podejrzewam że muzyka będzie na takim samym poziomie.
- Żułek
i co był ktoś ? na fejsie się pałują jak było zajebiście
set był taki:
Beneath the Remains
Inner Self
Mass Hypnosis
Slaves of Pain
Primitive Future
Arise
Dead Embryonic Cells
Desperate Cry
Altered State[including a snippet of War Pigs]
Infected Voice
Orgasmatron
Ace of Spades
Troops of Doom
Roots Bloody Roots
Beneath the Remains / Arise / Dead Embryonic Cells
set był taki:
Beneath the Remains
Inner Self
Mass Hypnosis
Slaves of Pain
Primitive Future
Arise
Dead Embryonic Cells
Desperate Cry
Altered State[including a snippet of War Pigs]
Infected Voice
Orgasmatron
Ace of Spades
Troops of Doom
Roots Bloody Roots
Beneath the Remains / Arise / Dead Embryonic Cells
-
- postuje jak opętany!
W chuj narodu aż dziw po Altered States oberwałem piwskiem i cuchnący postanowiłem się ulotnić. Nie ważne kto gra czy gra czy potrafi dla ludzi ważna jest zabawa i koleżeński spęd. Dodam jeszcze ,że mijałem sie często z Peterem (Vader) i klonem Maxa Cavalery.
-
- zaczyna szaleć
Nie dotrwaleś do końca koncertu?
-
Nie bardzo rozumiem sens grania ostatniego utworu zlepionego z trzech wcześniej granych. Jak forma Maxa? Dostał zadyszki czy może wyjatkowo był w formie? Jak support - zgodnie z przewidywaniami chujowy?